Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 11
magdaz_ina spune:
Dana, poate incerci cu un telefon sa vezi ce zice ginecologul. Durerile nu prea sunt de bine dar daca nu s-au marit poate e suficient no-spa si stat la pat...eu as incerca un telefon.
Shtephy, merci, , am dormit nitelus, sa vad acum ce poate face neuronul meu; am gasit ceva de activat la mesaje private dar nu stiu daca am reusit...
Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
shtephy spune:
Betty cum te simti astazi?Maine parca mergi la un nou control?
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Shtephy, merci, , am dormit nitelus, sa vad acum ce poate face neuronul meu; am gasit ceva de activat la mesaje private dar nu stiu daca am reusit... Magda 31+ cu AMR 9- si IARINA 31.01.2006 |
Ai reusit,bravo,Trimit imediat parola.
_
betty78 spune:
citat din mesajul lui shtephy Betty cum te simti astazi?Maine parca mergi la un nou control? _ Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+ |
si merci de intrebare; cu mult mai bine, dar am stat numai in casa...sunt doar nervoasa cu maica-mea, dar asta este un alt subiect....e egoista si ma cert cu ea zilnic ca sa ma ajute...iar ieri i-am spus ca astazi seara vreau sa il las pe Mario la ea ca sa ma duc maine linistita la spital si sa nu caram copilul dupa noi, iar pana acum nu a dat nici un semn de viata...am sunat-o eu mai devreme si m-a expediat spunandu-mi ca are treaba si ca vb mai tarziu...usually in fiecare weekend mancam la ea...dar acum cred ca m-a evitat ca nu cumva sa ii aduc copilul De cand s-a nascut copilul asta nu cred ca l-am lasat peste noapte la ea de mai mult de 5 ori...
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
monis5 spune:
citat din mesajul lui shtephy Monis Vreau si eu nr tau de tel pe pm ,daca esti de acord cu asta,desigur. |
Ai PM cu nr de tel. Azi citesc din umbra
monis cu poze
sapt 37 +
shtephy spune:
citat din mesajul lui betty78 si merci de intrebare; cu mult mai bine, dar am stat numai in casa...sunt doar nervoasa cu maica-mea, dar asta este un alt subiect....e egoista si ma cert cu ea zilnic ca sa ma ajute...iar ieri i-am spus ca astazi seara vreau sa il las pe Mario la ea ca sa ma duc maine linistita la spital si sa nu caram copilul dupa noi, iar pana acum nu a dat nici un semn de viata...am sunat-o eu mai devreme si m-a expediat spunandu-mi ca are treaba si ca vb mai tarziu...usually in fiecare weekend mancam la ea...dar acum cred ca m-a evitat ca nu cumva sa ii aduc copilul De cand s-a nascut copilul asta nu cred ca l-am lasat peste noapte la ea de mai mult de 5 ori... |
Important e ca te simti bine,poate reuseste bb sa mai stea cateva zile in burtica.
Cat despre mama ta,imi pare rau,mama mea este foarte saritoare ,mai avem probleme cu tata dar mama e painea lui Dumnezeu si face tot ce poate sa ne ajute. sper sa sune ea sa il duceti pe Mario acolo si tu sa vii cu vesti bune,da?
_
magdaz_ina spune:
Merci, Shtephy!
Incerc acum sa vad cum ma descurc, cu albumul din profil nu prea m-am impacat, am creat 2 directoare in care am 3 albume cu o singura poza, de pe telefon... ca cele cu aparatul au peste 100 MB... si am incercat sa mai pun una dar nu am reusit...de sters directoarele acelea duble si albumele triple iar nu stiu...
Poate reusesc mai bine pe contul comun.
Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
dana n. spune:
Betty, Stephy, Magda, eu nu am mai luat pana acum No spa si nici nu am in casa. La ginecolog la cabinet nu este nimeni. Nu am decat sa merg la urgente. Nu stiu daca sa astept pana maine cand am programare la ginecolog sau sa merg acum la urgente...
Va tin la curent oricum....
------------------------
37+ David
Albume foto
Ancutza_Bro spune:
Stephy, Ionela nu cred ca v-ati imbata din 2 pahare, e vin proaspat abia transformat din must, e facut dintr-un soi de struguri care se numeste ananas...si e un pic acrisor, e buuuuuuuuunnnn!! ... nu e chiar asa de tare...
hai mai fetelor, ca doar nu oi fi eu cea mai "machitoare" ca in afara de vinul asta eu altceva alcool nu pun in gura...de nici un fel, foarte rar o gura de bere, dar nici de aia nu pot sa beau un pahar intreg
Anca 36+ Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
BoboMom spune:
Laura B, pack & play pe care il avem e Graco Brentwood. Daca intri pe babiesrus.com, e item # 416652. Inca nu l-am montat, dar pare misto. Si noi tot pt sufragerie l-am luat.
Laura 36+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)