Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Imi pare rau, Dana... la noi mai merge cu sunatul medicului pe mobil, cerutul de medicamente prin vecini sau farmaciile non-stop...Incearca sa te linistesti si apoi vezi ce decizie iei.

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Incep sa ma "prind" cu pozele din albumul de la profil... trebuie sa fie aprobate intai si azi e duminica...
Sper sa fie mai usor pe contul comun.

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

buna,
a cumparat cineva acele baby gym-uri? am vazut ca la noi le zice centre de activitati... sunt bune de ceva? stimuleaza copilul sa invete chestii noi sau sunt doar niste jucarii banale?

36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Magda pe contul comun e foarte simplu.Parca apesi doar "incarca" ,apoi iti denumesti un album nou si pui poze.Si daca vrei sa ramana private ,ai undeva optiune sa le pui lacatel rosu.

Dana ai grija de tine.Sper sa faci alegerea buna,poti sa stai si in pat si vezi poate se opresc durerile, sau poti sa mergi la urgente,poate primesti medicamente.Ma voi gandi la tine,tin pumnii sa fii bine.

Ancutza don't worry ,nu te acuza nimeni ca esti machitoare si acu ca veni vorba tare as mai gusta si eu un vin de casa proaspat dar dulceee.

LauraG am vazut pozele de la petrecere.Sa stapaneasca si foloseasca sanatos Nicholas toate cadourile.Tu esti foarte frumoasa in poze.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

buna,
a cumparat cineva acele baby gym-uri? am vazut ca la noi le zice centre de activitati... sunt bune de ceva? stimuleaza copilul sa invete chestii noi sau sunt doar niste jucarii banale?

36 sapt

al meu a fost incantat de el ceva mai tarziu, parca dupa 8-9 luni

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

buna,

36 sapt

sunt foarte ok de la 3 luni incolo parca,nu stiu cat invata ceva,dar le face placere micutilor in general.
e bine sa se transforme cumva sa fie utilizat si dupa ce sta copilul in fundic.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

betty, ai cumva o poza sau mai stii de care ii luasei? am vazut f multe tipuri.

36 sapt

Mergi la inceput

multam stephy, atunci mai aman cumpararea lui ... ma gandeam eu ca la inceput el nici nu vede bine ce e in jurul lui...
pacat ca nu au descrise detaliat activitatile posibile de la fiecare.

36 sapt

Mergi la inceput

Am vazut cateva poze din picassa, SUPERBE... voi pune si eu cateva, inca le admir pe ale voastre.

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor, am incercat sa-mi trimit de pe contul comun mailul cu cartea lui Capraru, si nu l-am primit, dar vad ca a si disparut din inbox-ul de pe gmail. Daca se pricepe cineva, va rog sa-l cautati, ca eu nu l-am sters, dar nu stiu unde a disparut. Scuze...

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

gasit cartea, mutat inapoi in inbox

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Multumesc !

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput