Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

asta ce vrea sa fie adica? cum vine asta cu "minimizer"??????

dar iti dau replica www.tcmshop.ro/produse/produs.php?id=1167" target="_blank">asta

asta replica nu o inteleg eu. e odorizant in forma de sutien... sau sutien cu miros? si la ce foloseste mai exact ( spuse o alergica la parfumuri... ca numai pe haine pot da si eu cu unul. Traiasca deodorantele gel...)

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Citat:
dar iti dau replica www.tcmshop.ro/produse/produs.php?id=1167" target="_blank">asta

asta replica nu o inteleg eu. e odorizant in forma de sutien... sau sutien cu miros? si la ce foloseste mai exact ( spuse o alergica la parfumuri... ca numai pe haine pot da si eu cu unul. Traiasca deodorantele gel...)

"replica" e dracia mica si alba dintre tzatze, dar enlarge la poza... mi se pare f adecvata si culoarea alba la sutien negru
Iar la ce foloseste... you name it

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

Citat:

Citat:

"replica" e dracia mica si alba dintre tzatze, dar enlarge la poza... mi se pare f adecvata si culoarea alba la sutien negru
Iar la ce foloseste... you name it

monis cu poze
sapt 37 +

foarte tare, il putem inlocui cu un braduletz auto? e criza...
Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Monis chiar ma intereseaza sa imi iau si eu un sac de dormit pt fetita. La ce pret ai vazut saculetii? Eu am vazut in jur de 70 lei, dar tip maieu. Sa imi timiti si mie poza, sau sa o pui pe contul comun. Multumesc de raspuns.

laurairina, ionelamaria multumesc de raspunsuri. Sper sa mai primesc si altele ca sa imi / sa ne facem o parere asupra saltelutelor, aparatorilor si saculetilor de dormit.

ionelamaria adica miscoreaza optic bustul cu o marime. Cred ca e bun pt cucoanele care sunt slabe si au un bust foarte mare.

Mai vreau sa aduc o completare. La ultimul Babyexpo la cre am fost,am participat la un seminar cu o psiholoaga. La un moment dat s-a pus in discutie faptul ca uneori mama este atat de obosita incat pur si simplu adoarme cu bebe in brate, fara sa vrea. DIn pacate, au fost cazuri cand mama a venit peste bebe si l-a sufocat. Asa ca in momentul in care o sa ma simt foarte obosita, si o sa imi simt creierul ca intra pe avarie, o sa-l pun pe sot sau pe mama sa ia bebelusul si sa ma lase sa dorm macar o ora. Daca nu o sa am voluntari o sa-l pun pe bebe in pat si o sa ma culc. Ideea e ca trebuie sa recunoastem cand suntem prea obosite si sa cerem ajutor. O ora de somn poste insemna foarte mult, dupa nastere.

30+ moi si Cezara Maria
AMR 10 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
foarte tare, il putem inlocui cu un braduletz auto? e criza...

daca nu cu unul intreg, macar cu o bucatica dintr-unul, ca oricum pute ala pana la urmatoarea intersectie...

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Monis chiar ma intereseaza sa imi iau si eu un sac de dormit pt fetita. La ce pret ai vazut saculetii? Eu am vazut in jur de 70 lei, dar tip maieu. Sa imi timiti si mie poza, sau sa o pui pe contul comun. Multumesc de raspuns.

Pai www.ikea.ro/ro/Produse/108/6841/Textile_pentru_camera_copilului/BARNSLIG.htm" target="_blank">sacii de dormit a lu' Ikea sunt 45 de lei, dar mie nu prea mi-a placut materialul, iar in Unirii, ala maieu cu bluzita separata era 70 sau 72 si ala de l-am luat eu 98... fac poza si-ti trimit

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Daca tot sunteti la categoria patuturi, aparatori, saltele...sa va zic si eu parerea mea. Daca aveti patut de lemn cu zabrele, eu cred ca sunt foarte bune aparatorile acelea pe toate partile. Copilul nu se va sufoca in patutul cu aparatori, pentru ca este destul aer deasupra si un patut este destul de mare...nu ca un landou...ca e cam aceeasi chestie pana la urma, daca are acele aparatori. Insa ele trebuiesc prinse cat mai bine, la inceput in primele 3 luni bebe nu se misca, dar dupa aceea incepe sa intinda manute, picioruse...si pe parcurs invata sa traga de ele si atunci is mai periculoase.
Eu cand am fost mica, am fost tinuta in patut din acela cu zabrele, in care au crescut si cei 3 frati ai mei. Bineinteles ca nu aveam aparatori la patut, pe vremea aia... si intr-o zi taica-meu m-a gasit cu capul bagat printe zabrelele de la patut aproape in coma. Iesise afara sa fumeze o tigara, eu dormeam...probabil am auzit cand s-a inchis usa si m-am trezit. Peste 5 minute cand a intrat in camera din nou, eu eram deja lesinata cu capul prins acolo. Nu stiu cum de am reusit sa-l bag, dar ma gandesc ca fontanela deschisa m-a ajutat mult la chestia asta...si nici cum a reusit tata sa ma scoata asa repede de acolo, fara sa lesine si el, ca era ffff slab la chestii din astea, nu stiu. Dar din ce mi-au povestit ei...eram gata gata sa ma duc... Atunci am stat internata ceva vreme sa-mi revin si stiu ca am ramas cu strabism si cu vederea afectata. Ma intreb insa..ce se intampla daca mai statea tata inca 5 minute afara???
Eu am ramas cu fobia asta..stiu ca am fost un caz nefericit, ca nici unul dintre fratii mei nu au mai patit asta...dar din cauza asta nu am luat patut din acela pt bebe meu, desi mi=am dorit foarte mult unul cu leagan in el.

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Mai Ramona dar tu ai avut ceva de patimit la viata ta... (eu m-am gandit ca nu intra capul copilul intre alea si ca e suficient un picior... dar acum ca zici... )

Shtephy, Lylyana - gata, somn?

Mergi la inceput

Citat:

Mai Ramona dar tu ai avut ceva de patimit la viata ta... (eu m-am gandit ca nu intra capul copilul intre alea si ca e suficient un picior... dar acum ca zici... )

Shtephy, Lylyana - gata, somn?

eu inca nu, mai butonam nitel

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:

Shetphy, Lylyana - gata, somn?

Si eu am stat si m-am minunat cum de mi-a intrat capul pe acolo...ca in patutul acela...au mai crescut ulterior ceva verisori, dar le=a facut mama protectii inainte sa le dea patutul, ca lucra la confectii pe vremea aceea. Ca sa imi scoata tata capul de acolo, s-a folosit de picior si a rupt o zabrea..ca zicea ca nu a reusit altfel...deci am fost hotarata rau sa ies eu pe acolo .
Aceea a fost prima cumpana si apoi cea de la 13 ani cu splina. Sper sa nu mai am parte de altele in viata.

Acuma...poate or fi copiii mai cuminti si nu asa dracosi ca si mine

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

desi patutul pe care l-am luat noi tot din lemn cu zabrele, sunt destul de dese cat sa nu aiba loc capul pe acolo...zic si eu...

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput