Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
[Acuma...poate or fi copiii mai cuminti si nu asa dracosi ca si mine

RamoC, eu nu m-as baza pe asta

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Incerc sa adorm si eu mai repede in noaptea asta si sper sa si reusesc desi am niste dureri in pasa...de imi vine sa mi-o pup singura numai sa imi treaca . Stiti voi..cum zic copii "pupa sa treaca", eu nu am la cine sa zic, inca...

Noapte buna si sper sa vin maine cu vesti cat mai bune de la dr.

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

Incerc sa adorm si eu mai repede in noaptea asta si sper sa si reusesc desi am niste dureri in pasa...de imi vine sa mi-o pup singura numai sa imi treaca . Stiti voi..cum zic copii "pupa sa treaca", eu nu am la cine sa zic, inca...

Noapte linistita, asteptam vestile bune

Ma bag si eu in scutece...ne recitim mai tarziu...

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Ce semnatura!!!!!!!
Felicitari draga mea!

Doamne ce poveste ai mai avut si cand erai bb...clar cineva acolo sus te iubeste ... si noi la fel

Tin pumnii sa vii numai cu vesti bune maine de la monitorizare

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Shtephy, Lylyana - gata, somn?

Nuuuuuuuuuuuu,eram prin zona ,citeam din urma.
Nu stiu unde s-a dus somnul asta,parca vad ca nasc si o sa dorm si in picioare,numai sa dorm.

N-am vazut-o pe Ancutza,sper ca te simti bine si absentezi pt ca esti in plimbari.

_

Mergi la inceput

Dupa o pauza de barfa cu al meu barbat la un sprit respectiv un ceai,am revenit ca mos ene nu vrea sa imi dea tarcoale.

Ionela mi-ar placea sa iesi cat mai repede din starea asta, imi inchipui ca te simti foarte singura si asa apar multe ganduri,care se transforma in multe griji.
Eu am ales sa stau mult pe net tocmai ca sa evit gandurile,noaptea nu-mi dadeau pace deloc,iar in ultimul timp nici ziua, mai ales de cand sta mama mult cu Stefania ca eu nu mai sunt in stare.
Poate te va ajuta si pe tine povestitul cu noi in locul statului cu plapuma-n cap.
Uite ,multe floricele ...poate reusesc sa iti smulg un zambet

Ramonika sper ca te-ai simtit excelent la botez si ti-ai revenit cu moralul.Poate te-ai si pozat
Si tie multe floricele.ne e dor de tine,bine dispusa

F_daniela tu esti bine?Nu ai mai dat nici un semn de viata si nu erai chiar ok

DianaR ce s-a mai intamplat cu concursul Klorane?Am vazut ca pustii tai dupa voturile membrilor erau pe locurile 2 si 3 si urma etapa a doua a concursului dar nu stiu unde sa ma uit daca s-a terminat si in ce fel.

LauraB imi pare bine ca iti mai faci din cand in cand vreme sa ne scrii
Ti-am trimis mai demult un pm ,la mine apare ca nu l-ai deschis,sper ca nu te-am deranjat.

Dankutza de saltea,am inteles ca e foarte buna cea tip sandwich,nu stiu daca cea mai buna.Aparatorile as fi zis nu,pana sa citesc patania RamoneiC,acum mi-am schimbat parerea.Probabil cele mai bune ar fi cat mai joase si sa se lege foarte bine si in multe locuri de zabrelele patutului.Perna ,categoric nu,cat mai mult timp posibil.Pilota la fel ,nu ,un sac de dormit cu maneci dar si fara,e ok.

Doamne,ce-mi face bebelusul asta in burtica,Stefi parca nu facea chiar asa.Plus ca loveste rau,ficatii is preferatii lui,dar mai simt dureri prin diverse locuri in timp ce se misca.Dar nu mai pot de placere , stiu cat or sa-mi lipseasca miscarile in burtica.
In seara asta am vorbit cu Simina si a zis ca-i lipseste deja burtica,deci sa ne bucuram cat mai putem de ea.Este foarte fericita dupa atatea zile de nesiguranta.Luni cand vine acasa cu gagalicea ,facem party.
Trebuia sa vorbesc si cu Suzyka dar telefonul meu era pe silent ca o culcasem pe Stefania si nu am fost pe faza.O sa o facem maine probabil.

Fetele care au cam tras chiulul astazi,se stiu ele care,sper ca sunt bine.Le pup pe toate

Trimit mesajul asta sa nu il pierd si mai revin dupa ce caut ceva bun prin frigi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
N-am vazut-o pe Ancutza,sper ca te simti bine si absentezi pt ca esti in plimbari.

Stephy kiar in plimbari am fost, am ajuns acasa pe la 12 jumate noaptea , umblu fleaura cat mai pot ca dupa aia...

sunt bine , zic eu, contractii tot am dar nu mai sunt dureroase...multumesc de grija, te pupic, noapte buna

Anca 36+ Sabina Ioana

POZE

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Te pup Ancutza,bravo ca esti bine ,somnic dulce

_

Mergi la inceput

Dankutza iti multumesc mult ca iti faci timp sa ne faci rezumate la cursuri.
Stiu ca nu o sa te superi daca o sa comentez si eu putin,desi probabil astea sunt discutii pt "clubul scutecelor" insa acolo nu stiu cum voi sta cu forumul si cu timpul.

Subscriu (100%) spuselor DianeiR .Exact aceleasi lucruri vroiam sa le punctez si eu.As mai adauga ceva la cuvintele ei si sunt lucruri din experienta mea.

Eu am facut un copil sa fiu 100% alaturi de el,sa -i raspund permanent nevoilor ,nu sa il las sa planga sa faca plamani,sa nu devina razgaiat sau dependent de mine.Atunci de cine sa fie dependent?Nu a cerut el sa vina pe lume.Este firesc sa fie dependent de mine,mama lui.Asa ca la primul scancet am sarit sa descopar motivul supararii lui.De ce ar plange fara motiv?Mi-am luat copilul in brate ori de cate ori a avut nevoie de bratele mele.Mi se pare ca este unul din cele mai absurde lucruri sa consideri ca trebuie sa iti lasi copilul sa planga.Este ca si cum eu as fi suparata si sotul meu sau mama mea m-ar ignora.Asa vad eu lucrul acesta.

In tara asta nu se face nimic pentru a se incuraja alaptatul la san.De ce doar sase luni si apoi se poate fara si de ce stop categoric la un an??Dupa aceea laptele nostru nu mai e bun dar e mai bun laptele praf sau laptele vacii?Nu,ala e bun pt vitei.Corpul nostru stie formula perfecta pt cel mai bun lapte pt copilul nostru.Eu am fost pro intarcare naturala,am facut-o atunci cand si eu si corpul meu si copilul meu am fost pregatiti pt asta.
In plus de ce organizatia mondiala a sanatatii recomanda alaptatul cel putin 2 ani?Sunt medicii nostri si moasele mai ales cei de moda veche mai presus decat ei,probabil.

Stiu ca acum va parea foarte ciudat mesajul meu,ca eu voi parea o ciudata,dar o sa ma intelegeti cand veti avea in brate minunile de la Doamne Doamne.

Iertati-ma daca v-am plictisit,sunt sigura ca nu prea ne arde multora acum de aspectele acestea.

Sper din suflet sa nu ma intelegeti gresit,in special Dankutza ,tonul meu a fost unul foarte cald dar nu stiu daca se poate observa asta pt ca nu prea am eu calitati narative.

Va pup pe toate

_

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa mai fac sa ma ia somnul si stiu ca in curand o sa imi doresc sa prind o ora-doua de nani.
Daca mai stau un pic va invit la cafea

_

Mergi la inceput