Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Multumesc de asa primire:). Am scris un mesaj maaare azi referitor la cele discutate la inceputul capitolului 139. Deocamdata nu imi pot edita profilul sau edita semnatura.

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

coquelicot - bine ai venit pe
multumim pentru carti. te asteptam sa ne zici ceva despre tine.

ionela - ma bucur ca te-ai mai linistit cu miscarile lui gineri-miu (nush daca se scrie corect asa... )

simonette - noapte buna! cred ca si eu ma retrag acus, inca nu m-am recuperat dupa noaptea de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

coquelicot, bun venit la noi.Multumim pentru daruri ( carti). Ai cucerit audienta din umbra cu darurile tale

Ramonika, habar nu am nici eu cum se scrie si nici nu am chef sa caut acum... dar parca as paria pe ginere-miu ( de la ginerele meu) dar nu bag mana in foc... oricum... suna mai moldovinesti cum ai scris matali... sh parc mai pi gustu mieu la orili iste

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Iti mutumesc si tie

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

coquelicot, bun venit la noi.Multumim pentru daruri ( carti). Ai cucerit audienta din umbra cu darurile tale

Ramonika, habar nu am nici eu cum se scrie si nici nu am chef sa caut acum... dar parca as paria pe ginere-miu ( de la ginerele meu) dar nu bag mana in foc... oricum... suna mai moldovinesti cum ai scris matali... sh parc mai pi gustu mieu la orili iste

aniversarea nuntii
POZE
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

coque - cum fara nici un efort? pai si cititul atator capitole e un efort destul de mare...

cuscra - am scris si eu cum s-ar fi auzit, daca as fi vorbit.

unde e schimbul 3? e prea devreme inca?

Mergi la inceput

Asta da, am citit si am tot citit...uneori sunteti de neoprit, curg capitolele de-a valma....

Si nu vreau sa intru in butoi si eu, parca nu mai e loc de la atata must pus la fermentat, dar m-am apucat sa citesc povestile nasterilor cu final nu tocmai fericit de pe DC....
M-am deprimat un pic... :(

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

coque - cum fara nici un efort? pai si cititul atator capitole e un efort destul de mare...

cuscra - am scris si eu cum s-ar fi auzit, daca as fi vorbit.

unde e schimbul 3? e prea devreme inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

SI iata acum am dobandit eu, fara nici un efort, asa un nume : admiratoarea din umbra:P

[/quote]

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Acum parca imi pare rau ca nu m-am trezit mai devreme... e adevarat, nu tin comorile de multa vreme, ci cam de o saptamana...(cartile), cursul Anei Culcer e un pic mai vechi...
Daca reusesc sa fac rost si de un doctor spock, ma felict singura. NU am gasit nimic, nici macar in engleza...
SI nu sunt chiar o piratatoare de guerilla.... Sa stiti ca imi si cumpar carti:P

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Betty, tot admir nazdravanul vostru, de la cine mosteneste culoarea parului, ca vad ca voi parintii aveti parul saten inchis..sau asa mi se pare..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Taica-miu este roscat iar bunica-miu a fost blond....e o combinatie intre ei, dar in schimb nu stiu de unde a mostenit ochisorii aia negrii...merci frumos

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Am fost la monitorizare si bebe a fost miscacios tare. Burta a fost mai moale ca niciodata in alea 20 minute, iar cand am ajuns la poarta spitalului, la plecare, era deja pietroi. Eram si eu curioasa ce inregistreaza aparatul respectiv cand e burta mea asa tare, dar nu am avut noroc. Colul se pare ca e "destul de scurt", lichidul amniotic tot putin, dar mai e...iar daca nu se intampla nimic, vineri dimi la 8 jumate ma prezint din nou la spital. Acuma nu stiu daca e de la "bagatul deshtiului" ...dar am niste dureri in pasa... mai mari ca niciodata. Am venit pe jos de la spital ca nu mai batea vantul si era destul de bine, dar am crezut ca nu mai ajung acasa intreaga. Asadar..mai asteptam pana vineri.

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

ce inseamna "destul de scurt? Vad ca si tu stai prost cu lichidul....a putut sa ti-l masoare?

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Bineintels ca nu mi-a zis decat "destul de scurt"..iar cand i-am amintit de lichid ca zisese acum 2 sapt ca e putin...m-a pus la ecograf, cred ca nici un minut si a zis: "a...pai eu sunt multumit. e putin, dar destul inca" Mi s-a parut ca m-a repezit iara, desi era o liniste in spital...de ziceai ca is saloanele goale.
Ma dusesem si eu pregatita cu o sticla de ceva bun si un pachet mare de cafea, iar cu sticla m-am intors inapoi si cafeaua a primit-o moasa ca a vb frumos cu mine.

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

pai si cum il tolerezi asa pe medic? Ce ma enerveaza cind sunt asa de infatuati, de parca nu traiesc tot din banii nostrii...m-am saturat de sistemul asta tampit medical

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Si bebe al meu sughite de zor, dar parca Mario il intrecea...

Ionelamaria sicera sa fiu as fi vrut ca asta sa fie motivul, dar acum ceva timp mi-a spus printre altele ca nu este dispusa sa creasca copii altora...o mare magarie, dar nu conteaza...in viata totul se plateste, mai devreme sau mai tarziu

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput