Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 16
coquelicot spune:
Multumesc de asa primire:). Am scris un mesaj maaare azi referitor la cele discutate la inceputul capitolului 139. Deocamdata nu imi pot edita profilul sau edita semnatura.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika coquelicot - bine ai venit pe ![]() multumim pentru carti. te asteptam sa ne zici ceva despre tine. ionela - ma bucur ca te-ai mai linistit cu miscarile lui gineri-miu (nush daca se scrie corect asa... simonette - noapte buna! cred ca si eu ma retrag acus, inca nu m-am recuperat dupa noaptea de ieri. |
ionelamaria spune:
coquelicot, bun venit la noi.Multumim pentru daruri ( carti). Ai cucerit audienta din umbra cu darurile tale
Ramonika, habar nu am nici eu cum se scrie si nici nu am chef sa caut acum... dar parca as paria pe ginere-miu ( de la ginerele meu) dar nu bag mana in foc... oricum... suna mai moldovinesti cum ai scris matali... sh parc mai pi gustu mieu la orili iste![]()
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE

| Citat: | ||||||||||||||
| citat din mesajul lui ionelamaria coquelicot, bun venit la noi.Multumim pentru daruri ( carti). Ai cucerit audienta din umbra cu darurile tale ![]() Ramonika, habar nu am nici eu cum se scrie si nici nu am chef sa caut acum... dar parca as paria pe ginere-miu ( de la ginerele meu) dar nu bag mana in foc... oricum... suna mai moldovinesti cum ai scris matali... sh parc mai pi gustu mieu la orili iste 33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihneaaniversarea nuntii POZE [/quote]
|
| citat din mesajul lui Ramonika coque - cum fara nici un efort? pai si cititul atator capitole e un efort destul de mare... cuscra - am scris si eu cum s-ar fi auzit, daca as fi vorbit. unde e schimbul 3? e prea devreme inca? |
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui coquelicot SI iata acum am dobandit eu, fara nici un efort, asa un nume : admiratoarea din umbra:P |

[/quote]
Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
coquelicot spune:
Acum parca imi pare rau ca nu m-am trezit mai devreme... e adevarat, nu tin comorile de multa vreme, ci cam de o saptamana...(cartile), cursul Anei Culcer e un pic mai vechi...
Daca reusesc sa fac rost si de un doctor spock, ma felict singura. NU am gasit nimic, nici macar in engleza...
SI nu sunt chiar o piratatoare de guerilla.... Sa stiti ca imi si cumpar carti:P
| citat din mesajul lui ionelamaria coquelicot, bun venit la noi.Multumim pentru daruri ( carti). Ai cucerit audienta din umbra cu darurile tale ![]() Ramonika, habar nu am nici eu cum se scrie si nici nu am chef sa caut acum... dar parca as paria pe ginere-miu ( de la ginerele meu) dar nu bag mana in foc... oricum... suna mai moldovinesti cum ai scris matali... sh parc mai pi gustu mieu la orili iste 33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihneaaniversarea nuntii POZE |
betty78 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Betty, tot admir nazdravanul vostru , de la cine mosteneste culoarea parului, ca vad ca voi parintii aveti parul saten inchis..sau asa mi se pare..![]() Laura, 36+ Mara TeodoraAMR 4 saptamani !! poze |
Taica-miu este roscat iar bunica-miu a fost blond....e o combinatie intre ei, dar in schimb nu stiu de unde a mostenit ochisorii aia negrii...merci frumos

Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Bineintels ca nu mi-a zis decat "destul de scurt"..iar cand i-am amintit de lichid ca zisese acum 2 sapt ca e putin...m-a pus la ecograf, cred ca nici un minut si a zis: "a...pai eu sunt multumit. e putin, dar destul inca" Mi s-a parut ca m-a repezit iara, desi era o liniste in spital...de ziceai ca is saloanele goale. Ma dusesem si eu pregatita cu o sticla de ceva bun si un pachet mare de cafea, iar cu sticla m-am intors inapoi si cafeaua a primit-o moasa ca a vb frumos cu mine. Ramona, 38+ DOMINIC ANDREI |
pai si cum il tolerezi asa pe medic? Ce ma enerveaza cind sunt asa de infatuati, de parca nu traiesc tot din banii nostrii...m-am saturat de sistemul asta tampit medical
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Si bebe al meu sughite de zor, dar parca Mario il intrecea...
Ionelamaria sicera sa fiu as fi vrut ca asta sa fie motivul, dar acum ceva timp mi-a spus printre altele ca nu este dispusa sa creasca copii altora
...o mare magarie, dar nu conteaza...in viata totul se plateste, mai devreme sau mai tarziu
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

, de la cine mosteneste culoarea parului, ca vad ca voi parintii aveti parul saten inchis..sau asa mi se pare..