Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 15

| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria buna seara raportez: Umblat fleaura si intors magdaz_ina, sunt sigura ca te vei descurca minunat cu 2 bebei. Te admir , in acelasi timp, pentru curajul si altruismul de a-l face si pe al 2-lea in lumea de azi shtephy, cred ca umidificator ne va trebui si noua... stiu ca iarna si eu am senzatia de gat si nas uscat... deci va fi cazul... Astept sotul pt hotarari marete many_banideci scrie si pe prospect ca se foloseste garmastan inainte... hm... deci o vizita la farmacie se impune Dana n, poate e o raceala... asteptam vesti... daca ceva iti pare suspect mergi la urgente. urmareste miscarile lui bebe. Mai bine mergi fara motiv ![]() betty78, poate ii e teama mamei tale sa-si asume raspunderea pentru copil. Nu cred ca o face din rautate . Hai! nu fi tristaAncutza_Bro, nu te suspecteaza nimeni de machitoare... dar la mine nimeni nu se asteapta sa recunosc macar bauturile Ramona c, felicitari pt vestile bune de la monitorizare. Stai si tu cumintica sa treaca durerea. eu cred ca e de la dejit. Ai impartit frumos "cadourile"Ramonika, ma bucur ca a fost frumos la botez si la plimbare azi. Si eu m-am bucurat de carticica noua de la "admiratoare din umbra". Mi-a dat azi vreo 2 Mihnea cat ma plimbam sa nu mai spun ca e lenes... asa ca mi-a trecut spaima. E bun ca te straduiesti sa fii activa... Cred ca la mine functioneaza lucrurile cu ajutorul stradaniei Laurairina, nu-ti fa griji pentru intrebari fara raspunsuri pana va ajungem din urma... noi ne putem da cu parerea neavizata... si sa va facem la nervi Simonette, noapte buna si sanatate bebelusilor ![]() 33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihneaaniversarea nuntii POZE [/quote] |

Imi rezerv pt mai tarziu lipsa de pe forum, cand o veni cea mica, ca sigur nu o sa mai am timp de nimeni si de nimic, decat daca cine stie ce nelamurire sau problema am...deja ma gandesc cu groaza cate o sa ma napadeasca odata cu schimbarea asta mare in viata noastra
36+
Mara Teodora

Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
cu Nicholas Ellan