Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lauriciule - ce sa fac, ma straduiesc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

lauriciule - ce sa fac, ma straduiesc si eu...

Cunosc sentimentul, si eu daca nu scriu o zi, doua, ma apuca o mare lehamite sa scriu, ca tre sa iau din urma...si daca ma adancesc asa tot aman sa mai scriu..Cateodata, asa as mai sta si eu la umbra sa citesc nitel...Imi rezerv pt mai tarziu lipsa de pe forum, cand o veni cea mica, ca sigur nu o sa mai am timp de nimeni si de nimic, decat daca cine stie ce nelamurire sau problema am...deja ma gandesc cu groaza cate o sa ma napadeasca odata cu schimbarea asta mare in viata noastra

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

sper sa nu lipsim prea multe de la clubul scutecelor, sa avem ce citi si pe acolo. chiar, cand ne mutam la scutece, cam de pe la 1 ianuarie, dupa ce au nascut toate fetele, nu? asa se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Nastere usoara mamicilor de noiembrie!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cred ca da, ne asteptam pe toate sa fie toti bebeii nascuti si pe urma ne mutam..Problema va fi cu cele de care nu mai stim nimic demult , si nu vom sti de au nascut sau nu...
Referitor la clubul scutecelor, probabil vom face cu randul, vom lipsi mai intai proaspetele mamici, pe urma cand mai cresc bebeii, intram noi, si mamicile de decem intra in umbra cu bebei proaspeti acasa... Chiar ma gandesc ca au mare avantaj fetele care nasc mai tarziu, ca o sa aiba pe cine intreba, adica pe mamicile de noiembrie cu vechime. Io intru in primu val, deci paranoia o sa fie in floare

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Shtephy, raspuns trimis, tinut de cuvant In plus, dupa somnicul de noapte vad ca gleznele mele sunt ceva mai normale.

Betty78, multumesc pentru explicatiile referitoare la salteluta. Daca stiam mai din timp, sigur cautam si eu pe aici una. Acum insa, o sa o folosim pe cea déjà cumparata. Sper numai ca Sophia sa nu fie mai sensibila ca Diana (Diana a fost ok cu o saltea similara cu ce avem acum).

Laura G, modelul “Brentwood” e unul din cele care mi-au placut si mie. Are aproape tot ce as vrea (nu am gasit insa informatia daca jucaria se si invarte cu cheita, sau e stationara?). Cele care au lumini, muzica, vibratii, déjà costa ceva mai mult decat sunt acum dispusa sa platesc. Poate doar daca au vreun sale deosebit…

Monis5, acum am ajuns sa citesc din urma si am vazut cat ai muncit sa ne cauti pe noi, fetele care nu scriem asa de des! Multumesc si eu: o fi fost telepatie, o fi fost coincidenta, uite-ma si pe mine mai prezenta

Dana n, sper ca intre timp te simti mai bine. Daca insa burtica tot mai doare (dureri suportabile zici, dar pe de alta parte destul de puternice daca nu te lasa sa dormi), mai bine mergi la urgenta- cand am nascut-o pe Diana, primele ore de contractii eu le-am simtit ca pe niste dureri menstruale, suportabile, totusi e adevarat ca nu erau constantem ci reveneau si dispareau ciclic. Oricum, nu e cazul sa intri in panica, dar nici nu ignora durerea.

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragi burticute, eu va spun noapte buna!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna seara

raportez: Umblat fleaura si intors

magdaz_ina, sunt sigura ca te vei descurca minunat cu 2 bebei. Te admir , in acelasi timp, pentru curajul si altruismul de a-l face si pe al 2-lea in lumea de azi

shtephy, cred ca umidificator ne va trebui si noua... stiu ca iarna si eu am senzatia de gat si nas uscat... deci va fi cazul... Astept sotul pt hotarari marete. Cat tine de alcool... mi-e ca adorm inainte sa-i vad reactia lui bebe... si daca imi seamana... adoarme asa bine ca nici maine nu mai misca

many_banideci scrie si pe prospect ca se foloseste garmastan inainte... hm... deci o vizita la farmacie se impune

Dana n, poate e o raceala... asteptam vesti... daca ceva iti pare suspect mergi la urgente. urmareste miscarile lui bebe. Mai bine mergi fara motiv

betty78, poate ii e teama mamei tale sa-si asume raspunderea pentru copil. Nu cred ca o face din rautate. Hai! nu fi trista

Ancutza_Bro, nu te suspecteaza nimeni de machitoare... dar la mine nimeni nu se asteapta sa recunosc macar bauturile. Sunt antitalent si o cauza pierduta in acelasi timp

Ramona c, felicitari pt vestile bune de la monitorizare. Stai si tu cumintica sa treaca durerea. eu cred ca e de la dejit. Ai impartit frumos "cadourile"

Ramonika, ma bucur ca a fost frumos la botez si la plimbare azi. Si eu m-am bucurat de carticica noua de la "admiratoare din umbra". Mi-a dat azi vreo 2 Mihnea cat ma plimbam sa nu mai spun ca e lenes... asa ca mi-a trecut spaima.
E bun ca te straduiesti sa fii activa... Cred ca la mine functioneaza lucrurile cu ajutorul stradaniei

Laurairina, nu-ti fa griji pentru intrebari fara raspunsuri pana va ajungem din urma... noi ne putem da cu parerea neavizata... si sa va facem la nervi. Acum serios: de mamicile care sunt la al 2-lea bebe ai uitat?

Simonette, noapte buna si sanatate bebelusilor

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

coquelicot - bine ai venit pe
multumim pentru carti. te asteptam sa ne zici ceva despre tine.

ionela - ma bucur ca te-ai mai linistit cu miscarile lui gineri-miu (nush daca se scrie corect asa... )

simonette - noapte buna! cred ca si eu ma retrag acus, inca nu m-am recuperat dupa noaptea de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

SI iata acum am dobandit eu, fara nici un efort, asa un nume : admiratoarea din umbra:P

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

buna seara

raportez: Umblat fleaura si intors

magdaz_ina, sunt sigura ca te vei descurca minunat cu 2 bebei. Te admir , in acelasi timp, pentru curajul si altruismul de a-l face si pe al 2-lea in lumea de azi

shtephy, cred ca umidificator ne va trebui si noua... stiu ca iarna si eu am senzatia de gat si nas uscat... deci va fi cazul... Astept sotul pt hotarari marete. Cat tine de alcool... mi-e ca adorm inainte sa-i vad reactia lui bebe... si daca imi seamana... adoarme asa bine ca nici maine nu mai misca

many_banideci scrie si pe prospect ca se foloseste garmastan inainte... hm... deci o vizita la farmacie se impune

Dana n, poate e o raceala... asteptam vesti... daca ceva iti pare suspect mergi la urgente. urmareste miscarile lui bebe. Mai bine mergi fara motiv

betty78, poate ii e teama mamei tale sa-si asume raspunderea pentru copil. Nu cred ca o face din rautate. Hai! nu fi trista

Ancutza_Bro, nu te suspecteaza nimeni de machitoare... dar la mine nimeni nu se asteapta sa recunosc macar bauturile. Sunt antitalent si o cauza pierduta in acelasi timp

Ramona c, felicitari pt vestile bune de la monitorizare. Stai si tu cumintica sa treaca durerea. eu cred ca e de la dejit. Ai impartit frumos "cadourile"

Ramonika, ma bucur ca a fost frumos la botez si la plimbare azi. Si eu m-am bucurat de carticica noua de la "admiratoare din umbra". Mi-a dat azi vreo 2 Mihnea cat ma plimbam sa nu mai spun ca e lenes... asa ca mi-a trecut spaima.
E bun ca te straduiesti sa fii activa... Cred ca la mine functioneaza lucrurile cu ajutorul stradaniei

Laurairina, nu-ti fa griji pentru intrebari fara raspunsuri pana va ajungem din urma... noi ne putem da cu parerea neavizata... si sa va facem la nervi. Acum serios: de mamicile care sunt la al 2-lea bebe ai uitat?

Simonette, noapte buna si sanatate bebelusilor

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
[/quote]

Mergi la inceput