Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Betty, tot admir nazdravanul vostru
, de la cine mosteneste culoarea parului, ca vad ca voi parintii aveti parul saten inchis..sau asa mi se pare..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
Flavours spune:
raluci b - patut din ala am luat si eu si vad ca vine dragut asa imbracat. :) inca nu am achizitionat aparatori dar lenjeria de pat e tot cu ceva verzuliu :)...
haioase pozele cu burticile :D
36 sapt 

coquelicot spune:
Tot pe contul comun, v-am mai trimis 3 cartulii:
Curs de alaptare si ingrijire a copilului mic - ANA culcer
carte de bucate pentru bebelusi - perioada diversificarii
un document despre tehnici de respirare si relaxare la nastere.
:)
[quote]citat din mesajul lui RamonaCopot
Fetelor, am incercat sa-mi trimit de pe contul comun mailul cu cartea lui Capraru, si nu l-am primit, dar vad ca a si disparut din inbox-ul de pe gmail. Daca se pricepe cineva, va rog sa-l cautati, ca eu nu l-am sters, dar nu stiu unde a disparut. Scuze...
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
ce inseamna "destul de scurt? Vad ca si tu stai prost cu lichidul....a putut sa ti-l masoare? Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Bineintels ca nu mi-a zis decat "destul de scurt"..iar cand i-am amintit de lichid ca zisese acum 2 sapt ca e putin...m-a pus la ecograf, cred ca nici un minut si a zis: "a...pai eu sunt multumit. e putin, dar destul inca" Mi s-a parut ca m-a repezit iara, desi era o liniste in spital...de ziceai ca is saloanele goale.
Ma dusesem si eu pregatita cu o sticla de ceva bun si un pachet mare de cafea, iar cu sticla m-am intors inapoi si cafeaua a primit-o moasa ca a vb frumos cu mine.
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
RamonaC, doar ce spuneai de mailul primit de la o admiratoare din umbra
, fata noastra s-a hotarat sa se alature si pe forum sub nick-ul coquelicot, numai sa treaca de moderare..Si a mai trimis ceva materiale pe mail!
Asa ca o asteptam cu placere si pe ea in grupul 'bortoaselor' de fulgusori 
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
Ramonika spune:
am fost si eu pe la targul de carte si m-am hotarat sa nu cumpar cartea sotilor Capraru, ma gandeam ca o am scanata pe cea din 84 si tot gasesc ceva informatii si pe acolo, chiar de unele ar fi depasite. si mai ales ca stateau asa de bine cei 50 de lei in buzunar ca nu m-am indurat sa ma despart de ei. cand colo, multumita "admiratoarei din umbra"
am gasit scanata aceeasi carte, insa editia din 2006...
acum daca as putea s-o si printez cand mai trag o fuga la servici ar fi super... ![]()
la botez a fost fain, am stat vreo 6 ore, destul de mult, insa mai mult pe scaun ca la dans, chiar si la blues-uri, parca ma despicam in doua...
asa ca am lasat-o mai moale...
am fost si la o plimbarica mica, a fost soare si fain la noi, cel putin pana pe la ora 4.
s_alinutza spune:
Salutare burtici si mamici!
Eu abia acum la ceas de seara reusesc sa intru pe forum. N-am prea fost in apele mele azi... am avut niste dureri de burtica, si n-au cedat decat cand m-am intins in pat. Cred ca am exagerat cu munca ieri si azi de dimineata, am facut papa (salata de boef, conopida cu maioneza, ciorbica de pui cu legume si clatite americane), plus curatenie prin toata casa....si si-a luat bebe revansa si mi-a dat niste lovituri pe la splina si prin zona vezicii urinare...ca m-au apucat crampele in final. Probabil o fi fost contractii, da mie mi-e teama sa le numesc asa deocamdata...
Am apucat sa frunzaresc un pic prin ce ati scris azi, ma bucur pt vestile bune despre
-usorii nostrii mici care cresc mari si vor ajunge acasa! 
Am fost si eu azi sa mai caut saltea pt patut, eu nu iau cu cocos ca nu-mi place cum arata, cel putin astea pe care le-am vazut eu pe aici. Am gasit in schimb una la 250 ron care are 20% reducere (deci as lua-o la 200 ron), grosuta, imbracata in bumbac, are nu stiu ce spuma la mijloc si pe margini e un fel de pasla din bumbac. Cred ca pe asta o s-o iau pana la urma.
Alte noutati nu am....sper sa fie o seara si o noapte linistita pt toata lumea! Va
si va doresc noapte buna! 
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
Ramonika spune:
LauraG - ce de-a lucrusoare am admirat in pozele tale...
toate sunt superbe, insa sunt muuuulllteeeeee, nu se stie daca o sa apuce sa le poarte pe toate. ![]()
Dana - ai grija de tine, sper sa te mai lase durerile, si pe mine ma dor salele destul de tare, insa parca nu e chiar cazul sa ma alarmez. sper...
Ancutza - si mie-mi place mustul, insa la cel luat din comert ma ia de cap, desi am baut doar un sfert de litru...
probabil dadea spre vin de-acum...
shtephy - vad ca pe la BV e zapada si umezeala multa, naspa... cel mai mult urasc umezeala... 
cristina boc - si a mea sughite destul de des, si de 2-3 ori pe zi cateodata.
krelia - multumim de vesti despre suzyca. 
ionela - cred ca nu e musai ca bebe sa se miste mereu la fel zilnic. plus ca, cu cat creste mai mult, cu atat cica il simtim mai putin, ca nu ar mai avea loc asa mult de zbantuiala.
important e ca totusi il simti. 
laurairina13 spune:
S-alinutza, ce gospodina esti..eu nu is in stare sa mai gatesc nica, darmite sa fac si atatea feluri...
Ma uitam acu pe cartea de mancarici diversificate pt bbei,.,si sunt acolo diverse si diverse..ma gandeam ca chiar ca o sa fiu nevoita sa gatesc, de vreau/de nu vreau pt bebitza
,nu pot sa ii dau un sandwich cum mananca tasu'![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
ioti si o Ramonika mai activa nitzel
, nu te slabesc deloc din vedere..![]()
Laura,
36+