Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 17
Lumi_Richard spune:
Buna,iubitele mele burtici!!!
Ce mai faceti? Am incercat sa mai pun niste pozici pe contul comun,dar nu reusesc,imi da eroare.....
Eu sunt foarte ocupata,e foarte mult stres, nu dorm, ma chinui sa invat sa fiu o mamica buna
. Nu prea am laptic,asa ca papam combinat:cand laptic,cand formula, ieri ne-a cazut buricul si am facut prima baita!
Astazi am stat in poponeata goala si le-am aratat lui mami si tati cum se face treaba mare live!![]()
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Am pierdut vreo 10-11 kg intr-o saptamana, burtica se retrage vazand cu ochii si corpul meu revine la forma initiala pe zi ce trece
! Asa ca cele care erati ingrijorate cu kg acumulate,stati linistite, nu e chiar atat de greu sa scapam de ele!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna,iubitele mele burtici!!! Ce mai faceti? Am incercat sa mai pun niste pozici pe contul comun,dar nu reusesc,imi da eroare..... Eu sunt foarte ocupata,e foarte mult stres, nu dorm, ma chinui sa invat sa fiu o mamica buna Astazi am stat in poponeata goala si le-am aratat lui mami si tati cum se face treaba mare live! Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
iti doresc multa bafta la alaptat....ce te face sa spui ca nu ai laptic? Faptul ca cere f des, sau ca suge un timp indelulgat nu inseamna ca nu ai laptic....laptele este produs de mama dupa cerere si oferta...atata timp cat tu ii daui supliment rezerva ta de lapte scade...asa ca incearca s ao tii cat mai mult la san, cu dusuri fierbinti inanite de fiecare alaptat si copilul trebuie s afie pus piele la piele cu tine. In plus daca bei ceai de chimen si anason sau daca la voi exista Galactogil, ambele stimuleaza lactatia...
Betty78
37+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Lumi daca ai inceput o dieta atunci este posibil sa nu ai lapte...cel mai important factor pana la instalarea propriu zisa a lactatiei, care se regleaza cam la 1 luna dupa nastere este alimentaia sanatoasa. In principiu ar trebui sa mananci mai bine decat in timpul sarcinii
Betty78
37+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna,iubitele mele burtici!!! Ce mai faceti? Am incercat sa mai pun niste pozici pe contul comun,dar nu reusesc,imi da eroare..... Eu sunt foarte ocupata,e foarte mult stres, nu dorm, ma chinui sa invat sa fiu o mamica buna Astazi am stat in poponeata goala si le-am aratat lui mami si tati cum se face treaba mare live! |

la mamica stresata, cat despre laptic..asta e, daca nu e , nu e..Formula e si ea ft buna si daca Annabelle creste, ce mai conteaza!! Nu te stresa ft tare si din asta!
Poate sunt prea multe poze in cont de nu reusesti...cine stie..
Incearca sa mai prinzi clipe sa te odihnesti si tu, ca trebuie sa fii acolo pt micuta ta, dar asa zombie, si stresata, nu ii esti de prea mare ajutor! Plaseaza macar pt o ora urmarirea fetitei catre tatic, mama ta si odihneste-te , sa fii in forma pt micuta!
Te mai asteptam pe la noi!

Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
Lumi_Richard spune:
Mai fetelor, am schimbat si eu semnatura!
Betty, ea e micuta si nu prea avea putere sa suga,asa ca ma mulg!!! In spital mi s-au intarit sanii, nu puteam desfunda canalele, acasa a pierdut un pic in greutate,m-am stresat....alaltaieri(probabil de la stres) nu am avut laptic...asa ca mai bagam si lapte praf,sa fiu sigura ca nu face foamea!
Acum nu ma mai intereseaza ce mananca,important e sa manance si sa fie sanatoasa!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:
Lumi, multumim ca ai mai trecut pe la noi, te asteptam tot mai des... pe masura ce iti intri in ritm. Ma bucur ca fetita e bine... asta e foarte important. de laptic nu stiu ce sa spun, nu ma pricep... dar cred ca e bine ca a apucat sa pape ceva laptic de la tine... si sigur va mai apuca... chiar daca nu numai laptide la san. spectacolul live cred ca a fost amuzant
si daca a cazut buricul deja e domnisoara mare... te-ai scos
sper ca nu e prea plin contul de poze si de aici eroarea...
betty , imi pare rau daca ma insel eu si mami tau chiar gandeste asa... va veti descurca voi ca sunteti mari... dar e pacat ca nu ai putin sprijin si tu... ti-ar fi mai usor

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
pana scrie baba apar 7 mesaje... mai!... voi stateati dupa colt
Lumi, sexy semnatura
. Ai incercat sa pui fetita la san?
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Lumi_Richard spune:
Betty,departe de mine gandul sa tin dieta...Pur si simplu am slabit! Copilul, lichidul,placenta....nu mai am nici picioarele umflate...
Laurairina
, Richard ma sustine fff mult, ma incurajeaza, imi cautat tot felul de articole pe internet sa vad ca nu am de ce ma stresa, plus ca el e schimbul unu la schimbat si hranit printesa(cu laptic muls). Eu am grija de ea la 24 si 3,el la 6 si 9,cand eu bag somnic....restul timpului,impreuna pt ca nu ne mai saturam sa stam cu ea.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
betty78 spune:
Dragi mamici si burtici va doresc noapte bune....eu ma bag la nani ca nu mai pot de somn.
Lumi
si multa bafta
Ionela merci frumos...asta este pana la urma
Betty78
37+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario