Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

betty, ai cumva o poza sau mai stii de care ii luasei? am vazut f multe tipuri.

36 sapt

era de la tiny love si l-am primit de la cineva din israel. Oricum poti sa mai astepti pana la urmatorul targ si sa cumperi direct de acolo

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

aha, buna idee cu targul... ca am inteles ca a mai fost unul si eu habar nu am avut... pe urmatorul sper sa nu il ratez.

36 sapt

Mergi la inceput

Citat:

aha, buna idee cu targul... ca am inteles ca a mai fost unul si eu habar nu am avut... pe urmatorul sper sa nu il ratez.

36 sapt

uite www.babyexpo.ro/" target="_blank">aici site-ul lor

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

stephy draga mea, 70 cu siguranta am vrut sa scriu

am mai pus ceva poze si noi cu lucrusoare si patutul imbracat

34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Betty, eu am primit un centru de activitati de la Tiny love (cel cu maimutica), cadou de la colegi. La fel, am un carusel Tiny love. Ai aici o brosura foarte interesanta de dezvoltare emotionala si fizica a bebelusului, in functie de jucarii si varsta: http://www.tinylove.ro/LOW%20RES%20Tiny%20love.pdf

Tiny Love spun ca ei fabrica toate jucariile impreuna cu un psiholog, pentru dezvolatrea optima a copilului. Imi par , intr-adevar facute cu cap, desi sunt destul de scumpe, eu zic ca merita. Centrul de activitate si alte jucarii cred ca vor trezi interesul bebelui abia dupa 3 luni...

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:

betty, ai cumva o poza sau mai stii de care ii luasei? am vazut f multe tipuri.

36 sapt

era de la tiny love si l-am primit de la cineva din israel. Oricum poti sa mai astepti pana la urmatorul targ si sa cumperi direct de acolo

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am fost la monitorizare si bebe a fost miscacios tare. Burta a fost mai moale ca niciodata in alea 20 minute, iar cand am ajuns la poarta spitalului, la plecare, era deja pietroi. Eram si eu curioasa ce inregistreaza aparatul respectiv cand e burta mea asa tare, dar nu am avut noroc. Colul se pare ca e "destul de scurt", lichidul amniotic tot putin, dar mai e...iar daca nu se intampla nimic, vineri dimi la 8 jumate ma prezint din nou la spital. Acuma nu stiu daca e de la "bagatul deshtiului" ...dar am niste dureri in pasa... mai mari ca niciodata. Am venit pe jos de la spital ca nu mai batea vantul si era destul de bine, dar am crezut ca nu mai ajung acasa intreaga. Asadar..mai asteptam pana vineri.

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Am fost la monitorizare si bebe a fost miscacios tare. Burta a fost mai moale ca niciodata in alea 20 minute, iar cand am ajuns la poarta spitalului, la plecare, era deja pietroi. Eram si eu curioasa ce inregistreaza aparatul respectiv cand e burta mea asa tare, dar nu am avut noroc. Colul se pare ca e "destul de scurt", lichidul amniotic tot putin, dar mai e...iar daca nu se intampla nimic, vineri dimi la 8 jumate ma prezint din nou la spital. Acuma nu stiu daca e de la "bagatul deshtiului" ...dar am niste dureri in pasa... mai mari ca niciodata. Am venit pe jos de la spital ca nu mai batea vantul si era destul de bine, dar am crezut ca nu mai ajung acasa intreaga. Asadar..mai asteptam pana vineri.

superr, abia astept sa mai scot iar majoretele , dar toate la timpul lor

34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

ce inseamna "destul de scurt? Vad ca si tu stai prost cu lichidul....a putut sa ti-l masoare?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
Asadar..mai asteptam pana vineri.

..ioti si prima mamica care se apropie cu pasi repezi de nastere naturala la termen!!!!!...

fetili..se strange latuuu

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput