Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 13
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours betty, ai cumva o poza sau mai stii de care ii luasei? am vazut f multe tipuri. 36 sapt ![]() ![]() |
era de la tiny love si l-am primit de la cineva din israel. Oricum poti sa mai astepti pana la urmatorul targ si sa cumperi direct de acolo
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Flavours spune:
aha, buna idee cu targul... ca am inteles ca a mai fost unul si eu habar nu am avut... pe urmatorul sper sa nu il ratez.
36 sapt 

betty78 spune:
| citat din mesajul lui Flavours aha, buna idee cu targul... ca am inteles ca a mai fost unul si eu habar nu am avut... pe urmatorul sper sa nu il ratez. 36 sapt ![]() ![]() |
uite www.babyexpo.ro/" target="_blank">aici site-ul lor
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
raluci_b spune:
stephy draga mea, 70 cu siguranta am vrut sa scriu 
am mai pus ceva poze si noi cu lucrusoare si patutul imbracat 
34+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI
BoboMom spune:
Merci Shtephy! ![]()

Laura
36+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
coquelicot spune:
Betty, eu am primit un centru de activitati de la Tiny love (cel cu maimutica), cadou de la colegi. La fel, am un carusel Tiny love. Ai aici o brosura foarte interesanta de dezvoltare emotionala si fizica a bebelusului, in functie de jucarii si varsta: http://www.tinylove.ro/LOW%20RES%20Tiny%20love.pdf
Tiny Love spun ca ei fabrica toate jucariile impreuna cu un psiholog, pentru dezvolatrea optima a copilului. Imi par , intr-adevar facute cu cap, desi sunt destul de scumpe, eu zic ca merita. Centrul de activitate si alte jucarii cred ca vor trezi interesul bebelui abia dupa 3 luni...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
era de la tiny love si l-am primit de la cineva din israel. Oricum poti sa mai astepti pana la urmatorul targ si sa cumperi direct de acolo Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
RamonaCopot spune:
Am fost la monitorizare si bebe a fost miscacios tare. Burta a fost mai moale ca niciodata in alea 20 minute, iar cand am ajuns la poarta spitalului, la plecare, era deja pietroi. Eram si eu curioasa ce inregistreaza aparatul respectiv cand e burta mea asa tare, dar nu am avut noroc. Colul se pare ca e "destul de scurt", lichidul amniotic tot putin, dar mai e...iar daca nu se intampla nimic, vineri dimi la 8 jumate ma prezint din nou la spital. Acuma nu stiu daca e de la "bagatul deshtiului" ...dar am niste dureri in pasa... mai mari ca niciodata. Am venit pe jos de la spital ca nu mai batea vantul si era destul de bine, dar am crezut ca nu mai ajung acasa intreaga. Asadar..mai asteptam pana vineri.
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Am fost la monitorizare si bebe a fost miscacios tare. Burta a fost mai moale ca niciodata in alea 20 minute, iar cand am ajuns la poarta spitalului, la plecare, era deja pietroi. Eram si eu curioasa ce inregistreaza aparatul respectiv cand e burta mea asa tare, dar nu am avut noroc. Colul se pare ca e "destul de scurt", lichidul amniotic tot putin, dar mai e...iar daca nu se intampla nimic, vineri dimi la 8 jumate ma prezint din nou la spital. Acuma nu stiu daca e de la "bagatul deshtiului" ...dar am niste dureri in pasa... mai mari ca niciodata. Am venit pe jos de la spital ca nu mai batea vantul si era destul de bine, dar am crezut ca nu mai ajung acasa intreaga. Asadar..mai asteptam pana vineri. |
superr, abia astept sa mai scot iar majoretele
, dar toate la timpul lor 
34+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI
betty78 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Am fost la monitorizare si bebe a fost miscacios tare. Burta a fost mai moale ca niciodata in alea 20 minute, iar cand am ajuns la poarta spitalului, la plecare, era deja pietroi. Eram si eu curioasa ce inregistreaza aparatul respectiv cand e burta mea asa tare, dar nu am avut noroc. Colul se pare ca e "destul de scurt", lichidul amniotic tot putin, dar mai e...iar daca nu se intampla nimic, vineri dimi la 8 jumate ma prezint din nou la spital. Acuma nu stiu daca e de la "bagatul deshtiului" ...dar am niste dureri in pasa... mai mari ca niciodata. Am venit pe jos de la spital ca nu mai batea vantul si era destul de bine, dar am crezut ca nu mai ajung acasa intreaga. Asadar..mai asteptam pana vineri. Ramona, 38+ DOMINIC ANDREI |
ce inseamna "destul de scurt? Vad ca si tu stai prost cu lichidul....a putut sa ti-l masoare?
Betty78
36+
si
pozele noastre
asa creste bebe Mario
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Asadar..mai asteptam pana vineri. |
..ioti si prima mamica care se apropie cu pasi repezi de nastere naturala la termen!!!!!
...fetili..se strange latuuu

Laura,
36+
Mara TeodoraAMR 4 saptamani !!
poze