Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mamii mersi.
Luna, din ce am inteles eu, Paticut n-a primit mesaj anonim, ci stie de la cine l-a primit. Dar cu aceleasi balarii. Mai ramane doar sa scriem public cine e autoarea - nu de alta, dar chiar merita.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

mychy ba intrebi de creme acu zici ca vrei vibratoare pentru infama....Care e realitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

ar fii chiar tare dak ar intra paticut sa ne zica cine ii dadea mesaje de ''amor''!!PATICUTTTTT ajuta-ne sa descoperim infractoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Macar de-ar intra paticut sa ne arate ce mesaj a primit, ca sa facem comparatie.

Luna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

In concluzie: cine dintre mamele de fete se plange ca nu doarme fie-sa, doarme cu ea in pat, fie-sa nu face la olita, si nici nu mananca?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pick me! pick me! doar ca andrei e baiat. cand ii zic : esti Scufitza Rosie! zice: nu eu Edei!
de facut la oala nu face, deci sunt ...suspecta!
doarme si cu mine in pat.......deci tot suspecta!
de mancat........acu doar daca-l pacalesc cu usturoi!

jadi, unde esti cu intelepciunea ta! ca si atunci cand a fost treaba cu amethyst(parca) si cu sotzu ei, tot tu ai fost "the guiding light"!

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*

Mergi la inceput

Pai te califici Mychy. Ca Andrei e frumos ca o fetita.

Eu dorm cu fie-mea ocazional, insa in genere doarme la ea in pat, rareori ma plang, de vorbit vorbeste, nu asa elaborat precum Catinca insa mai are timp zic eu, la olita ca sa ma laud pe aceasta cale, de 2 zile fie-mea cere si daca ii pun pampers, mai nou se scoala la 4 dimineata si desi ii zic ca are pampers ea insista "toilet" asa ca face pipi pe wc la 4 dimineata.

Si eu tot la Jadi ma gandeam ca ea are gandirea mai rezon. Daca aflam IP-ul "anonimei" aflam si cine este, mi-a zis mie o colega de forum priceputa.

Ce zici Oana, afli Ip-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...pai da, ca daca-l afla oana , am prins infractoarea! tot cu experta priceputa am dezbatut problema! asa ca preda-te cat esti cu onoarea nereperata! ca vin cu clondiru de mastica sa sarbatorum captura ta!

.....vai azi am frecat margica toata ziua............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Doamne! Nu gasesc emoticonul cu ala care rade de se tavaleste pe jos, si se tine si cu miinile de burta!!!! Mor de ras!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
[
.....vai azi am frecat margica toata ziua............

Me too! Ma dau astia afara si moare infractoarea de fericire! Ptiu!

Mergi la inceput