Strumfi de iul-aug 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana75 spune:
mamii mersi
.
Luna, din ce am inteles eu, Paticut n-a primit mesaj anonim, ci stie de la cine l-a primit. Dar cu aceleasi balarii. Mai ramane doar sa scriem public cine e autoarea - nu de alta, dar chiar merita.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
snowbunny spune:
mychy ba intrebi de creme acu zici ca vrei vibratoare pentru infama....Care e realitatea 
snowbunny spune:
ar fii chiar tare dak ar intra paticut sa ne zica cine ii dadea mesaje de ''amor''!!PATICUTTTTT ajuta-ne sa descoperim infractoarea ![]()
Ioana75 spune:
Macar de-ar intra paticut sa ne arate ce mesaj a primit, ca sa facem comparatie
.
Luna
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Luna1 spune:
In concluzie: cine dintre mamele de fete se plange ca nu doarme fie-sa, doarme cu ea in pat, fie-sa nu face la olita, si nici nu mananca?![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
pick me! pick me! doar ca andrei e baiat. cand ii zic : esti Scufitza Rosie! zice: nu eu Edei!
de facut la oala nu face, deci sunt ...suspecta!
doarme si cu mine in pat.......deci tot suspecta!
de mancat........acu doar daca-l pacalesc cu usturoi!
jadi, unde esti cu intelepciunea ta! ca si atunci cand a fost treaba cu amethyst(parca) si cu sotzu ei, tot tu ai fost "the guiding light"!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
Luna1 spune:
Pai te califici Mychy. Ca Andrei e frumos ca o fetita.
Eu dorm cu fie-mea ocazional, insa in genere doarme la ea in pat, rareori ma plang, de vorbit vorbeste, nu asa elaborat precum Catinca insa mai are timp zic eu
, la olita ca sa ma laud pe aceasta cale, de 2 zile fie-mea cere si daca ii pun pampers, mai nou se scoala la 4 dimineata si desi ii zic ca are pampers ea insista "toilet" asa ca face pipi pe wc la 4 dimineata.
Si eu tot la Jadi ma gandeam ca ea are gandirea mai rezon. Daca aflam IP-ul "anonimei" aflam si cine este, mi-a zis mie o colega de forum priceputa.
Ce zici Oana, afli Ip-ul?
mychydutza spune:
...pai da, ca daca-l afla oana , am prins infractoarea! tot cu experta priceputa am dezbatut problema! asa ca preda-te cat esti cu onoarea nereperata! ca vin cu clondiru de mastica sa sarbatorum captura ta!
.....vai azi am frecat margica toata ziua............

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
greierash spune:
Doamne! Nu gasesc emoticonul cu ala care rade de se tavaleste pe jos, si se tine si cu miinile de burta!!!! Mor de ras!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza [ .....vai azi am frecat margica toata ziua............ ![]() ![]() *zambeste, ieri a fost mai bine!!* |
Me too! Ma dau astia afara si moare infractoarea de fericire! Ptiu!