Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai chiar nu stiu ce sa zic, oricum sustin deschis ca nu este Karli asa cum se insinueaza. Am citit de dimineata scrisorica si stilul nu e al ei, ea pune asa floricele si uneori mi-e greu sa o urmaresc in finetzuri. Persoana in cauza pare dura si plina de venin, si o putem invinui pe Rodica de gura mare dar nu de venin si ura. Iar problema ei cu Paticut stiu ca proprie si personala, eu am ascultat partea ei de poveste, nu stiu partea cealalta dar una peste alta nu dau castig de cauza nimanui pentru simplu motiv ca nu ma intereseaza. Si Adeluta nu poate fi copilul mamei respective, eu o stiu vorbareata, intepata, probabil si fara pampers Si sigur doarme singura noaptea de cateva zile In plus Karli si-a luat-o urat de la mine aseara, poate sa va confirme, cred ca dintre toate, eu ii reprosez cele mai multe si in principal ii reprosez ca din lipsa de preocupari, sta si incearca sa dezlege enigmele universului atunci cand nu o intreaba nimeni de sanatate Si stiu ca nu indrazneste sa ma minta ca altfel ii mut gura la spate si nu o mai spala toata Dunarea!

Si eu am zis la fel azi intr-o conversatie particulara pe mess ca e mama de fetita, pacat ca nu ne lamurim cu IP-ul, eu una sincer vreau sa stiu cine ea ca sa pot sa ii doresc de 1000 mai multe decat i-a dorit ea Oanei! In rest nu stiu ce sa zic, nici de amethyst nu stiu ce sa zic, vad ca a disparut . As mai avea niste idei dar nu pot intelege motivul care a dezlantuit ura asta direct pe Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
[
.....vai azi am frecat margica toata ziua............

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*

Me too! Ma dau astia afara si moare infractoarea de fericire! Ptiu!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Baga ideeile madame Jadi.

Bai sa nu se inteleaga ca eu o invinuiesc pe Karli, parerea mea personala e ca atunci cand Karli are ceva de zis o zice aici in gura mare chiar daca are dsreptate sau nu. Asta ne-a dovedit pana acum zic eu si nu o cred in stare, eu una nu pot sa o cred in stare de asa ceva.

Probabil ca voi avea oricum un soc cand si daca voi afla cine e insa sunt cateva persoane pe care nu le pot crede in stare de asa ceva, nu fac liste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare de la mare.

Apar si eu ca magarul din ceata, mai ales ca nu ma pot abtine de la a comenta ultimele intamplari de pe subiect>

Oanamada, ma bucur f mult ca ai ramas, imi place ce scrii si cum scrii si mai ales, felicitari ca ai stiut cum sa tratezi problema!
Am citit si eu dimineata mesajul acela si am ramas socata! Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca cineva care ar scrie aici ca si mama sa fie capabila de asemenea mizerii!! Si eu cred si sper ca totusi,nu face parte din grupul nostru, ci doar a aruncat o pastila ca sa starneasca si mai multa zazanie intre noi.
Si sa stii din partea mea ca minunea ta, Catinca, e ofetita scumpa si frumoasa si desteapta si ma bucur mult sa citim cat mai des despre ea!

SI eu as fi curioasa sa stiu sub ce nume/nick se ascunde atata prefacatorie, rautate si venin! Cand improsti cu noroi un copil nevinovat, ar trebui sa-ti fie teama ca toata rautatea si raul sa nu se intoarca asupra ta! si mai ales, daca ai un copil...Dumnezeu vede!

Pe de alta parte, ma distrez de milioane citind postarile voastre, asa cum am mai spus de multe ori, chiar daca nu am timp sa scriu si mai citesc in fuga, nu se poate sa nu ma relaxez macar un pic datorita lui Mychy, Musso, Karli, Violeta, Jadi, Caferuta si a inca cateva fete haioase si volubile, de ti-e mai mare dragul sa le citesti!!

AndreeaC, v-am vazut pozele, esti o mamica fericita, cu 2 copii frumosi , felicitari!
Claucia, felicitari pentru printesa nr. 2! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Mada, ai o frumusete de fetita, dar nici voi nu sunteti mai prejos!
Jadi, ma bucur ca Dodo e ok si ca v-ati linistit!
Musso, sanatate multa lui Mihnea!
Luna, ca de obicei, ai o pereche de milioane , Adelise si Cosmin, ai de ce sa fii mandra si fericita!
Vivelaaa, felicitari pentru burtica! Te-am descoperit la Odiseea din 2010 si m-am bucurat sa vad ca s-a confirmat sarcina ( eu doar mai arunc un ochi din cand in cand sa vad cine dintre cunoscute se mai bucura de burtik) . Sa ai un bebe sanatos !
Valen, am citit despre fetele tale! Sunt scumpe rau! iar comentariul Sarei este foarte tare!
Cafera, vezi, am raspuns la apel! tie si printeselor tale!
Alina.a , mi-e dor sa te citesc mai des! am citit si despre Eisa, e tare haioasa si isteata!

La multi ani pentru Anya si CarlaV!

Sanatate puilor bolnaviori!

Despre noi, pe scurt: Am fost in septembrie la sfarsit in Antalya in concediu. A fost frumos, dar pt Filip si mai frumos! A trait fiecare noutate cu intensitate, si ca dovada, in prima zi ,seara,topaind in jurul nostru, declara: "Mami, sunt fe-li-cit!"- va dati seama ca ne-a dat pe spate remarca! Ne-a scos si peri albi pe parcurs, caci se comporta zilnic de zici ca inghite ardei iuti la micul dejun, dar per total, a fost frumos! Si...urmatoarea vacanta va fi romantica, in 2! ca altfel nu mai intelegem vreodata ce-i ala concediu!
Filip altfel - vorbeste de ne doare capul, mananca f bine si singur, e f hotarat si stie cum sa manipuleze masele ( inclusiv copiii mai mari dispusi sa-l asculte ), face la olita cand are chef , mai si cere dar are si zile cand nu vrea de nici-o culoare, inca se trezeste noaptea sau dimineata 4-5-6 depinde, cere lapte sau nu.., doarme in patul mare de la el din camera, dar adoarme cu mine, n-a mai racit serios din ianuarie si..cam atat . Ii place povestea cu Bucle de Aur si cei trei ursuleti si inca cateva, si plange cand ii pun desenele cu Ratusca cea Urata sau Cei trei purcelusi - drept pt care am dat interzis la ele ( culmea e ca ii e mila de lup! ) .
Eu - munca,job la firma proprie, munca mai multa, stres mai justificat, lipsa de timp mai rau ca inainte, dar macar nu murim de foame de la o zi la alta!
Filip si munca ma tin departe de a aprofunda starea lui tata, cu cancerul - e in tratament, pe picioare, cu proaspete mici metastaze si la ficat, ne rugam zilnic sa nu mai avanseze..macar cativa ani sa ne mai bucuram sa-l avem cu noi...se trateaza la o clinica din Istanbul..cu muulti bani ( pe care mama in curand nu mai are de unde sa-i scoata..:( ) .
Cam atat..mereu zic ca incerc sa tin pasul cu voi, sa scriu mai des, dar nu prea reusesc si tare rau imi pare!

Pe motive de persoane ciudate si rau intentionate am scos si eu de ceva timp linkul cu poze de la semnatura..desi e deja cam tardiv.

tuturor!

Edit- ca am trimis fara sa termin "finisarile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi
In plus Karli si-a luat-o urat de la mine aseara, poate sa va confirme, cred ca dintre toate, eu ii reprosez cele mai multe si in principal ii reprosez ca din lipsa de preocupari, sta si incearca sa dezlege enigmele universului atunci cand nu o intreaba nimeni de sanatate Si stiu ca nu indrazneste sa ma minta ca altfel ii mut gura la spate si nu o mai spala toata Dunarea!

jadi, ce i-ai facut lui karli? uite, n-a mai scris toata ziua. pariez ca acu sta la colt, in genunchi pe graunte si cu minile ridicate!!!
luna, ai postat de doo ori......acelasi mesaj! nu-i a buna, e semn rau . poate ne cautam joburi!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui jadi
In plus Karli si-a luat-o urat de la mine aseara, poate sa va confirme, cred ca dintre toate, eu ii reprosez cele mai multe si in principal ii reprosez ca din lipsa de preocupari, sta si incearca sa dezlege enigmele universului atunci cand nu o intreaba nimeni de sanatate Si stiu ca nu indrazneste sa ma minta ca altfel ii mut gura la spate si nu o mai spala toata Dunarea!

jadi, ce i-ai facut lui karli? uite, n-a mai scris toata ziua. pariez ca acu sta la colt, in genunchi pe graunte si cu minile ridicate!!!
luna, ai postat de doo ori......acelasi mesaj! nu-i a buna, e semn rau . poate ne cautam joburi!

Eu zic ca nu i-am facut nimic dar o stiti ca ea vine noaptea ca vampirii . In timpul zilei sta in cosciug si asteapta sa apuna soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
Mai dupa a doua citire a mesajului am dedus asa: cucoana respectiva e mama de fetita (de aici oftica, zice ceva de genul "sunt fetite de n ori mai bune ca a ta") e frustrata de copil, are un copil mai dificil, asta deduc din fraza care zice ca a avut Oana noroc ca doarme Catinca singura in dormitor si are apetit, cum ca nu e meritul ei ca doarme singura si ca doar a avut noroc si altii sunt mai putin norocosi (adica EA), si nivelul de dezvoltare al copilului ei este mai lent decat al Catincai, asta clar reiese din tot mesajul. Hai mai veniti cu ideei poate o descoperim pe imfama.

Citat:

da, da ,da....sa o aflam pe infama nimfomana(dupe parerea mea), sa o punem la zid, sa o batem cu pietre si ...........sa-i cumparam un vibrator!!!!!!!...ca eu cred ca are mare nevoie!
daca nici dupa asta nu-mi scrie un PM cu felicitari..........si-a pierdut telentu!

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

ref.la analiza stilului in care a scris acea "autoare" eu cred ca putem restrange deja cadrul la zona de sud a Romaniei ca a scris "fi-ta" si l-a mai scris si gresit; de obicei eu am vazut ca treaba asta cu un singur i in loc de 2 s-a "invatat" prin sud.. nu dati cu pietre, nu toate fetele din sud stau prost cu gramatica, si nici nu e musai ca toate celelalte sa scrie corect, dar m-am gandit eu asa ca e o varianta... ....oricum si sotul meu ma intreaba adesea daca e cu un i sau cu 2! o fi scris el?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Sunt perfect de acord cu toate punctele de vedere.
As mai adauga la parerea lui MIchi ca respectiva e nevoita sa traiasca destul de putin cu familia: sotul ori e plecat, ori nu o iubeste, ori sta fff mult la servici si ii prea obosit prea ea.
Oricum e clar ca-i lipseste si e invidioasa pe familia Oanei.

As mai spune ca are probleme financiare mai grave si se simte neputincioasa sa schimbe situatia pentru ca e fff invidioasa pe situatia Oanei.

Trebuie sa fie una care a tras fff mult si acum a clacat, cineva care ni s-a parut puternic initial, iar, in ultimul timp, e din ce in ce mai afectata psihic.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andicu, sanatate multa tatalui tau! doamne ajuta sa fie bine! ..si ma bucur sa mai aud despre voi!

Mergi la inceput

Luna, e clar ca nu pot sa zic pe cine banuiesc mai ales ca doar e o banuiala de care nu sunt sigura nici macar 1%. Si sincer, am analizat textul, are cateva expresii care se repeta si anumite cuvinte uzitate doar de 3 fete pe aici pana acum dar asta nu are cum sa ma lamureasca cu nimic Exista si o varianta rautacioasa dar inca o data, nu inteleg motivul aka mobilul crimei si nici nu pot gandi prea mult acum, ca margica eu am frecat-o lunile trecute si acum stau sa recuperez!

Andicu, ai scos linkul dar nici nu ai pus poze pe site de la mare! Sa vedem si noi pe unde ai fost si sa stim de ce sa ne luam de tine cand ti-om scrie vreun ravas de amor

Revin la subiecte moarte si ingropate, lasand la o parte toate comentariile de pana acum, eu nu inteleg de ce s-a suparat Paticut pe noi? Daca avea ceva cu doar una dintre noi, de ce s-a suparat pe restul gastii? Ca pana la urma e asa cum i-am zis si Oanei, sa nu se supere ca magarul pe sat, noi restul nu avem vina!

Mergi la inceput

Mychy hai ca eu am mai muncit 5 minute.

Andicu ce scump e Filip FELICIT. Sanatate tatalui tau, sanatate multa.

Mergi la inceput