Strumfi de iul-aug 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 15
greierash spune:
Ufff ce maraton... da am citit tot....inclusiv... scrisoarea de "amor". Ce minte bolnava. Banuiam ca exista astfel de oameni, din acest motiv...am incercat sa ma "expun" cat mai putin. Atat pe mine , cat mai ales pe copilul meu. Si ma refer aici mai ales la poze, dar si la detalii despre viata noastra. Totusi, imi este destul de greu sa accept ca exista oameni de genul asta, care acumuleaa atatea frustrari, atata rautate... Ba mai mult, imi este greu sa cred ca o persoana de genul asta are un copil... parca , eu asa stiam, ca un copil te face mai bun, mai...
Imi pare rau, pentru ca a trebuit sa treci prin asta oana....
Imi pare bine, fetelor ca ati putut face haz de toate astea...
Insa , desi m-au amuzat postarile voastre, ma simt atat de trista...
O sa imi treaca... nu ma tine mult ca am alte probleme...Ohoho...
Andrei cred ca vrea sa raceasca iar, nu stiu exact ca nu l-am intrebat, dar am vazut ca incepe sa cam "muceasca" , asa ca i-am dat oscilo...sper sa se rezolve usor...
La gradi, si-a bagat in nas niste "chestii", am ajuns la spital, au fost scoase , si am scapat cu bine, si relativ usor.
Burtica il doare, si inca nu am descoperit cauza...
Uff si cam atat, dar e suficient...
Dar macar ma simt mai desteapta!
A! si nu cred ca e posibil ca toata lumea sa iubeasca pe toata lumea, asa ca cine are antipatii, sau nemultumiri, sau altele asemenea.. e liber sa nu mai citeasca ... ca nu ne tine nimeni cu forta aici...
Uff! ca mi-am mai varsat din naduf!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greierash Dar macar ma simt mai desteapta! |
uau....!!!asta m-a bulversat total
sper sa fiti declarati....clinic sanatosi!!!!burtica il doare adica are crampe sau face kk imprastiat! vai, vad ca a inceput sezonul bagatului de porcarii in cavitati..parca si loredana raportase ceva prin urechi.........
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
snowbunny spune:
cafera esti geniala si tuh...auzi ce crema...nu numai ca e bio dar actioneaza ca o masca Sper sa scapati de raceala
luna thx k vizionasi pozele.Alex a crescut mullltttt.Si nu, nu m-am ingrasat am 54 kg.Ma opresc aici
Sunflower super tare camera.Si mie imi place de mor verdele crud.Acum ca renovez casa incerc sa gasesc o combinatie sa bag si verdele ala
ioana75 felicitari pt labii.Sper sa nu mai aveti probleme
Eu imi ashtept sotul ...e inca pe drum in romanik noastra draga si cu shosele minunate
Luna1 spune:
uitati linkul cu poze
dedicatie speciala de la mine pentru karli si dana fara numar
http://alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=5801
Greierash sper ca Andrei sa nu mai raceasca. Ioana ce veste buna cu labiile Smarandei, hai laud-o sa mai citim si noi.
Mai dupa a doua citire a mesajului am dedus asa: cucoana respectiva e mama de fetita (de aici oftica, zice ceva de genul "sunt fetite de n ori mai bune ca a ta") e frustrata de copil, are un copil mai dificil, asta deduc din fraza care zice ca a avut Oana noroc ca doarme Catinca singura in dormitor si are apetit, cum ca nu e meritul ei ca doarme singura si ca doar a avut noroc si altii sunt mai putin norocosi (adica EA), si nivelul de dezvoltare al copilului ei este mai lent decat al Catincai, asta clar reiese din tot mesajul. Hai mai veniti cu ideei poate o descoperim pe imfama.
Va place munca mea de detectiv? Se vede ca n-am de munca mult nu?
In alta ordine de ideei eu nu ma simt mai expusa aici decat pe strada, pozele sunt cu copiii mei imbracati, la fel de bine ii poate vedea oricine pe strada, si se intampla destule in viata reala oricum asa ca nimic nu ma mira. Numai ca mi-ar placea sa descoperim cine e autoarea pentru ca as vrea sa stiu cine dintre mamici e in stare de asa ceva.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
greierash spune:
Mychy, are crampe, nu face imprastiat..nu are febra... nu stiu.. am dus la analize....plus ca arata ca il doare si putin mai jos, adica in partea de jos, as zice chiar sub burtica, nu stiu daca m-am facut inteleasa...
Daaa.. chiar ma gandeam la povestea cu urechile, ca al meu nu si-a bagat nimic nicieri, si iata ca...sa nu zici hop....
Aoleu... si sa nu ma intelegeti gresit....,vis a vis de comentariile de mai sus..
- "Traieste clipa" -
housepocket480 spune:
Intru si eu doar sa imi exprim regretul ca exista printre noi cineva care gandeste si vorbeste asa de urat (nu am citit pe mail dar am citit ce ati scris aici si mi-e de ajuns).
Oana, te rog sa nu renunti in a scrie, pentru ca este in primul rand dreptul tau, iar in al doilea rand chiar scrii frumos, ai talent in exprimare. Cat despre atacul la fetita ta, eu m-as duce sa o strang de gat pe anonima, nu as suporta sa se ia de copilul meu nimeni, mai ales ca numai eu stiu ce greu l-am avut si sa ajunga sa spuna asa ceva, aha, mai bine ma abtin...
Te rog sa nu-i dai satisfactie pentru ca asa s-a intamplat si cu o alta colega de a nostra - PATICUT si din pacate a renuntat in a scrie. Nu am nimic cu Patricia, doar ma cunosc cum ma cunosc si cu alte mamici, dar imi pare rau ca ea nu mai scrie la acest subiect si SUNT CONVINSA CA ANONIMA ESTE ACEASI PERS CARE s-a luat si de Paticut. SI STIU ASTA CA TOT ASA A PROCEDAT- pe la spate, i-a scris si ei ceva similar.
Pupici la toate mamicile
Mama lui Matei Alexandru
greierash spune:
Luna, si mie mi-ar placea sa o aflam pe "infama" (ce tare e cuvantul!) dar, eu nu prea am veleitati de detectiv, si in afara de asta nu prea ma trage inima sa mai recitesc ....chestia aia... da ma mai gandesc, poate imi reconsider pozitia...
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Housepocket eu chiar nu am inteles stunci de ce a plecat Paticut. Tot un mesaj anonim?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
da, da ,da....sa o aflam pe infama nimfomana(dupe parerea mea), sa o punem la zid, sa o batem cu pietre si ...........sa-i cumparam un vibrator!!!!!!!...ca eu cred ca are mare nevoie!
daca nici dupa asta nu-mi scrie un PM cu felicitari..........si-a pierdut telentu!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
sunflower1979 spune:
Luna, chiar imi place ca faci pe detectiva si imi doresc si eu sa aflam cine e persoana respectiva. legat de asta, eu consider ca Dumnezeu ne da dupa inima nostra si asta va primi inapoi.
cat despre karligutza, caci la ea se refera housepocket, chiar azi dezbateam problema pe messenger cu ea si incercam sa descoperim autorul. pot sa-ti spun ca nu e ea, chiar s-a gandit ca ar putea fi banuita. cu paticut nu stiu prea bine ce-a avut, poate n-a procedat corect, dar de aici si pana la a crede ca toate relele le face ea, e prea mult.
eu chiar am placut-o pe paticut, si pe tine te plac si n-as vrea sa crezi ca sunt partinitoare.
mai micky, cum sa uiti tu ca Denis e cel cu diverse prin urechi? sper sa nu mai faca. v-am zis, acum zice ca nu mai baga, e cuminte!
greierash, sanatate puiului! poate are vre-o infectie urinara daca arata asa jos, si kk e normal totusi. aveti grija de voi!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"