Strumfi de iul-aug 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 14
sunflower1979 spune:
deeeci...
multumesc mult pentru aprecieri. cafera, ai nimeri culorile - e mesteacan (nu stiu daca alb sau alt soi ) si nici pe verde nu stiu cum il cheama exact.
arhdy, nu ma deranjeaza deloc sa primesc sfaturi. doar ca noi inca speram sa ne mutam, de asta camera nu are inca birou. iar biblioteca e opera sotului meu din tinerete, cu dedicatie pentru mine, deci nu vreau sa schimb nimic la ea, doar sa o pun in viitor in alta camera, unde se va potrivi mai bine. cu usa nu stiu ce sa zic... acum multe nu se mai asorteaza, ea e deja imbracata in colant, caci a fost alba si urata. om vedea ce o sa facem... multumesc de sugestii, stiu ca esti de meserie.
acum despre acvariu. ne-a zis si noua o doctorita ca poate provoca alergii. doar ca acvariul nostru are un capac interior si unul exterior, e inchis aproape ermetic si sper ca nu o sa-i dauneze lui Denis. cand eram copii, am avut si noi acasa, am dormit cu ele (ca erau mai multe) in camera si n-am avut nimic. e frumos si linistitor de cele mai multe ori.
Vivela, daca-ti zic cum a dat de mancare la pesti sotul meu cel inventiv cat am fost la mare... cu ajutorul unui tel. mobil pus pe vibratii, care le scutura mancare cand il apelam.
cu crema... cafera, esti prea inocenta. fetele
astea vorbesc prostii! micky si eu tot cu gerovital cu argila ma impac, doar ca-s cam neglijenta si ma dau din an in paste. sunt mai multe variante, au si site.
musso, bietul mihnea iar are muci? e musai sa va luati aparat de aerosoli. e un efort, si eu m-am cacait o gramada, dar sper sa ne fie de folos. am dat 237 lei si-l cheama medifit. sanatate multa!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
madabout2003 spune:
Bonjour les filles!
Cum am spus ca revin astazi ca sa va spun de ce am disparut ca magaru in ceata de cateva luni iata-ma.
Totul a plecat de la faptul ca agentia de voiaj une lucram a dat faliment si m’am trezit fara servici. Inca imi caut dar asta a coincis cu criza mea de 30 de ani….Cine a mai fost in situatia de a se regasi fara servici stie despre ce vorbesc, de sentimentul de inutilitate, de « nu stiu de unde vin, si unde ma duc », de « am 30 de ani si inca nu stiu ce vreau sa fac cand ma fac mare ». Cam asta a fost in mare, am impresia ca m’am intors la punctul de plecare si ca tot ce am facut pana acum nu a servit la mare lucru.
Stiu ca dupa cum spune si Mychy, daca suntem sanatosi totul se rezolva, si nu pot sa ma plang, am o familie minunata, un sot pe care il iubesc mai mult decat cand n’am casatorit, o fetita cum am visat ca as vrea sa fie copilul meu. Problema este ca nu putem avea tot si partea profesionala a vietii imi lipseste.
In afara de criza mea existentiala restul e ok.. Emily e minunata, intelege si romana si francesa, vorbeste mai ales franceza. Pasiunea ei raman cartile si “cititul” – stie deja o litera pe B? de ce “b” habar n’am- este fan Barbie si e fericita si grijulia mamica a unui bebe!
Am pus poze noi cu ea la semnatura!
Oanamada cred ca contra hartuitoarei faptul ca te_ai decis sa continui sa scrii e cea mai buna actiune!
Cristina mobila e tare tare frumoasa, sa o stapaneasca sanatos!
Musso, bafta cu interviurile – sunt sigura ca tu ma intelegi cu criza asta!
Luna I’m back!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
mychydutza spune:
mada, imi place poza lui emily cu coronitza de flori..... tu ai una in care semeni cu bianca brad, parerea mea! si sper sa ti se rezolve problemele si sa gasesti job!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
cafera spune:
madabout2003, imi pare rau ca ai trecut prin perioada asta Totusi cred ca ai avut si reversul medaliei, petrecand mai mult timp cu Emily. Am vazut pozele si sunteti tare frumosi toti 3. Unde ati fost in vacanta?
Vivela, da acvariile produc astm bronsic de la apa care se evapora. Cred ca gasesti surse de unde sa te documentezi mai bine pentru ca eu nu sunt ancorata in tema. Doar m-am informat cand a solicitat copilul mare achizitionarea unuia si nu am mai avut curaj. Dar, cum zice Cristina, pot fi recipiente speciale, ca suntem si noi in secolul tehnologiilor avansate care nu prezinta pericol.
Fetelor, vroiam sa va spun ca am primit ceva pe mail....
Nu va speriati, am primi ceva frumos, acum 2 saptamani cred. O fetita absolut superba, cu ochi verziiiiiiii si buclisoare blonde: Lori. Lavi, daca ne citesti, sa stii ca am admirat-o dar nu am apucat sa-ti spun. Poate ne povestesti ce mai faceti.
Dana, ma bucur pentru tine. Sa-ti iasa din prima
Alina, tu nu mai spui nimic?
Eu sunt necajita ca a luat si Ilinca viroza. A dormit toata dimineata si dupa ce ne-am jucat o ora, a vrut iar la nani. Sper ca somnul sa o refaca si ma rog sa nu faca febra.
Musso, voi cum stati cu secretiile? O sa-mi iau si eu aparat pt aerosoli. M-a convin Jadi.
Karli, tu ce mai coci? Da pe mine de ce ma ignori, ca am ciocanit politicos. Crezi ca nici eu nu am slabit indeajuns? Lasa ca in cele din urma iti trimit pozele cu ghetele, chiar daca ai achizitionat deja. Si stii de ce? Pentru ca ale Ilincai sunt cele si cele si cele mai frumoaseeeeeeeeee
Gata, fug sa mai bolesc
Michi, eu folosesc acum iwostin. Sunt incantata si pretul nu e f mare. In jur de 30 lei. Imi place toata gama lor.
Luna1 spune:
Mai mai ce camera frumoasa are Denis. Il invidiem pentru ca Adelise doarme in camera cu Cosmin.
Am vazut poze superbe cu Emily, este superba, poza in ie m-a dat gata. Iar mami cu tati doi frumosi. Lasa crizele, am fost si eu acolo si stiu cum e, abia de o luna si un pic lucrez, e bine dar iti dau un sfat, pana iti gasesti de munca bucura-te de fiecare clipa acasa. Ce-as mai dormi, ce m-as mai alerga prin parcuri cu Adelise...
Erau niste poze cu Alex, mai stiti pe la ce pagina sunt? Sunt singura in birou si ma bag la poze.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
madabout2003 orice schimbare in viatza te sperie. In astfel de cazuri trebuie sa te tii tare si sa ai rabdare, doar timpul le va rezolva pe toate, sunt sigura ca peste 5 ani iti vei spune oare de ce eram eu asa suparata, uite ca tot raul a fost spre bine. Deocamdata incearca sa te bucuri de timpul petrecut in familie.
Sunflower mie cel mai mult mi-a placut biblioteca . Parca emana o incarcatura romantica. O sa-i mai pui ceva aparatori la pat? oare nu pica din el, mi se pare destul de ingust la cat se rostogolesc ei. Si noi trebuie sa mai punem niste lavitze ceva, ca nu mai am unde sa-i pun carticelele, jocurile, i s-au strans ceva. As vrea sa i le pun la nivelul ei sa poata sa le ia/puna singura. Ma gandeam sa ma duc pe la Ikeea poate le gasesc gata facute.
Voi cele care aveti aparat de aerosoli cu ce substantze le feceti bebeilor? Eu am folosit: dexametazona (care e un cortizon) cand a avut laringita, la recomandarea medicului.
Din proprie initiativa l-am mai folosit cand a fost racita, fara febra, doar cu ser fiziologic si nu s-a vazut nimic.
Ce puneti in el?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Mimi ce a crescut Alex. Nu l-am mai recunoscut, ce frumos e. Imi aduce aminte de Cosmin tot la fel de barbat ca el, tot pe bicicleta cu doua roti, mi-aduc aminte ca i-am luat-o in iunie si abia in iulie facea 2 ani. Am vrut sa-i iau si fie-mii acum dar ea nu e in stare nici sa tina directia. Iar tu te-ai mai ingrasat putin nu? Arati foarte frumos, nu mai esti asa slaba.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
Luna m-am dus la pag 4 sa gasesc si eu O Lis buclucasa cu cizmulitze si nu am gasit. Mai pune si tu linkul please.
Am vazut in schimb copilasii lui AndreeaC care mi-au intarit (daca se mai putea) convingerea ca Daria trebuie musai sa mai aibe o surioara/ fratioara.
Am admirat-o pentru a mia oara pe Ingrid. Va spun sincer, ca dintre toatele fetitzele strumfitze Ingridutza imi este cea mai draga. Fiecare cu afinatile ei.
Acum sa nu va suparati pe asta, am zis - am zis
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mychydutza spune:
www.youtube.com/watch?v=QHpVTgX2kRQ" target="_blank">noi vrem respect-parazitii!...refrenul da tonul!!!!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
Ioana75 spune:
Oana, ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii zilnic. Si chiar nu vrei sa mergem mai departe cu investigatiile?
madabout, succes cu jobul.
sunflower, am admirat camera lui Denis, mi-a placut.
Trebuie sa-mi fac si eu timp sa o laud pe Smaranda, sa crape dushamnu' colectiv de ciuda ca sunt fete si mai si decat fata ei. Pana atunci insa, ma bucur ca i s-au dezlipit labiile - pur si simplu, fara sa mergem din nou la doctor (am fost si la 4 luni, dar se lipisera la loc).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei