Strumfi de iul-aug 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 13
sunflower1979 spune:
revin si eu cu cateva poze cu mobila. camera e mica, deci nu va asteptati la cine stie ce...
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
musso17 spune:
neatza
oanamada,ma bucur ca am reusit sa te determinam si sa te intorci printre noi.multi pupici
noi cu muci,multi tare,nu face febra..i-am dat panadol la 8 ore,colargol si rynatiol pentru muci astia..ca la cum se aude eu scot cam putini cu batista...pe langa astea de doua saptamani ii dau septilin si multa vit c din portocale,kiwi si patrunjel.
musso17 spune:
cristina,frumoasa combinatia de culori,eu nu sunt fan verde dar imi place asta crud,prazuliu...mica dar are camera lui..noi cu doua camere,vorba lui mychy,sa ne mutam noi in sufrageria si sa-l lasam pe el in dormitor.
arhdy spune:
Buna ziua fetelor.
Eu scriu rar, dar reusesc sa citesc mai des. Am urmarit in mare poveste cu oanamada si vreau sa cred cu tarie ca totusi nu este una dintre noi cea care a scris asemenea tampenii. Poate este totuis cineva care o cunoaste pe Oana si care o invidiaza. Sincer eu nici macar nu am intrat pe mail-ul comun sa citesc mesajul, deoarece asemenea oameni nu merita sa-mi strice mie ziua. Cred ca avem fiecare problemele nastre si incercam aici (mai cu scris sau macar citit) sa ne destindem cat putem. Este atat rautate si probleme in jurul nostru in viata de zi cu zi, incat ar fi pacat ca si aici sa se reverse asa ceva.
Noi din pacate nu suntem prea bine. Avem ghinionul sa ne iasa doua masele in acelasi timp, in conditiile in care mai avem una care a iesit abia acum 2 saptamani si, deci nu este iesita complet. Ziua munca si oboseala, noaptea treziri dese, tipete, etc. Sunt terminata si fizic, dar si psihic. Sau adunat mai multe pe toate planurile si deja simnt ca explodez curand.
Carla, Brazuca voi ce mai faceti. Nu v-am mai vazut pe aici.
Va pup pe toate.
Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)
poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
cafera spune:
Scriu repede-repede ca e pe cale sa se trezeasca Ilinca.
Am vazut camera lui Denis, imi place foarteeeeee mult combinatia de mesteacan alb cu kiwi (am nimerit?) Sa se joace sanatos in ea si sa doarma linistit toata noaptea!
Floare de Soare, mi se pare mie sau Denis are acvariu la el in camera? Eu citisem ca nu e recomandat in camera copiilor. Poate produce astm si copilasii pot dezvolta alergii cutanate. Si mie imi plac mult, dar am ezitat de fiecare data sa-i cumpar Alexiei. Si despre pasarile tinute in colivie parca am citit la fel.
mychydutza spune:
luna, mi-am adus aminte de intrebarea cu vaccinu la "porky-flu" ...eu nu l-as face! nu am argumente convingatoare, dar nu l-as face! .......si te-am adaugat si pe tine pe lista!
sunflower, a iesit frumoasa camera......vad ca aveti si acvariu!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
arhdy spune:
Revin cu o sugestie.
Daca imi permiti Cristina. Ti-am admirat mobila si este foarte frumoasa. Ti-as sugera sa acoperi usa (ori cu un autocolan sau vopsit intr-o culoare deschisa - eventual cu ceva desene) si rafturile de langa fereastra in nuante care sa se incadreze in incapere. S-ar realiza o unitate mai mare in camera si mobila s-ar inegra mult mai bine. Te pup si sper sa-ti foloseasca sugestiile. Si eu sper sa reusesc sa-mi iau un apartament cu 2 camere (daca imi aproba stia creditul ). As fi vrut cu 3, dar de zic mersi macar de unul cu 2. Dar cel pe care sper sa reusesc sa-l iau are un hol mare la intrare si legat cu bucataria o sa pot sa fac o zona de zi, iar cele 2 camere sa fie dormitoare independente.
Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)
poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Mai, mai, spuneti-mi si mie care e crema minune? Mamica de printese |
indiciu: e bio
cristina, si mie mi-a placut camera lui denis, si am remarcat si eu acvariul.
cafera, dar cum asa, sa existe risc de astm din cauza acvariului? chiar n-am stiut si sincer, nici nu pot sa-mi explic. mie imi plac tare mult pestii si nu am luat acvariu doar pt ca noi ne mai trezim sa plecam cate 3-4 zile o data de acasa si n-as putea sa-i stiu acolo morti de foame. asa ca am facut un compromis si tapetul de la david din camera, pe un perete, e cu pesti .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Mai, mai, spuneti-mi si mie care e crema minune? Mamica de printese |
nu te lua dupa fetele astea ca-s "dirty" si te invata la prostii!!!!!!!!!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*