Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fete frumoase!

Aseara nu am mai avut starea necesara sa intru, dar am citit in dimineata asta si... sunt muta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

imi vine si sa plang si sa rad!
ma bucur nespus ca te-ai hotarat sa nu-i dai satisfactie acestei persoane, oana si ca ramai alaturi de noi! va pup si va doresc sa aveti parte in viata asta numai de persoane sincere, neprefacute, chiar daca nu tota lumea poate sa te/ne placa sau sa ne iubeasca.

Timi ce bine ca ai mai scris; chiar ma intrebam ce ai faceti tu si surioarele nazdravane.

Madalina, imi pare rau ca sunt probleme la voi cu serviciul sau la servci. cand te simti tu bine, mai poveteste-ne de Emily si ce mai faceti voi.

jadi bine ca-i bine!

Dana sper din tot sufletul sa nu te decizi sa nu mai scrii. spor la bb si Doamne ajuta sa fie bine!

eu sunt tare fericita ca am luat ieri aparat de aerosoli si desi Denis nu a vrut sa stea, i-am facut prin somn si nici n-a simtit. am vrut sa-i fac si dimineata, dar a dormit la el in patut si nu ajungeam cu instrumentul . dar ii mai fac diseara si incerc si maine dimineata tot prin somn. e cu ultrasunete, nu scoate nici un zgomot si 5 ml de solutie il difuzeaza cam in 5-6 min la viteza mare.
iar cu kk e bine. Slava Domnului!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..............
oanamada, sper ca ai revenit asupra deciziei de a nu mai scrie pe forum!!!!!! ar fi pacat sa abandonezi ....cat despre: "subiectul nostru frumos de la strumfi s-a transformat intr-o chestie urata "......nu s-a transformat deloc. ne-am mai infierbantat si noi ca parca ne prea blegisem. ia uitati cat s-a scris in ultima perioada! ne-am mai animat si noi!!!!
vivela, m-ai dat pe spate cu investigatia ta.......de la sarcina ti se trage?????
madabout, tare demult n-ai mai dat pe la noi....sper k problemele s-au rezolvat. atata vreme cat sunteti sanatosi toate se rezolva!
sunflower, felicitari pt kk tare!!!!!!in cazul tau chiar e de sarbatorit!!!!!!!!!!!

.........deci, pe forumu asta "este doo" fete care ma hartzuieste. la intrebarea mea nevinovata si inofensiva: ce crema sa folosesc, jadi mi-a zis "vaselina" si "violenta" ulei de gatit incins! deci?

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Sa va relaxati anul acesta, pentru ca in 2010...
2 ian 2010 este sambata
1 mai 2010 este sambata
15 aug 2010 (Sf. Maria) este duminica
25 dec 2010 este sambata
26 dec 2010 este duminica
1 ian 2011 este sambata
2 ian 2011 este duminica

Practic, raman libere doar:
1 ian 2010
A doua zi de Pasti
A doua zi de Rusalii
1 dec 2010

Doar 4 zile din 11 libere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

michy cred k stii ffff bine care e cea mai buna crema ...si mai e si moka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,
am citit si eu emanatia. nu stiu daca de la sarcina mi se trage (cred ca da), dar eu n-am reusit sa construiesc in spatele acesei farse tampite un scenariu monstruos, nu mi-am imaginat nicio secunda pe cineva cu cutitul pregatit sa mi-l infiga in spate. o iau ca pe o gluma proasta si atat. probabil ca "persoana" in cauza s-a distrat copios pe seama noastra ieri, vazand cat de tare ne-am "animat" (si recunosc ca si pe mine m-au amuzat anumite chestii din discutia noastra).
dar cum fiecare lucru are un inceput si un sfarsit, eu zic basta comedia, sa revenim la oile noastre, cu alea de mai vor sa participe la discutii. despre pampersi, muci, caca, politica, hermeneutica, fizica atomica sau ce ne-o mai pica in discutii.

michy, eu ma declar fan gerovital, crema de noapte e minunata, chiar se vad schimbari cam dupa o saptamana-doua. eu am pielea f sensibila si pretentioasa, daca nu-i dau cu nimic, e uscata, daca ii dau cu crema se ingrasa prea rau, dar crema asta reuseste sa fie asa cum trebuie. dar nu mai stiu cat am dat pe ea, in jur de 15 lei parca, din auchan.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

am zis ca nu mai comentez, dar macar odata nu pot sa ma abtin.....uau, am citit si eu mailul de la oanamada.........tuta aia m-a facut proasta! pt japitze impertinente si cretinoide(vorba lu' Zavoranca, cu care te asortezi foarte bine,) ca tine, am un singur mesaj:
MEDICAMENTE, MEDICAMENTE........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

michy cred k stii ffff bine care e cea mai buna crema ...si mai e si moka

te-am adaugat si pe tine la lista de hartzuitoare!

vivela, mercic.eu toata vara am folosit ulei de migdale si musetel, dar se pare ca vremea rece imi usuca prea tare fata si nu mai merge numai cu astea! cu crema de nopate te dai numa noaptea? si ziua cu ce?
timy, chiar ma gandeam ce mai faceti?
andreea c, welcome back! mai zi-ne de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

michy, gerovitalu' are gama completa de creme, si de noapte si de zi, si demachiant (care iarasi imi place in mod deosebit). eu am zis de aia de noapte pt ca aia mi s-a parut excelenta. si da, doar noaptea ma dau cu ea, pt ca e un pic grasa, nu prea ar merge si ziua.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Bai am citit si eu pe mailul comun si am o mareeee problema: eu nu sunt pe lista de proaste. Ma simt jicnita de faptul ca o astfel de persoana m-ar putea simpatiza.

Draga mea oricare ai fi tu mi se pare injositor faptul ca daca aveai ceva de zis referitor la rapiditatea in dezvoltare a Catincai sau a oricui puteai sa o faci aici, intr-o maniera umana asa cum au mai fost discutii in contradictoriu.

Mi se pare de cea mai joasa speta sa vorbesti atat de urat despre un copil, este oribil. Au mai fost discutii in trecut insa nimeni nu a atatcat un copil inocent, daca ai ceva cu mama spune-o in fata si ai tupeul sa o spui identificandu-te, nu de la adapostul anonimatului.

Oanamada ai toata stima mea, si un mare pupic Catincai cea frumoasa, desteapta, dezvoltata si care mananca foarte bine.

Am incheiat.

Mychy recomand si eu crema mentionata de Snowbunny.

Mada vreau sa te mai citesc.

Karli pozele sunt pe la pagina 3 cred. Felictari pentru achitarea creditului.

Ma duc la munca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput