Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Oooo ce de ceaiuri...astea-s bune de salvat ca mereu ne confrunctam cu ele. SI tare ar fi bine sa si functioneze ca sa nu mai ajungem la uracioasele de medicamente care daca fac bine fac mult rau pe langa.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mihharo, Dastefa, Ani.......... multumim frumos!
Dastefa........... multi ani fericiti impreuna! 10 ani...ce varsta frumusica! Si realizari pe masura! Sa va fie de bine!
Emma.......sanatate lui Andrei!
Mihharo..........sanatate lui Albert!
Ani........ce de-a caini in zona! Noua ne ciocanesc pasarelele la geam, nu e izolap si ciupesc spuma de la termopan! Am vazut multe exemplare, printre care si porumbei! Unul s-a izbit in geam sambata! Doi erau pe marginea geamului deschis intra-o zi! Nu zic ca le pun si firimituri!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Mihaela, felicitari pentru aniversare si multi-multi ani impreuna, cat mai fericiti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju
SI tare ar fi bine sa si functioneze ca sa nu mai ajungem la uracioasele de medicamente care daca fac bine fac mult rau pe langa.

Foarte mult rau fac, aici ai dreptate. Ceaiurile actioneaza mai greu dar, daca apucam sa o luam din timp, poate nu mai ajungem la baba-cloanta-antibioticul
Multumim pentru urarile de sanatate... la fel si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

pt amigdalita... am mai gasit...MIERE de albine, compresa cu otet de mere sau tot pt tuse ....
siropul dintr-o ridiche neagra... curata si pus zahar sau miere de albine si pus si hren... si facut 2-3 gauri ca sa se scurga seama intr-un bol ... pt copii se dilueaza veama cu un pic de apa sau ceai de ceapa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Alina, mersi mult pentru retete ... dupa ce ies de la munca dau fuga la plafar sa vad ce "ingrediente" gasesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Alina, mersi mult pentru retete ... dupa ce ies de la munca dau fuga la plafar sa vad ce "ingrediente" gasesc

Mihaela - mami de cuminte

SA FIE DE LEAC ... cu placere, cea mai veche e siropul de la ridichea cu miere si hrean... deci la piata sa te opresti prima data si apoi la plafar pt ceai

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

Lacra merci de laptiuc! Hai ca azi e o alta zi si sigur va fi mai buna ca cea de ieri !

mihharo. Sanatate lui Albert!

Alina . O las cat pot fara pampers, da'tre sa fiu pe faza ca se invarte in cerc si nu ajuta la nimic scutecul impermeabil care i-l pun
10 caini spui? Eu am 2 la tara si uneori ma dispera noaptea d'apoi 10!!!
Mei, da'ce dea retete babesti ai tu! Ai vreo carte-ceva?

dastefa felicitari!!!! Multi ani impreuna, pan'pe la 100, cum i-am urat si Alinei. Las'sa vorbeasca! Partea aiurea e ca tot te deranjeaza ce zic altii

Azi am smotruit, acus fac si niste papa bun. Si poate-l corup pe sot sa mergem la mine acasa, ca urmatoarele saptamani am program incarcat la scoala si tre sa fiu macar la prezenta.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

inutsa... da am o carte... la noi in familie se folosesc mai intai leacuri babesti si apoi daca e ceva grav si nu trece folosim antibiotic ... de cele mai multe ori nu folosim antibiotic ca o luam din scurt

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!

blanca ce metode de adormit ai gasit tu

motana . Indiferent care-i vinovatul, ideea in sine de a-ti pierde copilul, mai ales de numai 6 sapt si in timpul botezului, mi se pare horror! Ce drama pe biata familie!

pooh . Yap cresc bebeii asa repede!!! Si sunt asa dragalasi ca-ti vine sa-i mananci
As mai scrie da'fug sa fac bagajul, merem la mine acasa. weekend fain.!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput