Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 10
inutsa spune:
gata l-am convins pe sot! merg sa fac bagajul
weekend fain
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Alinuta_08 spune:
Alynta 27 multumesc mult pt sfaturi 
Din fericire nu simt ca sunt insarcinata, nu am avut nici o senzatie neplacuta pana acum (greturi sau altele). Singura diferenta este ca mananc mult mai mult ![]()
Singurele cateva zile mai neplacute au fost cand am anuntat la servici ca sunt insarcinata, dar familia m-a incurajat mult si acum nu ma mai intereseaza. Ai dreptate cand spui ca mami si cu bebe sunt cei mai importanti.
Va pup pe toate si va doresc numai bine! 
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
mamiciiasi spune:
salut
La Multi Ani cu intarziere, pt. Elena si Darius!Sa cresteti sanatosi!
nu am mai intrat, nu am mai scris,totul merge cam prost, incerc sa gandesc pozitiv, ca totul are o rezolvare si tot raul e spre bine..si cam atat
kriss79 spune:
eu eram de pe contul comun..asta ca sa vedeti cat sunt de aiurita
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
Bazar SEBI!
OlgaTarziu spune:
Scuze ca dau buzna fetelor. O caut pe Ionik. Am reusit deja sa ne strangem cateva fete care vrem sa adunam ceva bani pt formula. I-am scris mesaje pe la Sezatoarea Canadiana, Mamici din Canada dar nu raspunde. Nu are PM activ si habar nu am cum dau de ea. Daca aveti careva email-ul ei spuneti-i va rog sa imi trimita un Pm. Sunt ceva detalii pe care trebuie sa le discutam. Gen, cat costa formula in Ro ca daca e acelasi pret trimitem banii, nu are rost sa care cineva de aici.
Va multumesc.
inutsa spune:

mei da'ce aiurita sunt,am scris mesajul pt mamicile de zmeurici la mamicile de iasi [:-))). ma scuzati!
noi am ajuns la sora acasa si profitam din plin de prezenta rudelor ![]()
v-am
!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Va ofer
si
sa va faca dimineata frumoasa! Eu mi-am admirat puii dormind!
Matei a luat pozitia pe burta, iar David doarme foarte linistit! Are o tuse "mica" prelungita! Ii dau Ambroxol si se calmeaza rapid! Cel mic are tepi, l-am spalat aseara si i s-a asezat freza! Il tin fara caciulita ca mi-i drag in capul gol! Daca i-o pun o da jos!
Cand ii dau piureul de legume se mozoleste toootttt! Baga mana in gura, se manjeste pe fata, par, haine! Important e ca mananca!
Si noi plecam dupa-amiaza si abia astept sa-mi vad nepotelul!
Inesa.....profita mamico de rude si mai recreeaza-te! se mai intampla....Pe Poohy o stiu ca are baiatul mare deoseama cu David!
Ani.....cum se numeste cartea naturista sau e o editie veche?! Poate o cumpar si eu, ca nu strica la casa omului...
Alina.......raul apare de obicei din a doua luna! Nu te bucura prea tare!
Nu am vrut sa fiu sadica!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
buna dimineata
Aly mersi de cafea ... despre carti ... cea cu ceai de ceapa si sfecla neagra e editie veche '99 si am luat-o din formula As ... dar am vazut ca mama mea a cumparat acuma recent inca 4 volume de la " lumea femeilor" sunt carticele... si acolo sunt pt toate ... cu produse naturiste : se cheama:marele dictionar al micilor probleme de sanatate"... si mai am una " medicina naturista " parca se cheama![]()
eu sunt cu nervii la pamant... nu mai stiu ce sa fac, cred ca trecem la operatiunea oala... fara pempers...ca imi vina sa imi iau campii
de ce?... deabia ii trecuse iritatia la fundulet... si asera am iesit afara, la joaca ca nu mai rezistam in casa... si in timpul asta a facut KK... si cand iam scos pempersul... era iar iritatt

imi vine sa mor... ca nu mai stiu cu se sa-l dau sau cum sa fac
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Ani...ms de sugestii! Trece ea si perioada asta! NOi tot la stadiul asta si suntem "batrani"!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!