Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinuta_08

Buna fetelor!
Scriu prima data la acest subiect. Sunt curioasa sa stiu cum va merge la serviciu in perioada asta de sarcina, daca au aparut schimbari, etc.

Alina 13+

Bun venit si sarcina usoara! Incet, incetisor si cu rabdare!
Fereste-te de aglomeratia din mijloacele de transport- mie mi s-a facut rau si am coborat de urgenta si m-am asezat pe bordura!
Cauta-ti loc in autobuz!
Nu sta langa persoane "mirositoare"!
Ridicate usurel din pat dimineata sa nu versi!
Incearca sa bagi ceva in gura inainte de plecare!
I-a si un pachetel la munca!
Sa ai apa pe aproape pe unde mergi!
Evita fumatorii sau locurile toxice!
Nu te enerva! Pastreaza-ti calmul!
Fa pauze mai dese- sa nu te epuizeze!
Acasa dormi cat poti, ca somnolenta te va colpesi si sa nu adormi la munca!
Daca ti-e prea rau trage un chiul sau invoieste-te! Copilul si tu sunteti cei mai importanti!
Si.......zambeste mult!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O si un laptic.....

Eu am avut ieri o zi.... Asa ca azi nu mai zic nimic. Va dorsc o zi buna.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

'Neata! Hai s-o iau pe rand:

Celia, da, am net, dar nu am reusit inca sa-l instalez, astia mi l-au lasat la usa si eu trebuie sa-l pun pe 2 calculatoare, si cum inca nu am reusit sa-mi cumpar router… mai dureaza.

Avem in schimb cablu tv, de ieri. A venit a doua echipa pentru asta. De-acuma am fost anuntati ca zilele urmatoare va veni si echipa pentru telefon. N-am gasit nici un emoticon care se cruceste, ca ar fi mers aici. Trei echipe pentru o amarata de cablare

Alina , nu, eu ii dadeam altceva, tablete cu propolis si vitamina C, si ii placeau tare mult. Insa siropul ala cu metil si propil-paraben... hmm, eu nu i l-as da, aia sunt derivati petrochimici folositi pe post de conservanti. Ce-am ajuns sa dam copiilor, ma apuca jalea!

Miha , cred ca din alea o sa-i iau si eu pana la urma, de la Fares. Adevarul e ca acum e mai sigur sa cumperi de pe la Plafar decat din farmacii, la cate chimicale se baga in medicamente . In ce priveste gustul, Albert saracul papa tot ce-i dau, s-a obisnuit de-acuma cu fel si fel de plante ”rele”

Inesa, vazut pozici, scumpa foc frumoasa mica!

Alina, vazut, de asemenea, pozici! Adevarul e ca sunteti o familie tare reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de cafea... sper sa ai azi o zi buna si frumoasa... din toate punctele de vedere
Alina 08... bine ai venit... vad ca ti-a dat Aly detalii... fff bune, urmeazale si nu o sa simti ca esti insarcinata
Aly ... am vazut pozici, intreadevar e buna masca cu galbenele pt par ... leganut de ala avem si noi si Darius e foarte fericit in el.. acuma mai nou stam in picioare si ne dam uta.
inutsa... vazut si la tine pozici, creste printesa... ei lasa si tu fata fara pempers daca tot ii place asa mult si nu o sa mai planga deloc

noi asera am dormit cam prost din cauza ... cainilor de la casa vecina... cred ca sunt 10 la numar va dati seama ce a fost, in rest suntem bine... ieri l-am lasat pe darius la ai mei timp de 2 ore cat am fost la cumparaturi... era foarte vesel ca nu i se zice cuvantul " NU" e voie si face ce vrea

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Fetelor, eu azi sunt suparata tare si ingrijorata, a inceput Albert sa tuseasca urat si are si nasul infundat, asta noapte abia respira. Nu vreau sa ma duc la medic si sa ies cu o lista de 10 medicamente de acolo.... asa ca daca stiti un remediu "babesc" eficient pentru tuse ziceti-mi si mie. Era o reteta cu ceapa, nuci, miere si nu mai stiu ce... mi-a spus-o cineva si nu am notat-o si se pare ca nu mai am memoria din tinerete . Poate o stie cineva? Eu deocamdata il tratez doar cu ceai de ceapa.

I-as da Stodal, dar e asa de dulceee... plus ca trebuie sa tin cont de nimic mancat/baut inainte si dupa si la asta noi am avut intotdeauna mari probleme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
noi asera am dormit cam prost din cauza ... cainilor de la casa vecina... cred ca sunt 10 la numar va dati seama ce a fost

Asa am patit si noi toata vara , numa' ca la noi nu erau 10 sub geam, erau 17 (pe numarate )... Acuma unde ne-am mutat avem numai vreo doi si poate s-or potoli, cu frigul asta de afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

azi fac cinste ca facem 10 ani de la casatorie.Deocamdata sarbatorim prin munca sa vadem diseara daca ne invrednicim sa iesim undeva.Si maine fac o piza ca vin cumnatele(surorile sotului)

Alynta ce zici ca ,chiar ieri ,ma intreaba o cumnata(sotia fratelui) cu care ma vad din an in Paste-"si aveti de gand sa-l faceti si al 3 lea?" dar cu un ton care spunea"sper ca nu mai vreti si pe al 3 lea"-bine ca ei nu au niciunul

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Stodalul n-are nici un efect la Andrei din pacate, de-aia i-am dat eurespal. La asta mereu s-au vazut imbunatatiri. Sper sa fie bine. Nu tuseste f des dar e plina.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
noi asera am dormit cam prost din cauza ... cainilor de la casa vecina... cred ca sunt 10 la numar va dati seama ce a fost

Asa am patit si noi toata vara , numa' ca la noi nu erau 10 sub geam, erau 17 (pe numarate )... Acuma unde ne-am mutat avem numai vreo doi si poate s-or potoli, cu frigul asta de afara

Mihaela - mami de cuminte

... la noi e taota vara, toata iarna ... in plus de asta la astia 10 se mai adauga si de la casele vecine+ cainele nostru

pt tuse ... suc de lamaie e si el bun,sou ceai de ceapa cu nuci... pt tuse umeda... sirop de pin sau amestec de plante: infuzie din busuioc, iasomie, salcam,urzica
tuse convulsiva... infuzie din fenicul si chimen sau... infuzie de tei cu patlagina si chimen sau sirop de hrean

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Sanatate multa bolnaviorilor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput