Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Neata!

Andrei isi revenise dar de azi noapte a luat-o din nou cu tuse. Ufff! tare m-am saturat de ea. Dar intr-adevar am vazut la gradi ca majoritatea copiilor tusesc la greu. Sper sa-i treaca cu eurespal si sa nu se agraveze.

numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

buna
sper sa ii treaca tusea.. dar la Darius nu a mers cu Eurespal ...a mers f bine cu STODAL si e homeopat
Sanatate multa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinuta_08 spune:

Buna fetelor!
Scriu prima data la acest subiect. Sunt curioasa sa stiu cum va merge la serviciu in perioada asta de sarcina, daca au aparut schimbari, etc.

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Poftiti la pozici proaspete

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
vA SCRIE O MAMICA PROASPAT "COAFATA"! David ne-a dat pe mine si Matei cu crema de galbanele in cap! Aseara am facut baie cu el si a vazut cum imi intindeam masca pe par si acum..... Tot ieri seara a facut-o LATA! L-am pus pe oala ca dadea semne de kk! A fugit in camera de sus la "tenu" Thomas! Liniste.... Taicasau ne facea clatite, eu jos cu Matei! David face kk gramajoare gramajoare, i-a o baterie cilindrica si-l intinde peste TOT....Se mai manjeste pe maini, se sterge de picioare, pune mainile pe usa si mai calca putin....DEZASTRU! Taicasau vede minunea! Eu ma bag cu el la spalat si Bogdan la ranit dupa fecioras! L-a bodoganit toata seara, pe buna dreptate!
Avem o mare problema, care a revenit in actualitate cu cel mare! Cand nu face ce vrea el sau il retrictionezi da cu fruntea de pereti, gresie, parchet si.....rasuna! Sa va zic ca merge din cucui in cucui si din vanataie in vanataie?! Am incercat sa remediem dar nu prea am avut rezultate! L-am pedepsit, am ridicat tonul, i-am dat una la fund, luat de urechi...DEGEABA! Vati confruntat cu asa ceva?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Inesa.... la ochioasa grasunica! La bunici vom pleca la tara la pomenirea de 9 luni a bunicului! Putin probabil sa "scap"!
Emma...sanatate lui Andrei!
Lacra..... pana de Craciun se schimba listuta!

Ce fain e afara!

Celia.....Matei papa foarte bine ce-i dau! Azi a papat para cu cereale fara gluten! Diseara incercam conopida cu cartof si morcovel! A mancat si branzica calcica cu banana!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Aly ce greu iti este cu 2! Ma gandesc ca si la mine o sa fie aceeasi diferenta de varsta intre bebei si o sa fiu si eu la fel de varza. Uff...

---------------

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

da aveti planuri mari mami. mamica si grasunica dulce de Bianca

sa va zic eu cum m-a intrebat secretara de la scoala cand a aflat ca sunt gravi"asa repede?"-la care eu i-am zis ca vor fi 3 ani si 2 luni diferenta si ca nu mi se pare necesar sa treaca 10 ani pt a mai face un copil

Daria e tot cu tuse de mai bine de 2 saptamani.Tot am lalait-o cu siropele cu ceaiuri dar se pare ca nu scapam si bagam antibiotoc
cu gradi am rezolvat,vom merge din noiembrie,cam peste 1 luna

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Dastefa.........eu deja sunt obisnuita cu conceptiile "moderne"! Nu le mai bag in seama! Sa vezi ce "frumos" e cand vin de la familie, ca de exemplu :" gata nu mai faci copii, iti ajunge 2", sau "ai pereche-gata" de parca iti planifica gandirea si eventual avutul.... Iar faptul ca Matei a venit atat de "repede" ne-a clasat in topul "nebunillor"!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Poze noi de aici (in caz ca va era dor!):
http://family.webshots.com/album/575204207FTiHwR

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut! Va scriu cu Bia in brate, a adormit conectata la "borna"
Am fost azi in oras un pic. Tati ne-a facut poze, asa ca le-am adaugat la semnatura.
Sa va arat cum sta fii-mea cand e in fundul gol: asa. Ce ma amuza cand o vad asa . Uneori ridica si fundul in sus .
Daca stau prost la capitolul poezii si cantecele, am mers in librarie pt o carte cu poezii, ca sa citim cu Bia [nu ca ar intelege mare lucru , da'ma rog, sa am eu ce vorbi cu ea]. Mult timp nu am stat ca a inceput "sirena", am iesit val-vartej de acolo cu prima carte picata sub mana. Dar pan's-ajungem la masina sa-i dau papa, Bia tot plangea. Asa ca i-am dat suzeta "urata" de la Chicco[singura care o mai tzocaia cand si cand] si mare mi-a fost mirarea cand... a adormit cu ea . E prima data cand accepta suzeta asa mult . In felul asta m-a scapat de privirile oamenilor de pe strada la auzul "sirenei" .

aly merci. Ce haios e David, are grija de imaginea voastra . V-am admirat si pozele. Mi-au placut ciorapeii lui Matei cu soricei sau ce o fi fiind aia, si David adormit in leagan si cu un bat in mana . Ai 3 cavaleri de toata frumusetea ! Si lasa sa vorbeasca rudele, ce au a face. Tot tu esti cea fericita cu asa familie .

dastefa avem planuri, intr-adevar . Sa vedem ce-o iesi. Dariuta saracuta, poate trece curand!

---------------

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

Mergi la inceput

Inesa........ multumim! Ciorapeii sunt cu albinute si sunt deja mici! I-a adus bunicasa lui David din It si erau mici- ea zicea ca se largesc! I-a purtat Matei! dar ce frumoasa rosioara acolo! Ochii aia vor baga baietii in boale! vad ca sunt ai tai!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput