Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ne organizam sa petrecem impreuna cu copilasii Haloween?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

am vazut ca pe 31 Oct e frumos la carrefour Era pt copii.. face reclama pe sait la ei

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Ionik www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=369" target="_blank">aici niste remedii homeopate, poate iti sunt de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Lacra merci de laptiuc. Am murit de ras la vorbele Stefaniei .

dastefa si eu beam uneori cafea, ness, frappe, dar rarut. Cioco calda mai beam. Acum ca alaptez nu beau cafea defel, nu sunt impatimita. Ai fi avand o gimnasta in burtica

mihharo da' ce "rapizi" sunt astia de la RDS.

Alina frumos cadoul!

Aly ce greu iti este cu 2! Ma gandesc ca si la mine o sa fie aceeasi diferenta de varsta intre bebei si o sa fiu si eu la fel de varza. Uff...
Poate la parinti acasa mai "scapi" de grija lui David

Celia . Am vrea si noi dar in calitate de spectatori deocamdata . Daca vor si celelalte fete, eu zic DA numai sa nu am scoala.

Eu azi vreau sa bucataresc ceva bun. Miha m-am inspirat de pe pagina ta

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Am sa incerc sa postez si la mamici din america. Deocamdata am facut apel pe la fundatii umanitare, sper sa ma ajute catusi de putin. cat despre CAS, am fost si mi-au spus ca dosarul se depune la DSP. Urmeaza sa ma duc si acolo dar nu prea imi fac sperante, pt ca e perioada de criza si peste tot lipsesc fondurile. Oricum incerc. Multumesc mult de idei. Daca mai aflati ceva, va rog din suflet sa-mi dati de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O si un laptic...

mihharo, eu ii dau vitaminaC simpla....

Multumim pentru apreciari. Nu stiu de unde scoate perlele....
Noi aseara am scris scrisoare lui Mos Craciun.... cu ce dorinte are printesa... De fapt ea a scris... pe limba ei.... Si asteapta sa pregatim bradul si sa punem sub el prajituri care miros frumos sa il atraga pe mos sa-i aduca cadouri....

Cat ea scria scrisoarea eu faceam o tarta si am turnat faina pe langa si ea ma intreaba: Pai de ce?
Eu: Ca n-am fost atenta
Stefy: Te uitati pe sus pe stele?

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia mersi de cafea pt stefi... daca te uiti "pe stele"... are dreptate printesa, deabia astept sa inceapa si darius ....si te rog ceva... lui Stefi sa ii iei catelusul, ca i-ai promis in vara

of... ce vreme, ne-am saturat sa stam in casa sau sa facem plimbari scurte.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Neata!!!

Lacra merci de laptiuc! printesa cu perlute, e tare haioasa. Le scoate din capsorul ei, din ce aude la altii, dar modul cum le zice e bestial.

Scrisoare Mosului i-am scris si eu in clasa 1, dar am rescris-o de 3 ori, pt ca "infloream" adevarul: initial m-am laudat Mosului ca am doar note de 10, iar mama ma intreaba "Asa e?", la care eu "Nu". Apoi i-am scris ca mai primesc si 9, si mama iar "Asa e?" , apoi i-am zis adevarul: am note de 10, 9 dar uneori primesc si 8 si nu ascult tot timpul de parinti. Am pus scrisoarea la posta, se uitau functionarii buimaci pe adresa de pe plic: Mos Craciun, Laponia; va dati seama ce au ras . Ma umfla rasul cand mi-aduc aminte.
Si eu de abia astept sa scriem scrisoare Mosului cu Bia

Alina noi nici plimbari scurte nu am facut cu timpul asta. O scot pe Bia doar cand mergem prin oras. Ufff...

---------------

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!

Andrei isi revenise dar de azi noapte a luat-o din nou cu tuse. Ufff! tare m-am saturat de ea. Dar intr-adevar am vazut la gradi ca majoritatea copiilor tusesc la greu. Sper sa-i treaca cu eurespal si sa nu se agraveze.

numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

aeperju sanatate lui Andrei!

---------------

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo
Fetelor, le dati copiilor vitamina C, in perioada asta? Si de care? Ca eu obisnuiam sa-i dau lui Albert vitamina C cu propolis, pana cand am citit pe cutie ca are in compozitie aspartam, asa ca vreau sa renunt si sa inlocuiesc cu altceva.

Eu am luat de la Plafar niste "vitamine naturale", cu macese si catina. Is bune la gust, ca am mancat si eu.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput