Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 6
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Ne organizam sa petrecem impreuna cu copilasii Haloween? mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
am vazut ca pe 31 Oct e frumos la carrefour Era pt copii.. face reclama pe sait la ei
Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa
kisstherain999 spune:
Ionik www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=369" target="_blank">aici niste remedii homeopate, poate iti sunt de folos.
inutsa spune:
Salutare!
Lacra merci de laptiuc. Am murit de ras la vorbele Stefaniei
.
dastefa si eu beam uneori cafea, ness, frappe, dar rarut. Cioco calda mai beam. Acum ca alaptez nu beau cafea defel, nu sunt impatimita. Ai fi avand o gimnasta in burtica
mihharo da' ce "rapizi" sunt astia de la RDS
.
Alina frumos cadoul!
Aly ce greu iti este cu 2! Ma gandesc ca si la mine o sa fie aceeasi diferenta de varsta intre bebei si o sa fiu si eu la fel de varza
. Uff...
Poate la parinti acasa mai "scapi" de grija lui David
Celia
. Am vrea si noi dar in calitate de spectatori deocamdata
. Daca vor si celelalte fete, eu zic DA numai sa nu am scoala.
Eu azi vreau sa bucataresc ceva bun. Miha m-am inspirat de pe pagina ta 
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
ionik76 spune:
Am sa incerc sa postez si la mamici din america. Deocamdata am facut apel pe la fundatii umanitare, sper sa ma ajute catusi de putin. cat despre CAS, am fost si mi-au spus ca dosarul se depune la DSP. Urmeaza sa ma duc si acolo dar nu prea imi fac sperante, pt ca e perioada de criza si peste tot lipsesc fondurile. Oricum incerc. Multumesc mult de idei. Daca mai aflati ceva, va rog din suflet sa-mi dati de stire.
iulia-stefy spune:
O
si un laptic...
mihharo, eu ii dau vitaminaC simpla....
Multumim pentru apreciari. Nu stiu de unde scoate perlele....
Noi aseara am scris scrisoare lui Mos Craciun.... cu ce dorinte are printesa... De fapt ea a scris... pe limba ei.... Si asteapta sa pregatim bradul si sa punem sub el prajituri care miros frumos sa il atraga pe mos sa-i aduca cadouri....
Cat ea scria scrisoarea eu faceam o tarta si am turnat faina pe langa si ea ma intreaba: Pai de ce?
Eu: Ca n-am fost atenta
Stefy: Te uitati pe sus pe stele?
Lacramioara si
Stefania Iulia
Anilansa spune:
iulia mersi de cafea
pt stefi... daca te uiti "pe stele"... are dreptate printesa
, deabia astept sa inceapa si darius ....si te rog ceva... lui Stefi sa ii iei catelusul, ca i-ai promis in vara![]()
of... ce vreme
, ne-am saturat sa stam in casa sau sa facem plimbari scurte.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
Neata!!!
Lacra merci de laptiuc!
printesa cu perlute, e tare haioasa. Le scoate din capsorul ei, din ce aude la altii, dar modul cum le zice e bestial.
Scrisoare Mosului i-am scris si eu in clasa 1, dar am rescris-o de 3 ori
, pt ca "infloream" adevarul: initial m-am laudat Mosului ca am doar note de 10, iar mama ma intreaba "Asa e?", la care eu "Nu"
. Apoi i-am scris ca mai primesc si 9, si mama iar "Asa e?"
, apoi i-am zis adevarul: am note de 10, 9 dar uneori primesc si 8 si nu ascult tot timpul de parinti
. Am pus scrisoarea la posta, se uitau functionarii buimaci pe adresa de pe plic: Mos Craciun, Laponia; va dati seama ce au ras
. Ma umfla rasul cand mi-aduc aminte.
Si eu de abia astept sa scriem scrisoare Mosului cu Bia
Alina noi nici plimbari scurte nu am facut cu timpul asta. O scot pe Bia doar cand mergem prin oras. Ufff...
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
aeperju spune:
Neata!
Andrei isi revenise dar de azi noapte a luat-o din nou cu tuse. Ufff! tare m-am saturat de ea. Dar intr-adevar am vazut la gradi ca majoritatea copiilor tusesc la greu. Sper sa-i treaca cu eurespal si sa nu se agraveze.
numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
inutsa spune:
aeperju sanatate lui Andrei!
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihharo Fetelor, le dati copiilor vitamina C, in perioada asta? Si de care? Ca eu obisnuiam sa-i dau lui Albert vitamina C cu propolis, pana cand am citit pe cutie ca are in compozitie aspartam, asa ca vreau sa renunt si sa inlocuiesc cu altceva. |
Eu am luat de la Plafar niste "vitamine naturale", cu macese si catina. Is bune la gust, ca am mancat si eu.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...