Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 5
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea ...un
pt Stefi..

... super cantecelul ei,
Aly noi nu ne cazam la Slanic niciodata.... plecam duminica dimineata la 6.30-7.00 si in conditii bune de mers ... pe la 11.30 suntem la Salina.. si apoi la ne plimbam si ajungem seara, dar se gaseste cazare in statiune.
dastefa eu intimpul sarcinii nu am avut probleme cu tensiunea ... dar am intrebat doctorita si mi-a zis ca o cafeluta mica nu strica deloc, nu afecteaza nimic ... si dimineata luam cate 3-4 guri din cafeaua sotului![]()
Multumesc pt urari
... am primit de la sot un ghiveci mare de crizanteme mov (imi plac mai mult decat trandafirii ... si nu am vrut nimic altceva).... nu am mai iesit nicaieri, am stat acasa cu darius si dupa ce a adormit strengarul am stat la un pahar de ceai cald
... poate o sa iesim la un restauran in weend asta daca nu plecam din oras![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
N-am mai fost la dr fiindca a fost mai bine Andrei. L-am culcat seara mai devreme fiindca mi se parea ff obosit (oricum dupa ce-l luam de la gradi o ora are program de scandal si-l luam cu binisorul ii atregem atentia spre altceva si incet incet se linisteste). Ieri chiar a papat bine. I-am facut un pandispan a mancat o multime. A mancat si mar si peste si maduvioaare pane. M-am declarat multumita. Kk a facut chiar tarisor. Il mai urmaresc dar s#259;er ca si-a revenit si ca a fost doar o pasa rea si poate ca e suparat pe noi ca-l lasam la gradi. Dar sper sa se obisnuiasca in timp.
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Any....La multi ani fericiti impreuna! Frumos cadoul sotului! Si mie imi plac crizantemele f mult!
Dastefa.....si eu am baut cafea la amandoi copii! Matei a lovit mai cu putere burtica! Ai "aranjat" pentru gradi?
Lacra.....simpatica fiicata ca de obicei!
La noi zilele trec repede! De facut nu reusesc mare lucru.... Ma enervez tare cand David imi scoate de prin sertare si mai ales medicamentele! O chestie nasoala e la amiaza cand pic de oboseala, imi cad pleoapele si ai mei unul adoarme, celalalt se trezeste..... Cu vremea asta ii tin in casa si toate sunt la dublu,in special miorlaielile si poznele! Sambata vrem sa mergem la Targu! Au anuntat vremea in incalzire!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
'Neata si de la noi! ![]()
Au venit in sfarsit astia de la RDS si ne-au pus netul (pentru cablu Tv si telefon cica tre sa mai asteptam, e alta echipa
), dar suntem obisnuiti deja
... abia astept sa-i fac proba ca sa ma conving ca este in regula.
Fetelor, le dati copiilor vitamina C, in perioada asta? Si de care? Ca eu obisnuiam sa-i dau lui Albert vitamina C cu propolis, pana cand am citit pe cutie ca are in compozitie aspartam, asa ca vreau sa renunt si sa inlocuiesc cu altceva.
Celia spune:
Ani, La multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ce va doriti alaturi de minunea voastra , Darius!
(scuze de intarziere)
Lacra , felicitari lui Stefy pentru cantecel, va si ne binedispune de dimineata, multumim.
Ionik, imi pare rau de problemele cu scumpica mica.
Bomarzo, bine ai venit!
Inesa , felicitari Biei ca a fost cuminte si lui tati s-a descurcat cu ea.
Alina, cum merge diversificarea lui Matei?
Ai grija de tine , profita cand prinzi un moment si te odihneste.
Ella, cum mai e Bia? Zile cu nesomn avem si noi cand si cand...
Mihharo, te asteptam mai des de acum , daca aveti net...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:

Darius Andrei de mami Ramonik_1980
Elena de mami Iepurila
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Daniela, spor la pregatiri, sa iasa totul asa cum va doriti.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Ne organizam sa petrecem impreuna cu copilasii Haloween?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihharo Fetelor, le dati copiilor vitamina C, in perioada asta? Si de care? Ca eu obisnuiam sa-i dau lui Albert vitamina C cu propolis, pana cand am citit pe cutie ca are in compozitie aspartam, asa ca vreau sa renunt si sa inlocuiesc cu altceva. Mihaela - mami de cuminte |
Ascovit si Vit C
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
mihharo ... si eu ii dau lui Darius Propolis C .... compozitia lui e asta: SIROP PROPOLIS C KIDS 150ml MARK PHARMACEUTICS
-Compozitie:
-1 lingurita = 5ml sirop contine:
-15mg vitamina C
-25 mg tinctura propolis.
-Excipienti: apa purificata, zahar, edetat disodic, carbonat de sodiu, propilenglicol, ulei de ricin hirogenat si polietoxilat, metil si propil-paraben.
e acelasi ??????eu acum iam luat CAVIT junior siropdar facem pauza 10 zile de la propolis
celia multumesc.
Darius Andrei de mami Ramonik_1980
Elena de mami Iepurila
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

cuminte