Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 4
inutsa spune:
Neata!
Adormit zmeurica dragalasa si am intrat sa va salut.
Fetelor, ce e cu timpul asta? De "frumos" ce-i afara eu l-am visat pe Mos Craciun ![]()
. Nu tin minte sa-l fi visat pe Mos cat eram mica, da'uite ca acu mi-a aparut in vise, oi fi dat in mintea copiilor, cine stie
. Se vede ca am fost cuminte si sigur o sa vina Mosul la mine
. Asa ca am scos de la "naftalina" melodiile de Craciun si am inceput sa le ascult
.
Ia sa vad ce ati mai scris
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
inutsa spune:
Lacra merci de laptiuc 
Kriss felicitari pt distractie! 
Bomarzo bine ai venit la noi! 
Daniela Bia e bine, merci de intrebare. Ochisorul i-a trecut, dar ne mai dam cu unguent, ca asa a zis dr.
Miha sa te gaseasca cu parul valvoi? Nu te cred,
, mai degraba bagata pan'la coate in bucatarie ![]()
Aly felicitari pt diversificarea lui Matei. Deja ati inceput-o? Sau se poate trece la diversificare si inainte de 6 luni pt bebeii hraniti la san? Mi-am dat seama ca esti busy ![]()
dastefa bine ca e "miscacioasa" bblina. Sanatate Dariei!
ionik76 imi pare rau pt problemele fetitei. Din pacate nu stiu nimic despre ce ai scris.
Alina felicitari!!!
La mai multi ani, asa pan'pe la 100 ![]()
Sa ma laud si eu un pic: duminica Bia nu a bocit cat am fost la ore [e drept ca am stat doar 2 ore]
. Sa fi fost doar o intamplare sau chiar s-a mai invatat si cu ta'su nu stiu. Am lasat-o dimineata, mers la ore, iar peste vreo ora jumate a scos-o ta'su la plimbare, a fost cuminte cica. Sper sa nu mai boceasca, cu toate ca nu prea cred eu sa scap asa "ieftin". Sa vad ce o sa faca saptamana asta![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alynta27 spune:
Kriss...faina petrecere! Mi-a placut tortul! Bluzita ta era deasemenea faina!
Bomarzo.... bine ai venit la noi! Trebuie sa-ti fie mai greu cu ei decat mie! Mai ai ajutoare?!
Ani...unde stateati la Slanic?
Plec ca Matei maraie, David e in fundu gol iar eu am doar 2 maini!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
ella10 spune:
La multi ani impreuna Anilansa!
Fetelor eu de vreo citeva zile ma confrunt cu o maaaaare problema: Bia nu mai vrea sa doarma la prinz...
nu stiu ce sa-i mai fac;oricit as obosi-o tot nu vrea sa doarma,in schimb daca iesim la plimbare cu masina imi adoarme imediat in scaunul ei
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
dastefa spune:
Ani sa prindeti nunta de aur si sa fiti fericiti.Si noi facem vineri 10 ani de la nunta.As fi vrut sa sarbatorim undeva la un restaurant cu cumnatele dar...mai vedem
ca tot l-ai visat Inutsa pe Mos Craciun ati vazut ca au bagat deja in supermarketuri podoabe pt Craciun?
ionik imi pare rau dar nu prea stiu cu ce as putea sa te ajut.Doar ca nu ar strica sa scrii la cat mai multe topicuri,cu siguranta vor fi fete care sa te ajute
eu am intrat in concediu medical si sper sa reusesc sa mi-l prelungesc pana intru in prenatal.Asa ca nici Daria nu mai merge la cresa iar eu incerc sa-i acord cat mai mult timp posibil:decupam ,lipim,ne jucam si daca vremea se mai indreapta sper sa pot sa o scot mai mult prin oras la plimbare.Din noiembrie incepem gradinita dar nici pe acolo nu o sa facem prea multi purici pt ca din ianuarie pana prin martie vreau sa o tin acasa;nu-mi surade deloc ideea apropierii intre bebelusa mica si o eventuala Dariuta virusata
Mihaela
26+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
kisstherain999 spune:
Buna fetelor,
Ionik din surse apropiate (nepotica cu intolernta la lactoza si la gluten)iti pot da urmatoarele informatii:
- Neocate se da numai ca tratament, nu pe o perioada indelungata
- dupa ce a pus copilul pe piciore cu Neocate i-a dat Pregomin (dar cred ca si asta e destul de scump)sau ALphare
- dr pediatru al copilului e Dr Siminiceanu care ii mai comanda laptele direct la importator ca sa il ia fara adaosuri (a mai primit din cand in cand si cate o cutie bonus)
- la 2.6 ani a trecut copilul pe Aptamil fara nici o problema
Va doresc sanatate si putere.
iulia-stefy spune:
O
si un laptic....
Ionika, una din fetele de la topicul unde mai scriu mi-a scris asta:
"lacramioara, ar trebui sa scrie la subiectul cu mamici din america. sigur sa va gasi cineva s-o ajute din directia aia. offf :("
iar o alta mamica mi-a scris asta
"spune-i ca in germa se numeste pregomin laptele asta, si bea l-a baut un an intreg, se elibereaza numai pe reteta medicala, daca face rost de reteta pot sa merg la farmacie sa vad daca pot ei sa mi-l dea cu reteta din ro. si daca tot atat costa. in cazul nostru costurile au fost acoperite 100% de casa de sanatate."
Noi ... binisor.
Si o perla.... Stefy canta aseara...
Si-asa-mi vine cateodata, dolule
Sa dau cu culu de piata....
si peste vreo jumatate de ora ...
Si-asa-mi vine cateodata, dolule
Sa dau cucu la o fata....
Nu stiu de unde le-a scos, dar am ras....
Lacramioara si
Stefania Iulia
dastefa spune:
lacra multam de cafea si laptic
si apropo de cafea-voi ati baut in timpul sarcinii?
eu la Daria nu am suferit-o toata sarcina si astfel nu am baut iar apoi la alaptat m-am abtinut.acum dupa o perioada de greata aam inceput sa beau cate o cafeluta slaba(zic eu) si cu lapte.Sa aiba asta vreo legatura cu faptul ca o simt pe bebelusa din burtica mult mai agitata decat a fost Daria?
o zi buna va doresc
Mihaela
26+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionik76 Fetelor, va rog sa ma ajutati, cu un sfat, macar, cu o informatie cat de mica, sunt disperata!!! Fetita mea, Ioana Antonia, acum in varsta de 3 luni si jumatate, a fost diagnosticata in urma cu aproape 2 luni cu alergie la proteina laptelui de vaca. S-au incercat pe rand diferite formule de lapte HA, inclusiv cele pe baza de soia, insa fara rezultat, astfel incat singura solutie a rams formula Neocate, pe baza de aminoacizi puri, pe care, din fericire, il tolereaza. Problema este ca, pe langa faptul ca se poate procura numai prin comanda speciala din import, acest lapte este si extrem de scump, o cutie de 400 g ajungand la pretul de aproximativ 200 lei (cel mai ieftin). In conditiile in care acum, cand Ioana mananca doar 120 ml la o masa, o cutie nu ne ajunge mai mult de 5 zile, va dati seama ca ar avea nevoie de cel putin 6 cutii pe luna, mai ales ca la varsta ei laptele e singurul aliment posibil iar diversificarea, din cauza problemei de sanatate, va trebui amanata cat mai mult. Veniturile noastre nu ne permit achzitionarea acestui tip de lapte, in conditiile in care mai avem un copil, rate la casa etc. si apelez pe aceasta cale la toti cei care ar putea sti cum as putea procura acest lapte la un pret cat mai mic, eventual printr-o fundatie umanitara, pt ca stiu ca in strainatate sunt asociatii constituite pentru copiii cu aceasta problema, care ofera ajutor inclusiv parintilor care nu-si pot permite financiar achizitionarea acestui produs. Aveti idee cum as putea beneficia eventual de serviciile unei asemenea asociatii, poate mai este cineva care a trecut prin aceeasi experienta ! Spitalul de Copii mi-a furnizat primele cutii dar stocurile lor au fost epuizate si nu mai au fonduri alocate, cel putin pentru anul acesta, pentru programul destinat copiilor alergici in care a fost inclusa si fetita mea, si implicit pentru achizitionarea acestui lapte. Am apelat si la Crucea Rosie, si la CAS, nimeni nu ma poate ajuta, din lipsa fondurilor. Pe de alta parte, in SUA, exista un echivalent al acestei formule de lapte, se numeste ELLECARE si e mult mai ieftin, cam la jum. de pret, insa nu am pe nimeni acolo care sa ma ajute sa-l procur. Ma poate ajuta cineva ? Va rugam din suflet, ajutati-ne, orice informatie, orice sprijin, din partea voastra, ar conta enorm pentru Ioana pentru care acest laptic este vital ! |
Activeaza-ti PM, ca am primit mesaj pentru tine de la o mamica din Germania si nu pot sa ti-l trimit.
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
dastefa, eu de la No-spa pe perioada sarcinii aveam tensiunea foarte mica si mi-a recomandat medicul sa beau putina cafea, ca aveam niste dureri groaznice de cap. A zis ca intre cafea si agitatia copilului... sunt povesti. nu e adevarat.
La multi ani, Darius Andrei!
Lacramioara si
Stefania Iulia