Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra......multumim de cafea! Azi dimineata am servit-o cu sotul si cu Matei!

Maraiala multa ultimile minute... Am crezut ca ii e foame, dar ii era mai mult somnic! Asa ca a adormit!L-am imbracat frumusel cu un treining si el imi sufla mancarea pe el, pe mine! Bine ca s-a rezolvat cu o simpla stergere!

Miha........ce draguta e Amira cum rupe la cuvinte! Iar Robert vad ca o antreneaza in jocul lui! Eu ieri am avut de gatit! Am pus DVD-ul cu Thomas la PC si i-am lasat pe amandoi sa priveasca! A mers figura- cu atenta supraveghere! Incerc sa-i invat sa stea impreuna ca atunci cand se vor juca sa o faca amandoi!
Ani.........un copil aduce si binecuvantare cu el! La ceva foarte bun in legatura cu munca nu ar trebui sa ne asteptam, dar ce sa facem, mergem inainte!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu
Miharo, sa ai mare grija cu mucii....uite Casi a facut otita de la iei...ca nu mai facea fata nici batista bebelusului

Da, stiu, tocmai de asta mi-e frica, ca a patit-o cand era mic de la mucusori si nu mai vreau sa ajung acolo, de data asta. Ma incurajez cu gandul ca daca nu face febra e bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
mihharo, ai grija cu mucii, desi Albert e mai mare si stie sa-i sufle...

Da' de unde , sufla el ceva acolo, dar la cat are nu-i de ajuns. Oricum, la noi mucii sunt o problema garantata in sezonul rece, poate si din cauza polipilor...

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Noi desi stam in Cantemir, mergem la pediatru vis-a-vis de policlinica Industriala, la d-na dr. Mihalache.

A, pai Policlinica Industriala nu e prea departe... mai ales ca eu stau in partea de Cantemir mai aproape de Podu Ros, nu in cea spre Podul de Piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!

http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Va servesc un ceai de coacaze, numai bun sa previi raceala sau chiar sa scapi de ea.

Lacra merci de imagini si laptiuc!

Alina merci de laptiuc!

Aly il astept si eu pe Mos, ador sarbatorile! Rusinica, nu stii tu ce-i ala bacugan? Pacat ca mihamora nu ne arata si noua pozele

miha ce dragalasi tre'sa fie amandoi . Se mai "impung" ei, dar de...

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly ... Darius pt noi e o binecuvantare si in fiecare seara ii multumim lui D. ... dar vezi ca statul roman pune bete in roate .. si parca merge tot mai greu ... nu stiu daca sa schimbat legea sau nu... dar BB2 la noi ar trebui sa vina dupa 2 ani jumatate ca sa ma duc si eu un an la munca ... cel putin... asa cum am citit
Populatia scade ... toti mai multi tineri isi pun intrebarea : cand e bine sa ai un copil? .. noi pina acum cunoastem N cazuri... care ne intreaba cum de am avut curaj sa facem un copil si cum de ne gandim sa il facem pe al doilea ...
Raspunsul nostru .. CAND? e momentul pt a avea un copil?... ce mai e sigur in tara asta... locuri de munca fff putine, someri multi, rate multe

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

mihharo pt muci nu ai incercat planta kalanchoe? Sora a folosit planta inca de cand erau copiii ei mici si e foarte buna. Mi-am luat si eu niste puieti de kalanchoe de la ea.
Frunza o speli, rupi o bucatica din ea si o pisezi [merge cu ala de pisat usturoi] intr-un paharel, iei cu pipeta sucul scurs si il pui in nari. Peste cateva minute copilul stranuta si da toti mucii afara. Eu il folosesc si la Bia cand o vad farnaita, bine eu diluez sucul de kalanchoe cu apa, ca ea e mica.
Uite cum arata planta asta www.google.ro/imgres?imgurl=http://botit.botany.wisc.edu/images/130/Leaf/Modified_Leaves/Plantlets_Kalanchoe_MC.jpg&imgrefurl=http://botit.botany.wisc.edu/images/130/Leaf/Modified_Leaves/Plantlets_Kalanchoe_MC.html&usg=W5fl-Nnx0iIxqIz8BE5_U5SQC_U=&h=300&w=400&sz=46&hl=ro&start=6&tbnid=MRcDLHGaA9hBeM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkalanchoe%26hl%3Dro%26sa%3DG" target="_blank">aici

---------------

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Inesa...........eu ziceam la alta planta asa....Seamana cu urzica salbatica! De unde ai cumparat planta?
Ani..........daca voi sunteti cumva ca ati facut bebe pe timp de criza noi suntem nebuni de legat dupa cum am scris in nenumarate randuri! O matusa de a mea, care si-a perdut 2 baieti:30(in accident de masina) si 26( supradoza de medicamente) mi-a spus asa "copii multi saracie multa"! Eu una cred ca e si dusa putin cu capul avand in vedere perderile suferite, mai e si intelectuala pe deasupra! Daca te iei dupa oameni, legi, vremuri nu te mai casatoresti, nu mai faci copii si duci o viata hai-hui.... Te trezesti batran si singur...Trebuie un echilibru in toate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Aly nu stiu de unde a luat sor'mea planta asta, o fi cumparat-o sau o fi luat si ea vreun puiet de la cineva. Eu am 2 puieti si inca unul mic de tot. Daca se prind toti [cica nu ar fi deloc pretentiosi, deci ar trebui sa se prinda] pot sa-ti dau un puiet. Daca nu mi se prind, o sa mai iau de la sora peste 4 sapt. Eu nici batista bebelusului nu o mai folosesc, planta e chit mai buna!
Si eu pe net am vazut ca sunt foarte multe "modele" de kalanchoe

---------------

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

Mergi la inceput

Brrr, Inesa, da' ce urat arata planta asta! Insa daca-i buna... zici ca se gasesc mai multe "modele" de cumparat? Mi-as lua si io una mai frumoasa . O sa caut, da' daca nu gasesc si mai faci rost de pui, imi dai si mie unul? Spray-uri pentru nasuc am incercat o gramada, asa ca om incerca si suc de kalanchoe

Mergi la inceput