Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Miha, ce fac gradinarii vostri? |
Suntem bine.
Amandoi au dat in "boala" scrisului si coloratului. Robert a invatat fara prea mult ajutor sa-si scoata "imprimante"
Amira coloreaza si ea non stop...pe hartie, pe usi, pe pereti...
Astept sa-i treaca, sa ma apuc de zugravit. 
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy I-a luat mama o carte cu 6 "foi" cu puzzle, cu animalele de la ferma si le-a facut pe toate 6.... Cred ca ii iau si celelalte 3 volume, ca asta a facut-o de 2 ori deja... |
I-am luat si noi Amirei...Si daca nu le fac "foile" alea de 100 de ori pe zi, nu le fac niciodata.
Puzzle am vrut, puzzle am de facut! www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui aeperju Bai, am aflat ceva super aiurea: cica trebuie sa ai lucrate obligatoriu 12 luni inainte sa faci un al doilea copil ca sa poti lua indemnizatie. Asta daca ai inceput munca. asa e? E super aiurea. N-am stiut asta. Beah, ce nasparlie situatiune. |
De cand asta?

Din cate stiam cele 24 de luni de CIC se considera stagiu de cotizare.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

dastefa spune:
miharo noi mergem la dr Mustata Doina de la Pol dela Gara Internationala.E rezonabila zic eu.Daca vrei si alte amanunte da un PM si mai vorbim
aeperju eu cunosc o tipa care s-a angajat la 3 ianuarie si are DPN pe 20 decembrie.Iti dai seama ce se zgarie ca pt 2 sapt nu beneficiaza de CIC
Daria e mare fan puzzle.Are 2 cu 36 piese pe care le face singura iar de curand i-am luat unul cu 60.Bine la asta nu se descurca singura dar il facem impreuna si e f incantata.Bine dar ei nu-i place mai deloc sa coloreze.Eu ii scot de aici imagini pe care le alege ea dar are rabdare fix 3 minute
http://www.coloriez.com/images/coloriages/index.php. Poate va este de folos daca aveti unde le printa
Mihaela
27+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
iulia-stefy spune:
Inutsa, uite aici imagini bakugan.. si Stefaniei ii plac... deci nu doar la baieti....
Ani, cresa 6, unde e Stefy e vis-a-vis de Liceul Cantemir.
mihharo, ai grija cu mucii, desi Albert e mai mare si stie sa-i sufle... ca daca nu-s tratati cum trebuie, duc la otita. Multa sanantate. Noi desi stam in Cantemir, mergem la pediatru vis-a-vis de policlinica Industriala, la d-na dr. Mihalache. Multa sanatate lui Albert.
byu, multa sanatate lui Casian.
Miha, ce simpatici sunt Robert si Amira...
dastefa, felicitari Dariei. Multumim pentru site. Eu de aici listez desene pentru Stefy: http://coloring.ws/coloring.html
Eu zic de puzzle, in ideea ca Stefy n-a fost interesata niciodata de puzzle, n-a pus niciodata mana pe un puzzle, desi am unele de vreun an prin casa, si aseara a apucat-o asa, deodata... Stiu ca sunt copii care fac mai devreme.... dar la noi abia acum a venit vremea lor.
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Care stiti ceva de ionik76, cum poate fi contactata, ca s-au adunat niste mamici din america, care vor sa o ajute in problema ei cu laptele.... si nu stiu cum sa o contacteze. NU are PM activat, nici mail, nici mess..... Aveti careva vreun numar de telefon....sa o anuntam. Eu tin legatura cu una din mamici si ma tot intreaba de ea... si nu stiu ce sa-i spun. Fetele vor sa o ajute, dar au nevoie de niste date.
Lacramioara si
Stefania Iulia
alynta27 spune:
Buna noaptea!
Byu..........sanatate lui Casi! Dragul de el....
Inesa...........spor la gatit azi! Vad ca te pregatesti pt Mosu!
Celia
! Am o poza cu tine si matei! Poate ti-o dau pe mess daca o vrei! Nu stiam ce e cu bakugun...am aflat!![]()
Iulia.......ce fetita isteata are mama! Poate vei alerga si tu dupa 2,3.. in curand!
Emma.......eu am prns legea ca am intrat de la indemizatie1 in indemnizatie2! Nu stiu daca s-a modificat! Dar stiu ca se considera cotizatie la CAS daca esti in cresterea copilului- cum spunea si Miha! Gand de bb2?!
Dastefa......ce nasol e cu prietena ta....Nu poate vorbi sa-si plateasca inca o luna la CAS inainte de 3 ianuarie?! Eu as zice sa mearga la casa de asigurari sa incerece! E pacat... Tu cum te mai simti?!
Hai sa va zic ca am vazut-o pe Mihamora in poze la "scutece"! E asa frumoasa si are o burtica
!
Ghinetz...........cum e la Gradi?! Ce fac nazdravanii?! Cel mic s-a acomodat la cresa?
Cristibun..............cum merge sarcina? Ce zice Amalia de surioara?!
Somn usor!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
O
fierbinte si un laptic...
Alina, multumim. MAi greu cu 2,3...
Lacramioara si
Stefania Iulia
Anilansa spune:
buna dimineata
azi va servesc eu cu o
si laptic![]()
iulia mersi ... sa vedem ca asteptam noile reglementari pt instructori auto si apoi ne hotaram daca continuam asa sau nu
Aly ce mare a crescut Matei
darius iar a dormit cu noi in pat
... au inceput durerile de dinti
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
da... mi-a luat-o iulia inainte
cu cafefutza
multa sa natate prichindeilor bolnaviori

Alina