Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 17
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Inesa...........eu ziceam la alta planta asa....Seamana cu urzica salbatica! De unde ai cumparat planta? Ani..........daca voi sunteti cumva ca ati facut bebe pe timp de criza noi suntem nebuni de legat dupa cum am scris in nenumarate randuri! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |
Aly... darius nu e facut in perioada de " criza"...poate in criza de varsta a sotului.. 30 de ani primul copil
... dar macar un an sa merg la munca ca sa nu o iau raznasi eu sunt de aceeasi parere ca tine ... in ceea ce priveste gandirea unor oameni " intelectuali"
Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa
ionik76 spune:
Sunt aici, fetelor! Nu stiu daca am voie sa dau adresa de mail sau mess, dar mi-am activat profilul si gasiti acolo datele mele.
Multumesc tuturor ai astept vesti.
danyelle005 spune:
Salut!
N-am prea apucat sa citesc din urma, sunt cu Amalia acasa asa ca nu prea am acces la calculator.
La nunta a fost frumos, finii sunt f. multumiti, lumea s-a distrat...mai putin noi, nasii. Dupa cum ma temeam Amalia a stat numai de gatul meu asa ca nu mi-a tihnit deloc
. Ziua de duminica a inceput prost de dimineata, am intarziat la coafat, apoi nu mi-a placut cum m-a aranjat tipa, de-mi venea sa plang cand am plecat, dar fiind in criza de timp nu mai puteam schimba nimic; oricum nici eu nu ma simt bine cu coafuri mai complicate, poate si de asta nu-mi placea, de obicei la nunti eu ma coafez simplu, il intind cu peria sau placa. In fine, la gatitul miresei si la starea civila a fost bine, apoi am mers la sedinta foto, unde ne-am amuzat teribil cu fotografii (abia astept sa vad ce a iesit). La biserica am luat-o si pe Amalia, nici nu vreti sa stiti cat de lunga mi s-a parut slujba, pt ca a stat numai la mine in brate, la fel si la restaurant, numai la mine vroia, ce mai erm terminata de nervi
, nici nu vroia sa le vada pe bunici. Dupa ce am deschis dansul pe la 22 am mers in camera s-o adorm, m-am chinuit vreo ora cu ea, apoi am lasat-o cu soacra-mia si am coborat la nunta. Dupa vreo juma de ora ma trimite sotul sus ca cica se trezisa fata si soacra nu se descurca
; bineinteles ca m-am chinuit iar vreo ora s-o adorm, dupa ce m-a smuls bine de cap, si asa nu-mi placea cum eram coafata. Am plecat lasand-o cu mama mea de asta data, va dati seama ca statea ca pe ghimpi sa nu ma cheme iar, asa ca pe la 2 am trimis-o acasa, si abia atunci ni-a tihnit si noua nunta.
Cam asta e aventura cununatului nostru. Desi nu ne-a fost usor, ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si am facut si pomana asta, e un sentiment frumos.
Va pun aici cateva poze, mai multe atunci cand le vom primi pe cele de la fotograf http://family.webshots.com/photo/2269803580103159727UsKXCH?vhost=family
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
byu spune:
Salut
vreau si eu bb 2
dar uite ca tot din cauza statului nu pot ...trebuie sa lucrez nu stiu cat, eu stiam de 6 luni, dar acum nu mai stiu trebuie sa ma mai interesez...
Inesa,...da urat mai arata planta aia, dar daca e buna...![]()
Multumim pentru urarile de bine fetelor 
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
Dany dar de ce zici ca nu ti-a stat bine ca in p[oze vad ca esti foarte frumoasa si aratoasa....
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Anilansa spune:
dany si mie imi place cum iti sta .. ai fost o nasa ff frumoasa... si eu zic ca si printesa a vrut sa fie in centru atentiei... ca doar era nasa mica
felicitari si rochita a fost frumoasa
byu .. deci vrei pereche pt Casian ... bravo, sa imi zici si mie daca stii ceva de cat timp trebuie lucrat ca si eu stiam tot de 6 luni
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
mihharo eu stiu de "modelul" asta ca ar fi de leac, celelate nu cred
.
Sigur ca o sa iti dau, sora arunca puietii [planta face f f multi]. Problema e ca tre sa astepti pana cresc puietii ca sa poti rupe frunze din planta. Eu am luat 2 frunze de la sora deocamdata, ca pana cresc puii mai dureaza. Daca mai vrea cineva pui, sa zica, ca nu mi-e greu sa-i aduc.
daniela am vazut pozele, foarte frumoase
, si voi si mirii aratati beton! Imi place coafura ta! Da'ce inalt e mirele...
Alina criza sotului zici?
Daca voi sunteti "nebuni" ca ati facut bb eu ce sa mai zic: ambii studenti, eu chiar la taxa si mai si stam in camin?
Iar bb2 o sa urmeze si el, chiar daca nu o sa ma angajez intre timp
. DD are grija de toti ![]()
byu am gasit si o poezie de "numai" 4 strofe
, altele mai scurte nu am vazut. Da, e urata planta
, vorba aia "Nu-i frumos da-i sanatos" ![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
aeperju spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De cand asta? ![]() Din cate stiam cele 24 de luni de CIC se considera stagiu de cotizare. www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Asa stiam si eu. NU e aiurea? MI-a dat aia de la contabilitate art asta:
OUG 226/30.12.2008
Art. 12. - Alineatul (1) al articolului 1 din Ordonan#355;a de urgen#355;#259; a Guvernului nr. 148/2005 privind sus#355;inerea familiei īn vederea cre#351;terii copilului, publicat#259; īn Monitorul Oficial al Romāniei, Partea I, nr. 1.008 din 14 noiembrie 2005, aprobat#259; cu modific#259;ri #351;i complet#259;ri prin Legea nr. 7/2007, cu modific#259;rile ulterioare, se modific#259; #351;i va avea urm#259;torul cuprins:
"Art. 1. - (1) Īncepānd cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, īn ultimul an anterior datei na#351;terii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare, beneficiaz#259; de concediu pentru cre#351;terea copilului īn vārst#259; de pān#259; la 2 ani sau, īn cazul copilului cu handicap, de pān#259; la 3 ani, precum #351;i de o indemniza#355;ie lunar#259; īn cuantum de 600 lei sau, op#355;ional, īn cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei."
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa aeperju eu cunosc o tipa care s-a angajat la 3 ianuarie si are DPN pe 20 decembrie.Iti dai seama ce se zgarie ca pt 2 sapt nu beneficiaza de CIC asa creste Daria creste burtica |
da, corect la un prim copil. Dar dupa un cic de 24 de luni se mai aplica tot cele 12 luni de obtinut efectiv venituri profesionale? Asta era intrebarea.
Emma si Andrei (21.09.2007)
byu spune:
Intrebarea mea e...daca eu la primul copil nu am beneficiat de indemnizatie..... la al doilea copil cum voi fi socotita????
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze

MATEI (15.05.2009)