LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mirella76, da nettacin folosim si noi si intr-adevar, cum am mai spus, e ok dupa doar doua zile de tratamnet. Eu am pus in ambii ochi dupa ce ii spal bine cu ser fiziologic. asa sunt sigura ca ambii ochi sunt sanatosi.
Multam de sfaturi!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Valentina, Andrei avea si secretii. Dar noi am avut probleme cu ochisorii de mic si le-am folosit pe toate. asa ca stiam de ele dar am ales nettacinul. Si vad ca a fost ok.

Mergi la inceput

Valentina eu stiu de la pediatru ca impachetarile nu se fac cu apa rece ci cu apa la temperatura camerei.

Mergi la inceput

Sa va fie de bine petrecerea! Ma bucur ca v-ati simtit toti atat de bine.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Benix, eu nu resusesc sa vad pozele....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Valentina eu stiu de la pediatru ca impachetarile nu se fac cu apa rece ci cu apa la temperatura camerei.

tot de apa la temperatura camerei stiu si eu, eu pus doar coprese, nu a fost cazul de mai mult.....Luy parca i-a facut Mariei...zicea ceva de cateva grade sub temperatura copilului(febra)

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Maria cum este Teodola(asa ii spunea Cristi dimineata)? Obositor drumul pentru ea, ati venit dimineata si ati si plecat, credeam ca ramai pana azi.....tot respectul pentru tine, ai facut atata drum sa fi alaturi de noi.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, eu nu mai gasesc mailurile trimise de Urmy si Erina pe mailul comun (cele de la party) iar din cele 2 mailuri trimise de Bobo, acum nu mai e decat unu. Nu stiu daca erau diferite sau la fel, ca nu apucasem sa le deschid.
Ma ajuta cineva sa le gasesc?

Aaa, am uitat sa intreb? Cine a luat pinball-ul si stampila - trenulet Thomas? Fi-miu de aseara, de cand a descoperit jocul, e in competitie cu taica-su. Am incercat sa ma joc si eu si nu m-au lasat. Multumim frumos, a fost un cadou inspirat.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi
Mihnea Andrei de mami Teodora
Teo,sa va traiasca Mihnutzul dragut si cuminte
Raul de mami ank83
Timotei de mami digutix

Sa va fie de bine petrecerea! Am vizionat poze cu protagonisti,care de care mai frumosi
Luy felicitari pentru organizare!

Rox multa sanatate lui Andrei!

Nana sper ca e mai bine fluturasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Fetelor, eu nu mai gasesc mailurile trimise de Urmy si Erina pe mailul comun (cele de la party) iar din cele 2 mailuri trimise de Bobo, acum nu mai e decat unu. Nu stiu daca erau diferite sau la fel, ca nu apucasem sa le deschid.
Ma ajuta cineva sa le gasesc?

Aaa, am uitat sa intreb? Cine a luat pinball-ul si stampila - trenulet Thomas? Fi-miu de aseara, de cand a descoperit jocul, e in competitie cu taica-su. Am incercat sa ma joc si eu si nu m-au lasat. Multumim frumos, a fost un cadou inspirat.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Acum am vazut si eu ca nu mai sunt..nici in trash.Le-o fi mutat cineva in alta parte?

Mergi la inceput