LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Aaa, am uitat sa intreb? Cine a luat pinball-ul si stampila - trenulet Thomas? Fi-miu de aseara, de cand a descoperit jocul, e in competitie cu taica-su. Am incercat sa ma joc si eu si nu m-au lasat. Multumim frumos, a fost un cadou inspirat.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Andreea, pinball-ul e de la noi, ales de Bobo. A ales ce si-ar fi dorit sa primeasca:) Tare ma bucur ca-i place lui Vladi!

Cu fisierele trimise pe mail-ul comun nus' ce s-a intamplat, am observat si io ca lipsesc.
Le-o fi sters cineva din greseala?!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La noi rau rau. Nu sta 30 sec fara mine, tuseste si plange, plange si tuseste, nu poate scoate sunete, abia mananca. Sunat iar la urgente, au recomandat internare la Alxandrescu, ceea ce nu am de gand. Tocmai dadusera la stiri ca sunt 2 copii la pat si acolo si la Budimex. Asa ca spunem pas, ma inarmez cu rabdare si il car continuu in brate.

cecilia, iti pove eu cu autismul dar nu azi.

plec ca e de rau.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Rox, tare rau imi pare! Bietul Andrei! M-am gandit toata ziua la voi, poate ar fi o solutie sa mergeti totusi la Gr. Alexandrescu, poate acolo ii fac injectia cu dexa si se mai linisteste. In nici un caz nu se pune problema de internare.
Ce nu-nteleg io e ce i se poate face la spital si nu sunt in stare cei de la Medicover?! Pana la urma linia astat de urgente mi se pare frectie la picior de lemn, daca tot la spitalul de stat te trimit.
Tare as vrea sa va pot ajuta cumva!
Sanatate, sa treceti noaptea cu bine!

Mergi la inceput

betty, tot 2 in unu? A ramas pe maine ziua cea mare?
Sa punem majoretele la treaba sau mai asteptam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

offf, pui mic Andrei ..imi pare rau ca esti bolnav..

Roxana, tu stii mai bine, dar poate ar fi o idee sa mergeti pana la spital.. Pana la urma cu slavarea a venit si un doctor sau diagnosticul e pus prin telefon?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Betty.. uite aici pentru tine:

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Rox sanatate lui Bubu ! Nu sunt supozitoare cortizon in Ro pt astfel de cazuri? La noi, de cate x avea Puppi pr si nu respira bine, scadea niv oxigenului in sange, ii bagam aceste supozitoare, sunt doar 2 in pachet, se foloseste 1 la 24 h. Aerosolii ajuta mult, noi o lasam la tv cu filmul preferat, dar probabil ca si asta ai incercat. Puneti si tu masca sa vada ca nu se intampla nimic....multa sanatate !

Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut poza de grup . Felicitari Luiza pt o a doua reusita organizare. Ne pare rau ca am ratat-o si pe aceasta, dar poate reusim candva sa luam si noi parte.

carpatina si-au mai ramas doar 7 !

Sanatate tuturor bolnaviorilor!
O duminica linistita si senina va dorim!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

La noi rau rau. Nu sta 30 sec fara mine, tuseste si plange, plange si tuseste, nu poate scoate sunete, abia mananca. Sunat iar la urgente, au recomandat internare la Alxandrescu, ceea ce nu am de gand. Tocmai dadusera la stiri ca sunt 2 copii la pat si acolo si la Budimex. Asa ca spunem pas, ma inarmez cu rabdare si il car continuu in brate.

cecilia, iti pove eu cu autismul dar nu azi.

plec ca e de rau.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

la Medlife nu au locuri? eu de obicei acolo il internez pe Mario

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

betty, tot 2 in unu? A ramas pe maine ziua cea mare?
Sa punem majoretele la treaba sau mai asteptam?

Dragutza, tot 2 in unu....astept sa ma duc maine la control si os a vad daca maine este ziua cea mare sau nu si merci frumos pentru incurajari

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Betty.. uite aici pentru tine:

=====================

auleu nu ...parca nu sunt inca pregatita...oricum vedem maine daca bebe mai vrea sa mai stea la ghiozdanel sau il scoatem de acolo

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput