LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Noi asteptam salvarea, Andrei e foarte rau, are 39.9 cu tot cu bai si novocalmin si nu poate respira. Este o laringita cu apnee, cam ca Adi de Papanash. Inutil sa va spun ca zace ca o carpa. M-am certat incredibil cu cei de la Medicover linia de urgente, nici nu stiu unde sa ii reclam. Nu aveau de gand sa vina, ca trebuia sa spun eu daca suiera sau toarce ca pisica. Nu ati vazut in viata voastra asa ceva. Ca sa nu mai spun ca le-am explicat ca are febra de vineri si aia notase ca doar haraie fara febra. Pana la urma vin sa ii faca injectie cu dexametazona, ca la aerosoli nici gand sa stea, si cu cat plange cu atat tuseste si se sufoca mai rau. Asta e, din minunile colectivitatii. Macar cealalta este bine, nu are febra si nici nu prea mai tuseste. Dar voi profita sa cer sa o asculte si pe ea, si asa s-a trezit si ea ca ne-a auzit prin casa.

Cam asta cu vestile proaste, imi pare rau daca a picat cam prost dupa povestirile voastre de la party (pfiii, stiti ce va invidiam... desi dupa episodul din noaptea asta ma gandesc numai sa fie copiii sanatosi, ca restul e nimic). Dar simteam ca explodez acum, mai era putin si plangeam de nervi la telefon cu inteligenta de la urgente.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Sper sa fie buna si pt Rox, sa fi venit salvarea si injectia cu dexa sa-si fi facut efectul! Saracutul Andrei!
Ana mea a tot intrebat la party de Ucata (asa-i zice ea Roxanei), sa stii, ti-am simtit lipsa. Vor fi insa suficiente ocazii sa ne intalnim, sanatosi sa fim cu totii.
Despre Medicover, ce sa mai zic?! Atatea discutii pe banii tai si intr-o situatie asa de grava! Doamne, ce tampiti! Ma gandesc ca daca ai fi stiut diferentele dintre cele 2 tipuri de respiratie - tors si suierat - nici nu ti-ai mai fi consumat energia cu asa netoti, ti-ai fi tratat singura copilul!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Timotei de mami Digutix

La multi ani, sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Rox, sper ca Andrei e mai bine.De Alexandra ce au spus?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Andreea , noi am vazut filmulete in linkul pus de mami de Tudor, pe mailul comun.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Au fost acum 2 ore cu salvarea, dar nu am mai scris ca am incercat sa dormim, ca de la 5 misunam prin casa. Este ceva viral, posibil cu suprainfectare. Laringita numai, cel putin deocamdata. Nu i-au facut dexa, s-a mers doar pe o fiola oral conform istructiunilor inteligentei artificiale de la linia de urgente. Asa ca au refuzat injectia si am ramas la fel. Daca ati auzi cum tuseste saracul si cum horcaie. Nici sa manance nu poate. Maine mergem la control, intre timp am primit 2 pagini de medicamente: nurofen, panadol, aerosoli, eurespal si stodal, si augmentin. Nu va mai zic de cantitati. Problema e ca nu sta la aerosoli, au incercat si ei sa ii faca si nu s-au descurcat. Sincera sa fiu nu stiu cum voi proceda. Deocamdata sunt si singura cu ei, tati alerga la maraton, dar ii astept pe bunici. Poate sa il tinem cumva pe Andrei cu forta la aerosoli. Oricum am primit concediu 3 zile sa stau cu el, ca nu il pot lasa cu bona in halul asta. Nici nu doarme bietul de tuse, a atipit maxim o ora si numai vertical.

Atomica este insa bine, nu are febra si nimic altceva. Gatul e usor iritat, pare sa fie ceva spre trecere. I-a dat niste aerosoli numai ca sa o vada Andrei ca poate asa sta si el. Problema e ca ea nu a avut acelasi lucru cu el si el e contagios, deci sa ne tinem bine. Daca nu ar fi aerosolii de facut si la ea as trimite o la bunici de azi. Ii tin cat pot de separati dar nu prea imi iese.

In fine. Credeam ca ieri a fost zi proasta, uite ca se poate mai rau. Dar cine stie, poate s-o mai imbunatati.

Va pupic si va multumesc de grija. Sa aveti o duminica placuta!

PS Multi pupici Degeticai, lasa ca o pupaceste Ucata cu alta ocazie.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, vai de mine, ce nasol.
Bietul Andrei :(
Va imbratisez si ma rog sa-si revina repede de tot.
maine unde mergi, la Nanu?

Nanutza, Andrei al tau cum mai e? Cand am citit de convulsie m-a apucat aproape plansul , m-am gandit ce tare te-ai speriat

Ma duc sa verific mailul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Maria, sanatate Teutei!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, sanatate multa lui Andrei, daca te ajuta cu ceva incearca sa-i dai mascuta de la aerosoli sa si-o tina el singur, sa se joace cu ea, poate in joaca tot inhaleaza ceve.....mai mult decat deloc...

Nana, sper ca sunteti mai bine, abia acum dupa ce a postat Sabina am citit din urma, sanatate multa

Parca vestile rele nu se termina, prietena mea care are un baietel de 2 ani, saptatamana trecuta am fost la ziua lui dani, a fost sambata la dr cu el si i-a spus ca are o forma usoara de autism, nu stiu ce sa cred, mi-e nu-mi vine sa cred......fetele care va faceati probleme ca nu vb sau nu fac diverse lucruri si ati fost la dr cu copilasii voua ce v-au spus........poate aveti timp sa-mi spuneti ceva sau sa-mi recomandati ceva, nu stiu ce sa-i spun, e terminata....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Valentina, suntem la cresa de stat. Noi platim la inceputul lunii mancarea 6 lei pe zi.
Cu conjunctivita n-am stat acasa ci l-am dus la cresa. Oricum vad ca i-a mers bine cu Nettacinul, deja nu mai are nimic, dar continui ca sa facem macar 5 zile de tratament.

Numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput