LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Vale, sa va fie de bine petrecerea de mot...asteptam foto cu noul look al papanasului, fara carlionti...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Am ajuns si noi acasa ,ne-am oprit direct la medicul de familie,dupa ce am plecat de la party, Teo s-a umplut de niste bubite pe tot corpul ,nu va spun ce spaima am tras,am crezut ca are rujeola,rubeola,ceva contagios si a dat si celorlalti copii de la petrecere ,eram cu nervii intinsi la maxim,dimineata am venit stresata ca incepuse sa tuseasca si sa-i curga nasucul,nu va spun cum a fost drumul inapoi spre casa,imi si inchipuiam cum ajung acasa si citesc cum toti copii prezenti la party s-au umplut de bubite ,deja imi inchipuiam mamicile revoltate,nu va spun ca mi-a sunat telefonul si imi tremura mana pana l-am scos din geanta,ma gandeam ca au si inceput sa curga reclamatiile ,ce s-o mai lungesc,am fost cu morcovu'n fund
Teo are o alergie ,inca nu suntem siguri de la ce a facut,mi-a dat Flonidan 5 ml o data pe zi ,sapte zile ,nu stiu ce sa zic,eu am spalat-o de cand am nascuto cu sanosan,zilele trecute am ramas fara si am spala-o cu altceva,asta o fi cauza ,sau a mancat ceva ,nu stiu ce sa zic,acum e vesela ,topaie prin casa
editez sa va mai spun ca aveam o singura consolare daca se poate spune asa ,in momentele alea ii multumeam lui DD ca nu a fost SABINA la petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

petrecerea a fost super,fetelor care au fost implicate in organizare le trimit multe si mii de multumiri .
Totul a fost ok,si mancarica si prajiturelele si sucul,si tortul,si ...sa dus naiba cura mea de slabire
copii s-au jucat ,au dansat,toti niste dragalasi,iar mamicile niste frumoase si niste cochete,imi cer scuze daca am fost mai tacuta si mai acra,dar eram stresata de starea Teodorei
LUY imi pare tare bine ca i-a placut frumoasei ME cadoul
Nu stiu ce s-a stabilit cu filmarea,dar vreau si eu filmuletul cand o fi gata
Spre rusinea mea,am fost convinsa ca Prisi si Mirunica au fost prezente,le-am confundat cu Alina,clau si frumoasa ei fetita,la Mandarinuta m-am uitat ca tuta 10 minute pana mi-am dat seama cine e,iar pe biata Ana am luat-o la intrebari cine e,in prima faza am realizat ca e ia,l-am recunoscut pe Vladut,m-am uitat si dupa maine poimaine ,dar apoi ...,deh asta e daca va vad o data pe an,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Eu vreau sa multumesc organizatoarelor si Luy - mai venim si la anul daca mai facem petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, ai fost fantastica, ai organizat totul fffff frumos, felicitari si multumim mult.

Multumim pentru cadou, nu stim cui, in prima faza nu prea a fost incantat de puzzle Winnie the Pooh, dar cand a descoperit cariocile a fost cel mai fericit.
Mi-a parut bine ca ne-am revazut,pacat ca nu am putut vorbi cu toate fetele mai mult, data viitoare sper sa avem mai mult timp.
AAAaaaaaaaa bune prajituri, multumim gospodinelor.

Teodora, multumim ca ne-ai dus acasa

Cristi a adormit in masina, cam in acelasi timp cu Mihnea, pe care il si ii mai uram odata la multi ani, s-a trezit cand am oborat si a adormit imediat ce l-am dezbarcat, cam 3 ore, cand s- atrezit m-a intrebat unde sunt copii...........el nu prea mai voia sa plece, mai ales ca descoperise ca se poate juca cu Vladi bau bau....

Sper ca Olivia si Adelina nu s-au suparat prea tare ca le-am necajit, deh...Thomas,ne cerem scuze si le .

...........fug sa vad pozele.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Intai de toate, pe mail-ul comun a trimis Bobo (Florin Stroie) pozele de la party. Le-am vizionat si io inainte sa le trimita si concluzia e urmatoarea: desi n-a spus niciodata, ii plac blondele, ca altfel nu le-ar fi pozat atat pe Alina si pe Olivia si s-a distrat asa de tare ca era neaste[ptat de horny cand am ajuns acasa, cred ca i s-a facut pofta de inca un bb. Si acasa noi am ajuns greu, pe la 4, ca am facut si o tura de cumparaturi in Selgross, cu Ana vie si plina de energie ca dormise in masina.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Luy, jos palaria in fata ta! Felicitari pt organizare si multumiri pana la cer! Totul a fost PERFECT si nu trebuie uitat ca ai facut totul singura.
Musai tre' sa gasim o modalitate sa te premiem pentru inima ta mare!

Mergi la inceput

Maria, s-a vazut cat ai fost de stresata din cauza lui Teo. Nici ea nu se simtea bine, sta era clar. Deci alergie are, sanatate multa! io stiam ca nasul curge si pe fond alergic, deci poate n-a fost vorba de nici un virus. Sa stii ca io m-am bucurat enorm sa te vad si nici n-am bagat in seama ca a mica era tristuta.
Despre impartit viroze nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce ma priveste, ca io ma cam astept si am facut programare preventiv la doctor.
Arati suuuper, de ce mai vrei sa slabesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Am privit impreuna cu Andreea foto si filmuletele

Eu am butonat peste tot si nu am gasit nici un filmulet de la petrecere.
Spune-mi si mie pls unde gasesc...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am vazut mamici care mai de care mai frumoase si elegante!
copilasi bucalati cu cheliute,cu plete blonde sau brunete,copilasi minunati,care s-au facut mari!Tatici mandri de familia lor,jucarii,mamici zambitoare,atmosfera minunata!
Se vede ca a fost o petrecere de nota 10.
Sa va fie de bine,tare mult mi-au placut fotografiile!

Mergi la inceput