LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Nico si mie mi-a parut bine sa va revad si mai ales asa in formula completa, Luy are dreptate si ti-am si zis Tudor seamana leit cu Alessia. Eu iti multumesc pentru efortul pe care l-ai facut de a fi prezenta. Si apropo Adelina este foarte incantata de cadou, se joaca cu ele de cand am venit.

Roxana sanatate micutilor tai si sa-ti traiasca finutul, care apropos e tare haios si plin de viata si mananca... ce n-as da sa fie si Adelina asa in privinta mancarii. Oricum multumim pentru efortul tau, avand in vedere ca acasa te asteptau 2 copii bolnaviori.

Luiza o sa pun si eu din poze, ce am reusit sa fac. Pentru tine deja nu mai am cuvinte de recunostiinta, sper ca intr-o zi sa ma pot revansa fata de tine. Sper ca Maria a dormit in continuare ca Adelina s-a trezit cand am coborat din masina si nici acum nu am reusit sa o adorm.

Erina esti o mamica foarte frumoasa si eu te vad o femeie implinita, iar asa cu burtica esti infloritoare. Lasa gandurile rele, gandeste pozitiv, nu ca nu ma gandesc si eu ca intr-o zi sa plec din tara asta.

Despre petrecere ce pot sa va mai spun mi-a placut tot, mai ales atmosfera, a fost mult mai relaxant ca data trecuta, copii s-au jucat tare frumos. Toti sunt niste scumpi, iar apropo prajiturile mamicilor au fost foarte bune. Eu cred ca sunt niste amintiri tare frumoase si chiar mi-ar fi parut rau sa ratez o asa intalnire, pacat ca timpul trece asa de repede.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Papanash spor la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Super petrecerea! Multumim organizatoarei Luiza! Distractie, mancare buna, prajituri super facute de fete, bezele minunate si copiii cuminti si jucausi!
- tortul f bun sui racoros, iar sucul demential!
cum intru pe mailul comun sa vad si eu pozele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Super petrecerea! Multumim organizatoarei Luiza! Distractie, mancare buna, prajituri super facute de fete, bezele minunate si copiii cuminti si jucausi!
- tortul f bun sui racoros, iar sucul demential!
cum intru pe mailul comun sa vad si eu pozele?

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Am pus si eu pozele pe emailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara!!!
Acum am venit si noi acasa si plecam iarasi. Mergem la frizer. Am intrat doar sa va salut si sa va spun cu mandrie ca Andrei a ales in aceasta ordine:
1. stilou
2. bani
3. pieptene

Deci cochet nevoie mare, cu portofelul plin si cu stofa de sef.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

greyeras- multam fain!
frumoase poze, ca sa nu mai vorbim de protagonisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mihnea Andrei de mami Teo
Raul de mami Ank83

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele laturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Pentru Luy si celelalte persoane implicate in organizarea petrecerii , felicitari!

Am privit impreuna cu Andreea foto si filmuletele, spunea ca vrea la copiii aia...mi-a placut amenajarea, mesajele(ne-am simtit prezenti acolo...), torturile... nu mai spun de dulcete si papanasi , precum si de a lor parinti...minunati...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput
Mergi la inceput