Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 16
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, KRISZTI! sa ai parte de ce e mai bun in viata, sa fii vesel si fericit!
sper ca toti bolnaviorii sunt mai bine, va dorim sanatate tuturor!
citesc cu mare interes ce povestiti, mai ales de la gradinite, Serban e tot numai un cantec si o veselie cand vine de la gradinita, atat ca acolo inca e putin retras, dar sper sa se rezolve...acum canta frere Jaques... e mortal...
SOANSO, va mutati in alt cartier? spor la amenajari!
va doresc un sfarsit de saptamana linistit..
CRISTINAMH, felicitari pt proiect!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
ilenutza spune:
LA MULTI ANI KRISTI! SA FII SANATOS, IUBIT SI CUMINTE!Ce doresc copiilor mei asta sa ti se implineasca si tie!

ai mei au scapat de raceala cu tratamentul meu intensiv homeopat, inclusiv mie mi-a luat cu mana raceala- mai ales ca ma tinea in piept cand respiram, deci o faza destul de nasoala_: prospan, alternatuv cu stodal granule, tolsideron si influcil.dupa 2 zile copii mei au fost ca noi si saptamana asta au fost la gradi in fiecare zi!!!
Pentru ca am putin timp va mai scriu cate ceva despre Norv.Femeile erau f frumos si la moda imbracata, super fashion, haine noi si imbracate intr-un stil diferit de ce vazusem prin Austria, de ex. Imi placea sa stau pe banca si sa ma uit la lume pe strada!
cartierele sunt in asa fel organizate incat au malluri, supermarketuri, dr., terenuri de sport in aer liber si indoor, astfel incat poti face tot ce vrei fara sa mergi prea mult.
M-a impresionat f mult Holmenkolen- locul unde se tin sariturile alea cu skiuri, arata impresionanat panta, trebuie sa o vezi pe viu ca sa intelegi cat de nebuni sunt oamenii care sar acolo.Acum era in reconstructie pentru ca in 2010 o sa se tina acolo campionatele mondiale.Se lucra zi si noapte iar langa era un muzeu unde iti arata istoria acestei trambuline, facute mini modele ca sa vezi mai bine evolutia in timp a pantei de pe care se sare.
Blocul unde statea prietenul la care am stat avea garaj la subsol iar acolo era un display mic cu prognoza vremii pe ORE SI TEMPERATURA, astfel incat puteai sa vezi intre ce ore o sa ploua in ziua respectiva si sa iti poti planifica programul.Cat am stat acolo A fost 100 adevarat.Ce a scris acolo asta s-a intamplat!!!!
In jurul orasului sunt mai multe insule pe care poti sa ajungi cu vaporase cu curse regulate, cam la 15 min interval.Iar cu metroul poti ajunge in padurile de langa oslo unde aerul este incredibil de curat.
data viitoare va pove despre muzeul fram si kontiki.apropo, am aflat ca fram inseamna INAINTE!
PUPICE
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
felicia74 spune:

La multi ani, Kriszti, sa ai parte de multa bucurie si sanatate!
Mandy, sa-ti traiasca baiatul!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Astept de o ora sa se incarce niste poze pe flic - de la oslo- dar nu mi le-a primit pe toate pt ca am depasit max admis!
Miri, sa iti raspund cu privire la Cta.cabinetul l-am deschis pe Bucuresti si lucrez in Cta, pentru ca acum stau la Cta pt cateva luni cu copii, deci sunt la gradi acolo.
ilenutza spune:
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
coralia76 spune:
Ce liniste pe forum...sunteti toate la plimbare?
Cred si eu...ca e fain afara..Tati a iesit cu Andreea...eu stau pe terasa cu Cristian...asa ca ne/am impartit copii
..
Ilenuta foarte faine pozele din Oslo..parca e o alta lume,super!Am vazut si copilasii,ce frumosi si mari sunt amandoi.
cristinamh spune:
nu, noi am facut colaje de dimineata.
va invit la expozitie sa vedeti www.talentedenazdravani.ro/concurs2.htm" target="_blank">colajul irisucai.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
felicia74 spune:
Accuweather a dat-o in bara (iarasi!!!) cu prognoza, ei nici pana acum nu au aflat ca la Bucuresti nu e "sunny and warmer", cu maxim de 24 de grade
Asa ca statul nostru in parc s-a dus e apa sambetei, am bagat un shopping la Cora, ca face bine la nervi
Spre norocul nostru, era acolo si un tobogan gonflabil.
Acum ma uit si la colajele Cristinei, hmmm, interesanta idee, cred ca Ilincai i-ar placea tare mult.
Ilenutza tare faza cu panoul ce afisa prognoza meteo, dar si mai tare ca s-a adeverit. Pana si meteorologii sunt mai buni in Occident
felicia74 spune:
hai ca se iveste o raza de soare, sper sa nu fuga pana ne imbracam sa plecam in parc.
ilenutza spune:
Cristinamh felicitari pentru initiativa ta!Cand maiai timp si de astea?????
Feli eu i-am taiat de muuuult pe cei de la Accu.sa stii ca mult mai precisi sunt cei de la vremea.com