Colectia de toamna-iarna 2005 (250)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,
Kriszti La multi ani!

Ce fain ca de cateva zile e vreme rezonabila pe la noi,au incetat ploile si putem si noi iesi la aer .

Mariathx pentru mailCristi..le/a zis bine,ce aveti voi cu copilul daca mancarea de la gradi nu/i buna?Parca o aud pe Andreea in unele zile cand vine acasa cu niste perle de ma mir de unde le mai scoate...astea referitoare la mancare sunt cele mai tari
Ioana insanatosire grabnica puiutei
Noki drun bun! Si pe mine ma obosesc deplasarile de genul asta...adica un drum lung doar pentru 1 zi sau doua...Si in special cand sunt cu masina...

Ati vazut ca au aparut cazuri de gripa noua in Bucuresti si Iasi..parca...si fara sa circule copii in strainatate ...deci..e gripa made in Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Kriszti, LA Multi ani sanatosi, voiosi si plini de bucurii!
Mandy, sa-ti traiasca mandrete de baiat!

Azi am facut o excursie la magazinul nasturist si am lasat ceva parale acolo: Septilin pt Stef, Echinaceea pt mine, sirop de tuse pentru copii. Nu se mai poate, nene, tre sa bagam imunostimulatoare.

Aseara am facut salata de sfecla cu hrean si am simtit ca-mi dau duhul cand am dat hreanul pe razatoare, dar mi-am zis: taci ca-bine, imi trece raceala. Oi fi spus eu asa, dar raceala tot isi face de cap. Ce-i drept, un pic mai moale.

astept ziua de luni ca pe nu stiu ce, sa o trimit pe Maria la gradi.

Stef nu mai face febra de ieri dupa masa, cred ca a fost reactie de la canini, care stau sa-i iasa de vreo doua luni

Noki, drum bun si lipsit de peripetii!
Sanatate la toata lumea si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Kriszti ! Sa ai o viata frumoasa, sanatate noroc si sa iti mearga bine inn toate
Petrecere frumoasa

Am trimis invitatie in contul comun, am reuist sa incarc cateva din pozele de la party, astept sa le primesc si pe cele de la locul de joaca.

noki drum bun!

ioana ai vazut reteta ? Ioana sanatate multa multa!

maria si tie multa sanatate, ai grija de tine.

coralia am vazut pozele voastre, ai niste copilasi foarte frumosi, sa fie sanatosi . micutul cris are niste ochi

meemsy ma uitam la pozele cu vizita pompierilor la gradi riannei, mi-au palcut tare mult( nu am apucat sa iti spun pana acum), vroiam sa te intreb..a fost lectie deschisa, au participat si parintii? casca a ramas a copiilor? ce au invatat din lectia asta?

lavi, poate ca este grupa mica si acolo este alta programa, la grupa mijlocie intradevar asa este programa cum ai spus tu. mie imi displace ca ma obliga sa o duc de 2 ori pe saptamna la muzica si ca nici de data asta nu mi-a acceptat engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Da, mai, Roxi, o vazui
ma duc sa vad frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Soanso, cunosc fff bine fazele cu mesterii si materialele . Spor la amenajat, sfatul meu e sa faceti cat mai mult din ce va doriti acum, inainte sa va mutati acolo. Mai tarziu o sa fie deranjul mult mai mare, iar daca le faceti tot pe rand, ca noi, o sa pierdeti sirul lucrarilor...

Roxi, frumoase pozele, superba sarbatorita, iar ultima poza, cu Matei, m-a lasat masca: e un maietel mare deja, nu mai e bebe! Si e clar ca o ia pe urmele Alexiei la frumusete .

Anul trecut au fost si la Cristi la grupa pompierii. Au reusit o lectie tare interesanta, adusesera un costum, casca, dar cel mai important e ca venise Cristi tare marcat de sfaturile cu ne-umblatul la foc si la prize. Iar la final i-a invatat cum sa se rostogoleasca in caz ca le iau hainutele foc (DF!), si erau toti copiii entuziasmati de tavaleala pe covor, Cristi inca o mai practica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai, abia reusisem sa ajung ieri cu cititul la zi, azi inca trei pagini... am zic ca incerc sa ma tin de citit, sper sa si reusesc.

noi din fericire nu suntem decat muciosi. ma luase groaza cand am vazut ca bagati colectia in carantina...
cred ca scapam si de muceala, daca nu mergeam la o matusa. deh, unii n-au auzit ca un copil obisnuit la 28'C nu se tine in casa cu caloriferele pe 2... ne-am prins tarziu, cand nu mai stiam ce sa facem in pat de frig. initial am zis ca n-au oamenii caldura, n-am procesat ca au centrala in bucatarie.

sper sa mai mucim nitel si sa terminam pe toamna asta.

in alta ordine de idei, am mai pus una in practica:

www.talentedenazdravani.ro/poveste1.htm" target="_blank">Naz si creioanele colorate.

daca puteti, mi-ar prinde bine ceva pareri. mentiune: este pentru copii. ...si... ignorati talentul meu de grafician improvizator

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ah, si normal, Kristi!

ce-a mai trecut timpul... in curand stam pe bancuta la poarta si ne depanam amintirile din tinerete... "maica ce repede a trecut!"

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Kristi! impliniri,reusite si o viata fericita!
Mandy,sa va traiasca flacaul frumos!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Am vazut pozele aniversare ale Alexiei..foarte frumoase..sa nu mai zic domnisoara..iar fratii seamana intre ei foarte bine.Sa va traiasca!
Andreea e la plimbare cu buni...asa ca eu am ramas cu bebe acasa si mai stam pe net .
Weekend placut!

Mergi la inceput