Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_alexia spune:
Ma bucur ca v-am inveselit cu gradinita. Mai avem destule faze
. Adevarul e ca suntem cam rasu'-plansu', mie nu mi se pare chiar ok "regimul" de la gradinita. Mai vedem.
Roxi, bravo pentru petrecere, de-abia asteptam pozele.
meems spune:
Fee, ce frumos povestesti de baietii tai! 
Ioana, imi pare rau ca "distractia" continua... Stiu cum e. Si la noi continua, a preluat Rianna febra mea si amandoua inca tusim.
Roxi, abia astept pozele! 
Sanatate multa, multa la tot poporul!
lavi02 spune:
Petrecerea continua! 

La multi ani Krisztian! 
Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata senina!
Silvia a plecat azi in excursie, plecarea era stabilita la 7.15; sunt chiauna, treaza de la 6.
Maria 
Cristi!
Roxi foarte frumos tortul! Sa va fie de bine!
Ioana sanatate lui Stefan!
Meems sanatate Riannei si tie!
camelia_daniela spune:
Buna dimineata!!!!!!!!
Tre' sa-l pupam si noi virtual pe Kriszti!
LA MULTI ANI, BAIAT FRUMOS!

Sa cresti mare sanatos, voios si sa te bucuri de tot ce poate fi mai bun si mai frumos in viata! 

Cuscra, sa-ti traiasca minunatia de baiat si sa-ti aduca numai bucuurii!
Meems, sanatate mult Riannei! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:

Mandy draga, sa-ti traiasca minunatia de flacau, sa fie norocos, vesel, iubit, sanatos si sa aiba o viata plina de impliniri si de reusite pe toate planurile! 
Iar voi sa va bucurati de el pana la adaaanci batraneti, in veselie si armonie!

Eu am un milion de prostii organizatorice pe cap. Azi plecam la pranz la Bistrita (la parastas), doar noi, fetele. Revenim duminica, deci oboseala infinita cauzata de drumul atat de lung intr-un timp asa de scurt.
Pe de alta parte sunt plina de spume ca m-am trezit ca apar pe net la lista datornicilor la biblioteca ASE-ului, in conditiile incare cartea aia am eturnat-o- stiu bine asta- doar ca in aceeasi zi in care am si luat-o, motiv pentru care idiotul de sistem informatic nu a acceptat-o si apare eronat ca fiind inca imprumutata. Acelasi program prost facut care nu scade di perioada cele 3 saptamani in care biblioteca a fost inchisa.
Sanatate multa de tot copilasilor nerefacuti 100%!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Drum bun la Bistrita!
Mie nu mi se pare asa chin drumul de azi pana duminica, numai sa nu prindeti trafic. Bine, eu sunt pe tipul "calatorului ii sade bine cu drumul".![]()
corap spune:
La multi ani, Kriszti!
Sa cresti mare, sanatos, voinic, voios!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
soanso spune:
salutare,
am "inviat" si eu dupa o saptamana de gripa( am luat Humex-raceala si gripa, azi am venit la servici sa termin o situatie.
am inceput reamenajarea apartamentului cu nervi si
pe astia cu firmele de amenajari temopane,usi care nu se tin de cuvant si ne tot amana de la o zi la alta, inca nu am gasit zugrav...of,of
LA multi ani! sarbatoritilor Alexia si Krisztian , sa aveti parte de zile senine, sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi! 

noki,drum bun spre Bistrita, foarte misto sunt urarile tale de LMA.
lavio2,eu ma trezesc zilnic la 06 si sunt cheauna mereu
,la S la gradi se organizeaza iesire in livada de la facultatea de agronomie.
sanatate tuturor bolnaviorilor!
maria_alexia spune:
La multi ani, Krisztian!
Sa cresti mare, sanatos si voios, si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
Azi l-am tinut pe Cristi acasa. Nu-i grav, dar a inceput sa cam tuseasca, probabil de la muculetii care apareau dimineata si seara de ceva vreme si care acum au coborat in gat.
Iar eu tocmai am incheiat cu brio cele 4 zile in care am fost ne-racita, iar m-a luat guturaiul
. Obosita sunt mereu, in contact cu virusii iarasi... asa ca ce ma mai mir
.
Noki, drum bun, esti tare ca rezisti la asemenea drum.