Colectia de toamna-iarna 2005 (250)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ilenuta, din nefericire am foarte mult timp in ultima perioada, si din disperare am zis sa-l umplu macar cu ceva frumos.

feli, daca vreti, pana luni pe la pranz se accepta colajele la concurs. ar mai fi maine. deocamdata sunt 3 fetite mici, 2 sunt deja expuse, dar nu-ti dai seama de varsta.

ps. fi-mea nu-si mai incape in piele, calculatorul trb sa stea deschis cu creatia ei pe ecran, si face 13-14 ca INCA bunicii n-au sunat s-o laude...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

cristinamh,ne-am inscris si noi in concurs!am trimis poza cu "marea realizare!".flaviei i-a placut si a fost f implicata , serioasa,cred ca vom mai incerca.la noi problema e ca cineva tb sa se ocupe de andrei in acest timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neata,
activitatea mea "febrila" de weekendul asta se explica prin faptul ca sunt fugita de acasa la bucuresti unde am venit de vineri ca sa rezolv cateva treburi.iar acasa am facut ordine peste tot mai putin balconul pt ca sunt epuizata.Precizez ordine, nu curatenie.Asta o sa fie o alta distractie.

si acum o voi lua incetisor spre cta.

aseara mi-a crapat frigiderul.stiam ca zile multe nu mai are desi l-am luat acum 8 ani si mi se pare ca s-a stricat destul de rpd.a, si acum vreo 2 ani i-am schimbat motorul, am aruncat o gramada din congelator, iar o parte le-am indesat la o vecina in congelator sa le iau la mama.

duminica placuta

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ilenutza, imi pare rau pentru frigi al tau.in conditiile in care un arctic de pe vremuri ajungea la venerabila varsta de 30 de ani, ai dreptate ca 8 sunt cam putin...
Pozele de la Oslo mi-au placut la nebunie, plus comentariile.Parca e alta lume!

Flavi e o mare mucioasa, sa vedem daca Andrei fenteaza viroza.De obicei e bun si o ia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Kriszti ! sa cresti mare, sanatos si voios!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am intrat in faza melancolica de rememorare a nasterii Nataliei, cum au trecut asa repede 4 ani?

Misto week-end-ul, vreme buna.

Pe zi ce trece ma minunez de Silvia cat de mare si matura s-a facut, sambata am fost doar eu cu ea in Carrefour, Virgil a ramas in masina cu Nati care dormea.
Am umplut un cos pt ziua lui Nati & co si atat m-am sfatuit si hlizit si distrat cu Silvi de parca eram cu sora mai mica, nu cu copilul propriu.

Singura mea problema e ca ma simt la varsta la care ar mai merge un copil mic, un bebe chiar . Mai studiem.

Ilenutza multumim de povestiri si de poze! Foarte simpatice cosurile cu suzete de la casa lui M.C!
Ce baieti mari Si draguti ai!

Roxi vazut pozele de la petrecerea Alexiei! Sa va traiasca frumusica! Pe tine te-am ochit imediat in poza dupa "accesoriu"

Cami foarte frumoase pozele de toamna si foarte frumoasa eroina principala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Ilenutza, super pozele din Oslo! Bravo ca i-ai pus pe picioare pe pitici cu homeopate!

Cristinamh, cred ca ne inscriem si noi in concurs ,chiar daca va fi direct in etapa II... important e sa participi!

Am trimis si eu in contul comun poze noi, de toamna, dupa o sedinta foto facuta ieri in Crang... ca de' am aparat nou!

Edit: Lavi, multumim de aprecieri! Ma bucur ca ti-au placut pozele!
Ce sentiment placut tre' sa fi avut cu Silviucu' la cumparaturi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami tocmai am scris mai sus ca le-am vazut ca dadusem o raita prin contul comun.

Noki v-ati intors? Cum sta valea Prahovei cu aglomeratia duminica seara?

Trecerea la ora de iarna - naspa moment, la 6 va fi bezna, cam adio parcului dupa gradi Voi mai iesiti in parc "pe nocturna"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, la asta ma gandeam si eu - cam pica iesirea in parc dupa gradi - doar sa fie foarte frumos afara ca sa mai facem vreo plimbarica scurta.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cea mai litigioasa natiune s-a gasit sa se judece si pt babyeinstein

http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/disney-expands-refunds-on-baby-einstein-dvds/article1336567/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput