Puiuti de randunici 2008!! (322)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu prea vorbarete azi se pare..

Ela la concursul ala numai din State se poate vota, asa ca nu mai are rost..

multumim de laude restul de randunici care ne-au vazut!

Tonic sanatate! poate ai lipsa de calciu.. ca asa ametesc si eu din cand in cand, dar la mine stiu clar ca am probleme cu calciul.. intotdeauna am avut.. si mai ales ca alaptezi totul se duce in lapte si pt tine nu prea mai ramane, de aia ma gandesc ca ar fi bine sa suplimentezi.

Kya sa stapanesti sanatoasa SUV-ul!
Naty
Nicoleta ma bucur sa aud de tzitzi pufoase!
Luny nasol cu brobonelele! dar macar imi pare bine sa aud de copil mancacios! nu fie de deochi!
Simo da da, zice bine Nicoleta.. zi-ne numele de semifinale ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor inca "se joaca" semifinalele

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna!
Am muncit azi ca un cal, dar macar am casa curata la ora asta.

Naty cum fu prima zi de servici?

Felicitari bucateresei Mimo ca si-a satisfacut printul.
Luny te cred ca esti tare fericita ca-ti mananca Matei. Si Vladut mananca rau de obicei, iar cand are perioade din astea in care mananca nu mai pot de fericire.

Clau saru'mana de rezumat! Nu mi-am dat seama ca Razvanel e deja in clasa II El ce zice saracu de d-na profesoara? e stresat rau?

Kya sa stapaniti sanatosi SUV-ul si fara niciun accident! Cat despre raceala, ast' vara ai mei erau mucosi, dar inebuniti dupa inghetata, bagau cate 2 cel putin pe zi, insa nu li s-a agravat starea deloc din cauza asta.

Remaliss de ieri tot tin sa te felicit pentru reusita la examen si tot uit. FELICITARI! am impresia ca numai SUPER-MAMICI s-au adunat pe-aici pe crenguta. Eu oare ce caut aici? Cred ca a fost o coincidenta. Si Gecko am inteles ca s-a facut d-na doctor, FELICITARI Gecko!

Stela nu stiu ce problema de sanatate ai, iti tin pumnii sa fie bine! Curaj!

Tonic ce bine ca Luki se impaca mai bine cu surioara. Ea cred ca lasa mult de la ea. Incearca sa mananci multe fructe de dimineata, pe stomacul gol si poate-ti faci si cev teste de sange daca ai vreme, pentru calcemie, siderimie, sa vezi cum stai cu astea. Calciul oricum mai bine incerci sa-l iei din vegetale, se asimileaza mai usor, din cate tin eu minte.

Eu am fost azi cu piticii in parc, afara ploua, noroc de castani, care inca mai au frunze si nu ne-am udat prea tare. Ii promisesem la Vladut ca mergem sa adunam frunze, dar atunci nu ploua, pe cand am fost gata sa iesim am vazut ca ploua. Dar a fost fain, am aruncat frunze in sus, le-am explicat notiunile cu copacii care raman verzi si iarna, am cantat "o brad frumos" prematur , am mirosit frunzele uscate, ca au un miros specific, care mie-mi place mult si-mi aminteste de copilarie. Acuma maine sa vad ce facem cu frunzele adunate, ca le-am pus la uscat. Ceva idei?

Dariuta m-a surprins azi cu o faza, invatata de la Vladut, evident . Mancam amandoua cate-un mar fiecare, la un moment dat imi ia marul meu si nu mai vrea sa mi-l dea, dupa care isi duce amandoua mainele, in care avea merele, la spate si face catre mine "Gata, nu-i!" Dupa care le scotea si ma pacalea ca vrea sa mi le dea, si iar le ascundea. Ma asteapta vremuri bune, in orice caz.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da ce-i cu voi de ati dat stingerea asa repede?? Niciun buhuhu, nimic... Ma duc si eu (iar) la nani (ma apucase foamea...)...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Mimo, vezi ca am trimis o oferta de schi pe randunici. Daca te intereseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!haideti la ! De bine ce ma plangeam zilele trecute de treziri matinale. de 2 zile ne trezim la orea mai omenesti. Se pare ca am trecut la ora de iarna.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am inceput ziua in regim de urgenta

A fost accident la intersectia de langa noi. Am auzit busiturile din curte. Vreo 2 minute mai tarziu eram in intersectie indreptandu-ma spre magazin. Vreo 4 masini busite, 3 victime, trafic blocat si lume gura casca. Deja intru in palpitatii si ma infiintez in mijlocul actiunii. Incerc sa opresc elanul unei cucoane de-a muta una din victime (un batranel de vreo 100 de ani) dintr-o masina. Sunt nevoita sa-mi scot coltii cat imi explica tanti cum ca trebuie mutat ca-i bate soarele'n cap...fara nici cea mai mica precautie pentru coloana omului. Ca deh, daca in Romania in cele mai bune zile eram domnisoara practicanta (ca in restul eram doar fatuca) ce element din aspectul meu ar putea spune acum ca sunt medic...ciufulita, cu hainele curgand a lene de pe mine, fara stetoscop in gat. Imi bag vocea apasata in functiune si scrasnesc un "I am a DOCTOR!!!" si vad de victime. Mare lucru nu am ce face decat sa ma asigur ca nu-i muta binevoitorii si sa le spun vorbe de incurajare (mai sunt si altele ca evaluare primara, secundara bla, bla, bla dar alea sunt tehnicalitati). Si nu trece un minut si din cele 4 zari (si nu exagerez) incep sa curga sirene dupa sirene...masini de politie, ambulante, masini de pompieri, platforme si in 30 de secunde zona arata ca in filme...cu vreo 50 de oameni in reflectorizante, balizari de tot felul, fiecare stie in dreptul lui pe ce sa puna mana...iar euuuuuuuuuu....orgasm, dupa orgasm, dupa orgasm...profesionale ovcorse. Mai stau un pic pana vad ca paramedicii pun mana pe toate victimele si ma retrag in statia de autobuz. Noroc cu ochelarii ce mi-au camuflat lacrimile ce au aparut...de dorul tuturor acelor clipe cand am fost si eu "in mijlocul actiunii", cand viata cuiva depindea cu adevarat de munca mea, de gandirea mea.
Acum e randul vostru sa faceti psihoterapie, dar va previn ca la mine pieptanarile cu "esti cea mai desteapta si cea mai frumoasa" nu prea functioneaza. Ca asa ma consiliez singura in fiecare dimineata. Acum am nevoie de terapie de soc.

Cam asta a fost dimineata mea...

PS. Intre timp nu mai necesit terapie. M-am rezolvat singura realizand ca nimeni nu stie mai bine ca mine care trebuie sa fie lungimea optima a carnatului pus in ciorba...deci raman la fel...cea mai desteapta si cea mai frumoasa.

Mergi la inceput

Gecko, o singura intrebare: Ce te opreste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Gecko, ! Foarte tare!!!! Asta ti-a fost semnul ca trebuie sa agati carnatul in cui, parerea mea Mi-e ca iti tot faci tu terapie in fiecare dimineata, pana cand iti calci frumusel halatul ca Naty

Somnorica, va tin pumnii!!! Poate reuseste omul ala priceput sa repare acolo, fara sa extraga nimic. Te asteptam cu vesti bune!

Cristina, saru'mana de cafeluta. E calda si buna, la Ploiesti e aproape intuneric si ploua de rupe....merge la fix cafeluta calda. Olga Dariuta isteata

Luny, ce face putza lui Muffy? Ce curiozitati am de dimineata [:D

Gata, la munca, azi imi arhivez mailurile

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Gekko

Cred ca mie imi trebuie terapie...cand am citit mi-au dat lacrimile (si nu sunt medic...poate pentru ca sunt insarcinata...!?)m-a emotionat eficienta lor, promptitudinea, diferenta de civilizatie...oare in Romanika noastra draga vom ajunge vreodata la nivelul lor?

Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai

http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png

Mergi la inceput