Puiuti de randunici 2008!! (322)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Nicol, unde esti mamiiii??? Da un raport mic, ceva.![]()
Somnorica, cum a fost azi?
Chiar m-am gandit la voi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
Kya spune:
Clau 
Bitza daaa, sigur, merita udata. Acum avem nevoie doar de o ocazie ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Raportez copil care a papat ciorba de vitel pe nerasuflate
Semnat: Bucatareasa ![]()
Kya, s-o stapaniti sanatosi si sa va duca numai in locuri minunate
Mare curaj ai avut sa o duci direct la munte 
Clau papa mami, ca ai ce
Are un burdihan si sta cu mainile la spate ca directorii !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Kya, s-o stapaniti sanatosi si sa va duca numai in locuri minunate Mare curaj ai avut sa o duci direct la munte ![]() |
Pai unde soro sa-i testez capacitatile 4x4? Ca daca tot imi e barbatul plecat, eu trebuie sa dau raportul complet despre jucarie. Saracu' isi roade unghiile e nerbadare
Cand ma suna, intrebarea 1 este ce face Sanziana, si 2 ce face masina
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Kya data viitoare cand mai ai chef de 4x4 te poftesc la mine printre blocuri 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Acum am ajuns acasa
...
Bitzulina, da, mami, te ajut, of course. Trimit pe PM mess-ul meu si vorbim acolo daca va fi cazul, ok?
Naty,
. Va fi mai bine! Cum e Iulia? Cum ai gasit-o?
Ralu, ma intrebam ce e cu tine
Si cand colo....dumneata pe esiuviu! Pai corect mai e!??!
Send neterminat, ca sta scris mesajul asta aici de la 7 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Nicoleta spune:
Salutare.
Nu cred ca imi iese vreo scrisorica, ma doare capul... sa incerc!
Stela, va fi bine, cu mult mai bine decat la cezariana (si mai simplu). Mergi la medicul in care ai incredere, ca asa iti va fi mai usor sa accepti "verdictul".
Kya, sa stapaniti sanatosi SUV-ul, sa va duca numai in plimbari placute.
Cata-Tonic, imi pare rau de dezechilibrul chimic, si eu ma suspectam de asa ceva (oboseala, stari de rau, dureri de cap), dar se pare ca este de la oboseala acumulata. Tu niste vitamine iei?
Mimo, astazi a fost mai putin frig (am inaugurat si sacul de picioare si tot i-au inghetat labutele superioare!), am scos copilul mic sa-l luam pe cel mare de la scoala si am intrat intr-un centru comercial... ma atrag astea ca magnetii!! Si cand ma plimbam eu prin H&M ma uit la ceas si sa pic din picioare!! Era tarziu!! La MAXIM 5 trebuia sa iau copilul de la scoala si era 4.30. Fugi la U-bahn si... am ajuns la timp, dar de la usa m-a luat Stefan ca de ce am venit asa de repede??? 

Naty, bine ca fost bine, durere de cap am si eu, am avut si ieri... de la frig!
Clau, felicitari pentru maselute! Au fost pe silent de le-ai descoperit intamplator?
Zozelici, deci e decisa treaba, incepe munca! Sa fie bine-bine iti doresc!
Cu kg, nu am mari pretentii... Ma tot ameninta sotul asta al meu ca ne luam toti biciclete (mai putin copilul mic, lui ii luam un scaunel sau un atas) si ca ne vom preumbla pe-aici prin urbe... este foarte fain, au rute speciale pentru biciclisti, semafoare... SUPER DE SUPER!!
atunci sa me vezi, supla suplelor!! ![]()
Bitza, poate firma de la care zici ca vrei sa-i iei ghete are pe net pdf-uri cu marimile stabilite dupa lungimea piciorului. Aici asa se practica, masori piciorul copilului (au niste chestii in magazin) si afli ce marime sa cauti, apoi probezi. Asa nu mai trebuie sa pipai varful, pe care nu mereu il poti simti...
Am vazut si eu Matei chinezo-vorbaret! Si Soi sfatoasa si cu lochita de printesa. Si Andra desenatoarea!
Si acum ma duc, a bagat sotul copiii la apa si sa iau si eu parte la proces, macar pe final
.
Sper sa revin...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Olga,inca nu avem prenume pt BB3
.Nu prea cadem de acord![]()
Raluca,sa stapaniti sanatosi masina
.de care e?![]()
Nico,ma bucur ca esti pe calea vindecarii
.Ce ai mai cumparat frumos?![]()
Simo-Mimo,sa ii fie de bine lui Vladut!Cat despre fasole si Sam a papat ciorba de fasole cu ciolan si nu a refuzat deloc![]()
Bitza,bravo ca ai facut quesadilla aia
:mie mi se pare tare dificila,mai ales ca sunt multe de facut.De cateva zile ma cam doare ,am intepaturi destul de nasoale si nu vreau sa exagerez cu statul in picioare....
Clau,sa iti fie de bine clatitele.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
luny spune:
so: azi am descoperit putzi de Mufa usor crapat preputul, cam rosie si umflata si m-am kkt pe mine

..noroc ca era ziua de control, a vazut pediatra, a zis ca arata uratel, rivanol si reviken, iar joi la dermatologie, ptr ca are si bubite inghinal unde vine ciuul, se scarpina de mama focului p-acolo si nu cedeaza cu nimic, sudocrem, mustela stelopia, galbenele..mai dau cu gentiana si oricum, la dermato cu noi, plus ca ori e tic asta cu scarpinatul, ori e alergic de la ceva gen detergent, se scarpina intr-una la incheieturi, gusa si ceafa, si face brobonele..

macar plamanii sunt curati, asta i-a placut

, si de maine incepem si bronho vaxonul..
kya si voi bolnaviori, offff..bine ca a trecut! felicitari ptr masina, sa fie cu noroc si plimbari multe!
mimo sa va fie de bine ciorbita
raportam si noi Mufa papacios, mai nou, de cateva zile!! la modul ca papa cam orice si zdravan, sunt tare happy

a ras la pranz un castron de mazare cu inimioare de curcan, si de seara un castron de iaurt cu cozonac de la mama si o banana!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Simo, ai grija de tine. Nu am cumparat ceva frumos... am cumparat sac de picioare, dar nu cine stie ce... Cautam combinezon de fas si ghete si nimic in zona!! Mi-e dor de cele de iarna trecuta de ma miram cat sunt de scumpe de la Babyshop... aici sunt sigur si mai scumpe! Dar macar sa gasim! Hai, zi-ne 4 nume /2 si 2) care au trecut de semifinale!!
Luny, bravo pentru copilul mancacios!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei