Puiuti de randunici 2008!! (322)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

ce fac fetele???..eu muncesc, am reusit si eu sa citesc sa nu fiu restanta, si bag o scrisorica mica, pana nu intervine ceva...

Somnorica....am vazut-o pe Petruta...suuuuper talent, mi-au dat lacrimile...si ce fetita scumpa are......

Stela..eu ii dau Antoniei Septilinul cate 5 ml dim. si seara....cum ma nu aveti caldura????eu cred ca ar trebui sa te duci la administratora sa o intrebi....se pare ca in unele blocuri nu se da caldura ca nu vor locatarii deocamdata(exceptie fac cele din motive tehnice)

Ioana este foarte bun sfatul lui Simo sa te duci la preot cu el, si mai zic sa te dcui la psiholog poate reuseste el sa depisteze cauza....si asa impreuna sa rezolve situatia.....

L-am vazut impreuna cu Antonia pe Muffy cu chinezii lui....la un moment m-a pufnit rasul si a inceput si buburuza sa rada...se uita asa atenta la el si arata cu degetul.....de parca intelega ce zice...

Naty???...cred ca ai sughitat azi...!!!!!..de abia astept sa zici doua vb.....,daca poti bineinteles...

Ela s-a jucat cu plastilina in fata ochilor mei, iar dupa ce a plecat prietena mea, am strans-o si nu i-o mai dau....asa ca nu mai are cum sa o inghita...

Tonic

Mimo am vrut sa-ti scriu ceva, si nu mai stiu ce?

Olga inca o data iti zic ca-i scumpa rau de tot Sophie...am senzatia ca nu mai ajung odata sa o aud si eu pe Antonia vorbind...
rugaminte:daca ma hotarasc in cateva zile sa-i iau si eu buburuzei ghetute ca ale lui So-i, si bineinteles daca nu cer prea mult si timpul iti permite, ma ajuti si pe mine sa comand de pe site-ul ala???

Bubule am avut succes total cu quesadilla...l-am lasat pe bitu

Kya...am intrebat de tine...ca ai disparut....ce faceti voi???

bai...sunt rupta de somn...as dormi cu capul pe birou.....

deocamdata atat...sunt cu ochii pe voi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Asaaaa
Tonicimi pare rau ca n-ai fost in forma Dar ma bucur ca ai revenit si ca flacaul ti-e bine merci fain frumos si galagios
Luny bine ca v-ati distrat la botez si ca maine aveti iar un pic respiro
Kya scutire de absente ai? Ce face fetele?

Acum sa va spun ce progrese uluitoare a mai facut Dudelle :
Nu se mai joaca cu margelele, acum s-i le atarna la gat Parca mai era un baiat care facea d-astea, oare Surubul?
Azi s-a incaltat cu adidasii Teodorei si a patrulat mandru prin casa . Observ cu ocazia asta ca se poate merge si in viteza normala si pe toata talpa
Ne-au invadat si pe noi chinezii Relatiile de colaborare sunt inca timide, deh, ca la inceput ! Dar suna telefonul ala , ceva de speriat
Si pentru ca am vazut eu ca am baiat mare (dar si pentru ca la intrebarea mea de ieri n-a raspuns nimeni ) m-am hotarat si i-am dat fasole boabe. I-a placut, a papat...acu' sa vedem ce iese

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ma doare capul cumplit dar azi am supravietuit!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo se pare ca prea respiro nu va fi maine, ca daca Liviu nu poate sa-si foloseasca mana dreapta, cica tre sa dau eu o mana de ajutor..adica, e vorba de pasaret taiat, de jumulit and so, ce-o mai fi...in viata mea nu am vazut asa ceva, daramite sda fac, am zis ca incerc, dar nu stiu daca ma tine, ca nu-mi place ideea deloc...asta e, mi-s oraseanca din tata-n fiu, cu bunici traiti din tinerete in Bucuresti, de unde tara si activitati d-astea?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam tare tuturor de incurajari...ce m-as face fara voi?Promit ca pentru moment fac programare la ginecolocul meu chirurg si ce zice el,aia fac,fiindca am mare incredere in Omu asta.
pentru cele care m-au scuturat bine,pe care initial le-am detestat ca nu se pun in locul meu dar acum le daruiescca mi-au redat curaj
Bravo,Naty,tine-te bine!
Am plecat..pupicei tuturor.Sper sa nu cad ar in butoi pana maine.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pupicei la toata lumea!
Luny, Bitzulina si Mimo ca mi-ati dus dorul.

N-am apucat decat sa citesc ultimele pagini, am vazut Sof vorbitor ( cate cuvinte stie, pupa mama pe ea!), am ras pe infundate (sa nu scol copilul) de convorbirile lui Matei (e absolut demential).

Scutire nu stiu daca am, dar am fost la munte duminica. Asa ca am lansat copilul la zapada si frig, si ie-te ca s-a vindecat si de urma de raceala pe care o mai avea. Asta dupa ce saptamana trecut am ajuns la spital cu ea si a primit de urgenta o injectie cu dexametazona. Avea amigdalele atat de umflate incat se lipisera

La munte am fost pentru ca a venit masinuta si trebuia testata. Deci sunt o proaspata soferita de SUV

Naty hai povesteste cum ai supravietuit in prima zi!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, vroiam sa-i mai spun Ioanei ca si Sanziana mai face din cand in cand asa. Se trezeste noaptea plangand, se da jos din pat, incepe sa umble prin casa. Nu merge imbunata in nici un fel. O tin in brate, ii dau niste apa, o jucarie, ceva, si intr-un final se lasa adormita la loc. Ea a facut asa in perioada dintilor, si am pus-o pe seama lor. Nu au fost dese episoadele, dar au fost.

Stela ma bucur ca te-ai hotarat sa iei taurul de coarne! Hai ca o sa se rezolve pana la urma, o sa vezi ca te refaci repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

La munte am fost pentru ca a venit masinuta si trebuia testata. Deci sunt o proaspata soferita de SUV

Sa o stapanesti sanatoasa!!!!si stii,nu???ca trebuie udata ca de nu ii scartaie rotile

ce faina ca ati fost la munte.....

Doamne, cu amigdalele lipite???uffffff...ce ne-o paste iarna asta cu puiutii astia........ma refer la viroze....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza , mersi frumos pentru linkurile cu Muffy si Andra, i-am vazut si eu in pauza de masa , sunt asa de scumpi!

Kya, sa stapanesti sanatoasa SUV-ul! Bine ca Sanzi a scapat de raceala.

Stela, ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune.

Luny, pai atunci multa putere maine, fizica si psihica!

Mimo, mananc eu pe Dudelu tau!

Naty, bravooo, ai vazut? sa treaca durerea de cap! Si eu ma lupt acum cu asta!

Aaaaa, v-am zis ca am descoperit 2 maselute noi la Rebe in gurita?? Iar in weekend-ul asta a mancat la greu dovleac copt cu mere coapte si branzica! Si pilafior si supa crema de morcov cu pui si laptic si cereale... Iar eu clatite cu nutella!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tonic, am vazut ca ai votat Rebecutza, multumim frumos!
Si multa , multa sanatate, am citit ca au fost ceva probleme acolo.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput