Puiuti de randunici 2008!! (322)
Raspunsuri - Pagina 20
bitza037 spune:
neata
ma duc sa cumpar niste

ca este ziua unei colege, revin si scriu 2 vorbe

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gecko spune:
uite cum au raspuns dragutele la apel

.
Si ca sa raspund...din pacate cuiul ala se muta tot mai sus
. Sunt puse on hold angajarile
. Dar vine ea si vremea mea.
Giani, stiu ca pare greu de crezut dar sunt locuri in Romania unde asa se face urgenta. Ce se face, cum se actioneaza si cu ce dispozitive se actioneaza acum la Cluj este de domeniul fantasticului.
Aici sunt doua filmulete ce mie imi sunt tare dragi:
http://www.smurd-cluj.ro/
http://www.youtube.com/watch?v=6Zh4z9VBRxw
si de cate ori mi se face dor de ei, de mine tanara
, mai trag cu coada ochiului la ele. Nu de alta dar in primul apar si eu
...e adevarat ca se vede mai mult popoul dar eu stiu ca al meu e![]()
Si sa nu uiti ca esti datoare cu niste pozici. Sa ai o sarcina cat mai frumoasa
mimonix spune:
Gecko ia de aici o dedicatie, ca sa ai ce face:
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mihutza11 spune:
Gecko, ce peripetii.. e normal sa simti asa, mai ales cand iti iubesti atat de mult meseria si esti facuta pt asta! o sa vina si vremea ta!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
neatza! sunt acasa la mineee, cu baiat cu tot, care s-a trezit la 6, a adormit la 7 si s-a trezit la 9,30 cand ar fi fost tarziu sa mai plec cu ei, sa stea dupa noi,asa ca a plecat iub cu soacra-mea si am scapat de jumulit si alte orori![]()
gecko e clar ca tie asta ti-e menirea si ca asta vei face!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Cautat fund de Gecko, dar nu gasit
! Geckooo??
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Lasand cautarile la o parte, Gecko, sa treaca nitelus criza asta si vei intra in paine!! Nu te intreb acum ce vei face cu P, cum veti reusi sa va corelati turele... ca sunt sigura ca veti gasi solutiile! 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Kya spune:
'Neata, hai ca fac capitolas!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
GianiD spune:
Gekko, tot respectul pentru dr.Arafat 

Am citit acum ceva ani povestea inceperii SMURD si am fost impresionata de determinarea si ambitia de a crea un serviciu performant si in Ro. Ce ma doare e ca a trebuit sa vina cineva din afara tarii sa creeze un astfel de serviciu. Si am avut in studentie cunostinte, studenti la medicina, ce lucrau pe salvare voluntari si stiu cu ce dedicatie isi faceau munca...din pacate exceptia intareste regula si am avut de a face si cu SMURD care au fost foarte prompti, rapizi si profesionisti, dar si cu spitalele din Romania (unde cel putin la Sibiu esti tratat execrabil - asistentele la de nasteri din Sibiu te trateaza de parca esti o vaca gesatanta si daca ai ramas insarcinata...apoi sa te descurci, nu sa le deranjezi pe ele cand joaca solitaire). De aceea majoritatea prietenelor mele nasc la Brasov la EVA. Stiu ca nu e o chestie generala, ca in toate meseriile sunt oameni profesionisti si altii mai putin profesionisti ... dar am ajuns sa-mi fie teama de spitale...
Cu pozele...lucrez de zor...
dar mai dureaza ceva, nu mult. Am ceva poze mai vechi pe Facebook (Gianina Dita), daca vrea careva sa-mi vada puiutu 
Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai
http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png