Puiuti de randunici 2008!! (322)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Saru'mana, multumesc pt. toate laudele, ma bucur enorm ca va place papica si site-ul

Eu nu stiu cum sa mai fac seara...azi am stat 45 de min. cu Stef sa adoarma...se foieste pe toate partiel si apoi de la cp la picioare in tot patul...cand l-am trimis pe Vlad la culcare era aproape adormit si l-a simtit pe-asta si s-a trezit si au inceput sa vocifereze...ii apuca pe amandoi 12 noaptea

Apropo de ec zicea Ioana, Vlad are niste cosmaruri, viseaza urat, nu stiu ce-i cu el...dar nu noaptea, ci la pranz! acum doua zile s-a trezit in niste urlete si visa cu ochii deschisi! imi raspundea la intrebari dar gesticula si parca vedea el ceva si se speria, dar cu ochii deschisi! azi la fel! plangea si eu incercam sa-l linistesc, ca sunt cu el, ca nu e nimic, ca mami il iubeste, tot felul, cate i-am zis...si imi arata cu degetul pe perna si se speria si se cuibarea la mine in brate Apoi s-a mai linistit si in sfarsit s-a trezit. L-am intrebat apoi ce-a visat, l-am luat pe ocolite...zice ca nu stie...offf....
O sa ascult si eu de Simo si il voi duce la parintele nostru sa-i citeasca o rugaciune si sa-l impartaseasca...

Olgu, e atat de dulce Sophie

Naty, bafta multa maine!

Ma mai bag la un vizionat...hai 2 episoade
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgutza sunt topita dupa So-i ce de stie ea sa zica.. e o dulcica! m-am uitat cu Andra la filmulet, si ce crezi ca facea Andra? imita cum face Nila/masina de spalat sau isi baga manuta in gura, deci mai putin cu repetat cuvintele de data asta..

Mimo ma bucur ca ti-a placut pie-ul! si da, eu sunt autoarea capodoperei de pe asfalt.. atata stiu si eu sa desenez, sotul stie mai multe (iepurasi si cai frumosi)..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza! , ceai, cappucino (de asta beau si eu)

scriu repede: Naty succes mamicule azi!

bombocino numai din sud e garantat de gustos!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Mimo, maine va fi interventia. Joi am fost sa il vada anestezistul, sa il consulte si sa primesc indicatii pentru ziua de maine. sper sa poata sa ii repare dintisorii. Daca nu, asta este. Am studiat un curs de pedodontie, si acolo scrie ca, odata cu aparitia caninilor, nu mai trebuie implant pentru mentinerea spatiului.

Olguta, (cred ca tu intrebai de alaptat) eu voi alapta in continuare. Am sa il tzatzal pana voi putea sa ma inteleg cu el. Atata timp cat ma intelege selectiv, si nu are rabdare sa ii citesc povesti, sau sa ii povestesc ceva la culcare, tzatza va fi somniferul pentru bebelache.

Achizitii noi: a invatat sa faca cu ochiu, scuze, ochii. Stie sa dea noroc cu sticluta de apa, sau laptic. imi arata la masina unde este farul, stopul, volanul si roata.

Acuma ma trage de degete, ca am stat destul la calculator. va sarut.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Somnorica

Ma bucur ca v-a placut de Sof Mih, faza cu masina de spalat e inventata de ea. Se uita la masina si isi misca asa manutele Si uite asa se imprietenesc copiii nostri Si da, bestial fluturele ala!!!

Mimo, niciunul nu cantam la pian Pozele cu pianul sunt facute duminica trecuta, cand v-am spus ca mergem la un coleg de serviciu. Sotia lui canta la pian si a fost colega de cor ( ea inca este intr-un super cor ) cu Radul , care are super super ureche muzicala, dar deh, cantatul la el a fost forma de a chiuli si mic hobby, ca nu era suficient de barbatesc sa te duci la cor. Cam atat cu inclinatiile noastre artistice

Va pup, revin, ca trebuie sa trimit niste comentarii si am niste calculele de facut

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am vazut-o si eu pe Sofia, o draguta!

Naty, succes azi!

Eu fara migrena, dar s-a trezit Matei de 10 ori cred azi noapte!! Si are si motive!! 8!! 4 masele si 2 canini care au spart partial, 2 canini care sapa..!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

http://www.clipfish.de/special/supertalent/video/3163768/supertalent-panfloetistin-petruta-kuepper/

Aveti rabdare sa treceti peste reclama. Pe mine m-a facut tare mandra

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.
Daca tot ma trageti de maneca Cuscra,mimo,Naty scot capul:
Dar raportez stare de kkt,nu ma impac cu ideea sa ajung iar la operatie,oricat de minuscula considerati voi ca va fi incizia,cine va trebui sa o care pe Tea in brate toata ziua?Eu.Si abia o mai ridic.Asa ca lasati-ma sa mai aman momentul.Zilele astea a stat numai de gatul meu pe motiv de crize de dinti,ma trage de pantaloni sa o iau in brate,a devenit extramega mamoasa de ma pune jos..o tot trimit si la tacso care sta relaxat la calculator ,dar no,ea vrea doar de gatul meu...seara iar a inceput sa adoarma greeeeeeeeu,adik de 2 nopti am luat-o in pat cu noi sa adoarma fiindca altfel urla ca din gura de sarpe...
iar frigul din casa ma baga in sperieti..cum o fi posibil domne pe frigul asta sa nu dea inca drumul la caldura?mai dam drumul la AC sa nu inghete Tea,la caloriferul electric cate putin, dar abia se simte ceva,fiindca peretii,podeaua sunt gheata..romanik masii

As vrea sa le intreb pe cele care dau Septilin la copii,cum il dau?
V-am pupat pe toti,urez sanatate tuturor,tin pumnii Nataliei pentru o reintegrare rapida..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Olguta, sa sti ca am vazut-o pe Sophica-istetica, din pacate nu am putut sa o savurez. tragea un balaur de mine.

Stela, cunosc trasul de nadragi si istericalele atunci cand nu mai poti sa il iei in brate. Nu conteaza cine ii in casa, mama este cea mai buna de stresat. Abia astept sa creasca.

La mine in casa nu va fi ordine, decat atunci cand va pleca la armata feciorul. Acuma a aruncat cu o canuta de alune pe covor, si le mananca de pe jos. Apropo de alune: este o problema daca mananca vreo 10-15 samburi pe zi?

Va sarut, si ma duc sa fiu trasa de nadragi. OOOOOOOOFFFFFFF!

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai Stela eu zic asa: decat sa traiesti cu stresul ca trebuie sa te operezi mai bine te duci odata si rezolvi problema, ca tot aia o sa fie.Doar nu o sa te operezi cand duci fata la scoala, ca in brate o sa tot vrea macar inca un an. Pe de alta parte, nu-i musai sa nu o poti ridica, poate nu e necesara taierea vreunul muschi...o fi doar o chestie de suprafata...si chiar daca sa zicem e mai adanc, poate te refaci f repede...eu de exemplu, la cateva zile dupa cezariana, la preafrumoasa mea varsta, am uitat ca-s operata si l-am ridicat pe finu Matei in brate (avea 15 kile ) .E drept ca l-am lasat imediat jos pentru ca mi s-a reinprospatat brusc memoria dar n-am patit nimic...si chiar daca n-o ridici, lasa draga , ca poti si tu sa te mai rasfeti un pic...tine-o asa, ca esti operata, vreo doua saptamani Se mai invata si cu tati Plus ca un concediu medical mic, acolo, pe frigurile astea , nu strica nimanui Sper ca pledoaria mea n-a fost in zadar si promit ca daca esti cuminte o sa pozez si cutiile alea cu care sunt datoare de o mie de ani
Somnorica va tin pumnii maine, tare rau imi pare ca treceti prin asta
Olgutz Radul cantaaa ??? Ce de talente pe crenguta maiii Mihutzul deseneaza , Radul canta Eu nu ma pricep decat la impresariat

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput