Puiuti de randunici 2008!! (322)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, nu plangeeeeee . Cum mai e Lu-ia? Ma bucur ca te inveseleste Sophie

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lu-ia doarme; azi a adormit fara proteste, a si baut 120 de lapte. Mi-a cerut catelul fara de care nu se poate dormi, si-a "facut cruce" asa cum am invatat-o, a zis inca o data un "Mami" care m-a topit si...nani!
Ma retrag si eu la o baita calda si apoi in pat si maine sper sa am puterea si timpul sa va povestesc cum a fost. Va pup, dragele mele minunate!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,Vlad!!!
Alina,FELICITARI!!
Ioana,ce o sa iti spun nu tine de medicina...cand eram micuta (nu stiu cati ani,dar eu tin minte ca ma trezeam urland ,desi mama zicea ca eram mica-mica) plangeam si eu noapte si chiar ziua in timpul somnului,nu ma linisteam in brate sau plimbata decat dupa ce mi se citeau cateva rugaciuni.M-au dus la dr si nu aveam absolut nimic...am fost impartasita si un parinte mi-a citit rugaciuni speciale pt copilul care este speriat...sfatul meu este sa mergi cu David la biserica si sa rogi un preot sa ii citeasca rugaciuni si sa incerci sa il impartasesti des.
Naty,servici usor maine.Vafibine
CUSCRA???hai,ca ragusim cate te strigam

La noi iarasi ploua,ploua,ploua

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Simo sa sti ca nici la Bucuresti nu-i buna vremea: ploua, ploua si iar ploua.

Alina felicitari!

Tuchi e pag 13! Un Tuchism, o vorba buna, un salut, ceau-ceau, ceva? Tiramisu meu se termina, Mimo bea singura toata beuturica si tu nimic, nici pas.

Si acum .... inainte da a va spune noapte buna, las agitatele pt Naty. Osafiebine, osafiebine, osafiebine.

Mergi la inceput

Am vazut montajul cu Sofia:Doamne, Olga ce frumusete vorbareata ai

Sam are si el cuvinte noi:calu,azi la biserica a strigat-o pe o fetita:Todora-Teodora(vezi,Cuscra,stie deja sa zica),haide,bicuit-biscuit,poua-ploua,mai nou zice Tatisi al meu e topit tot,si incearca sa zica dupa noi tot ce vorbim dar ies niste cuvinte tare complicate si comice.Eu zic ca David are o influenta mare asupra lui de e asa vorbaret.

Mergi la inceput

Gudinde,mie mi-e ca aici se lasa cu zapada.E mult prea devreme pt cizme,platon,manusi,frig,ger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bueyyyy eu sa nu prind zapada pe aici! Nu imi place mocirla aka zapada care a fost in ultimii ani, nu conduc pe zapada, sa nu mai zic ca ziua se topeste si noaptea se face patinuar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pot sa termin eu singura martiniul ala? Ca Tuchi nu mai vine De fapt, eu am toata stima ca mai apare din cand in cand , ca la ce gimnastica am facut eu azi cu Dudel cel Energel , nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi cu doi asa mici si cu servici+garzi+naveta
Am gatit si azi, s-a mancat aproape tot, oi gati si maine Dar vreau sa zic ceva:Mihutza sa traiesti o mie de ani ca eu prajitura asa gustoasa si rapida ca american pie n-am mai pomenit in viata mea Si Bubu pe langa tine, ca tare bun mai e site-ul ala
Am vazut si eu filmuletele cu Mufiliciu Vad ca-i merg bine afacerile cu chinezii chiar daca-i criza
M-am distrat si cu Cristina care a maturat la Sovata , pai oaspecti d-astia ca tine o fi avut si aia la Pasul Caprioarei de nu i-a placut de noi pentru ca n-am dus gunoiul la plecare
M-am distrat si cu Sofi care a identificat hainuta ciocolatei Pai vorbiti bre asa, pe limba poporului , nu aburiti copilul cu termeni d-astia elevati : ambalaj, hartie Tot nu mi-ai spus cine canta la pian Si ce vazui la semnatura? Era acolo sau e dedicatie pentru Mimu ?
Bravo si lui Sam cel Mare pentru cate cuvinte noi stie
Ioana imi pare rau pentru noptile tale dar habar n-am ce sa zic .Incearca asa cum zice Simo, dar poate iti si recomanda ea la cine sa mergi, ca trebuie un preot cu har...acum, nu stiu, mie nu toti mi se par alesi
Ma bucur ca v-a placut ideea cu dovleacul, tocmai ce-am primit de la soacra-mea DOI DOVLECOI Daca ma iubesteee Si ma gandesc daca sa-i dau maine baiatului fasole boabe...imm, sa-i dau??? Si daca tot veni vorba de inventii, iaca masa de seara la noi: cereale Cherios + lapte caldut , pasate in blender! Iese un fel de mamaliga, dar vad ca merge...ceva insa nu-mi da pace si poate o atrag pe Tuchi cu ocazia asta: de ce nu mananca oamenii mari seara cereale cu lapte? Sunt oare prea consistente?
Gata distractia, ma duc sa-mi intind batranele oase.

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aoleooo Ce sa plec? Ca dadui cu ochii de "accident" si "ce-i aici" Mortala Andra, Mihutzo! Bai si ce clovn frumos ai desenat! Presupun ca a ta e capodopera ...sunteti plini de talente, fataaa!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Clau pentru exfoliere eu mai folosesc si pasta din faina integrala de grau cu apa, eu am tenul uscat si asta nu e chiar asa dura ca si faina de malai.

Mimo mi-a scapat faza cu Pasul Capriorii, cum ai aflat ca s-au suparat pe voi? e drept ca eu dupa 2 zile nu aveam chef de nimic, dar dupa a treia deja se ingrosase gluma cu lipsa de chef si am zis ca musai sa-mi revin, altfel ar fi fost jale la revenirea cu piciorele pe pamant.

Naty cum mai e Iulia?

Mihutza vazut pictorita. Daria baga tot ce prinde in gura, asa ca vede mai rar creta.
Ma bag si eu la somn, ca iar imi plang de mila maine la trezire.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput