Puiuti de randunici 2008!! (322)
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
Aaa, am cautat pe forum, am gasit ca Delphin a avut problema asta la baietelul mare...deci, Delphin, ajutor!!!
Stiti ceva despre pavor nocturn... asa am citit ca se numesc cosmarurile astea... Nu stiu care ar fi cauza... nu exista nimic in casa care sa determine asa ceva... Dar vreau sa se termine! Se trezeste de 2-3 ori pe noapte, urla necontrolat...aseara am plans si eu cu el ca nu stiam ce sa-i mai fac...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
CristinaGoji spune:
Of, Naty tin pumnii sa fie bine la voi! sa fie febra numai de la masele! Dariuta a facut febra, o zi, de la canini. Cam 38 a avut.
Tuchi voi ati scapat de otite?
Ai mei, sa nu fie intr-un ceas rau, inca nu au racit din primavara. Dar ma astept si eu, de pe-o zi pe alta, ca nu cred ca scapam ne-virusati.
Clau si tu te-ai intors la servici? cine sta cu Rebecutza? Cum ii Razvanel cu scoala?
Io chiar nu stiu cum reusiti voi fetelor sa si munciti si sa fiti fresh pentru puiuti seara. Mii de plecaciuni in fata voastra!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
natynic spune:
Luny, cum mai e Mufa cu somnul de cand cu tratamentul de oxiuri? Ca mie imi miroase a ceva din aceeasi categorie la David...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Ioana, se poate sa fie ce zice Naty. Dar se mai poate sa fie si tensiunea din ultimele luni de la voi din familie, la familia mare ma refer... Cand ati aflat de boala tatalui tau? Copiii sunt foarte buni "receptori" de emotii, mai ales negative... oare nu se poate sa-l fi afectat asta?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
natynic spune:
Cristina, canini Iulia inca nu are, se lupta cu primul; insa pana acum de la dinti ea febra nu a facut, doar alte simptome...Oricum, important e ca acum e bine si sper sa ramana asa. Si ai tai la fel.
Naty
mamica
natynic spune:
Nico, e f adevarat ce zici si tu, intr-adevar copiii simt extraordinar problemele din familie. Insa Ioana mi se plangea mie de chestia sta dinainte de a sti de tatal ei. Discutam noi atunci ca nu mai vrea david sa doarma decat cu ei, ca altfel se trezeste si urla. Ei, acu vad ca nu mai vrea nici cu ei...
Naty
mamica
Nicoleta spune:
Naty, asta nu stiam. Se prea poate sa fie paraziti. Dar pofta de mancare are? Ioana, fa-i un coproparazitologic.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
Cristina La Multi Ani lui Vladic!
Mimo stiam mai ca intelege Dudell tot.. ai vazut?
Ela uite ultimele poze:
http://family.webshots.com/photo/2666281760102226680NFwcpA
Luny tare chinezoiul tau!
Felicitari Alina!
Ioana imi pare rau, chiar nu stiu nimic despre asta!
edit: Gudinde eu am McAfee (e furnizat de firma de cablu) si ne impacam bine cu el..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Olgutzika spune:
Ioana,
Nu am auzit in viata mea de ce zici tu acolo, pavor nocturn....Am citit acum cate ceva...Cred ca diagnosticul asta ar fi mai bine de pus de un medic. Pana atunci, o coprocultura repede, cum zice Naty si antene intinse dupa cineva priceput sa lamureasca ce sunt trezirile astea. Inteleg ca in pavor, trezirile au loc in primele 2-3 ore ale somnului. Asa e si la Davidut?
Naty, iti doresc maine o zi care sa treaca repede
E un alt inceput pentru voi, sa fii puternica si optimista , da? Da-ti voie sa te jelesti maine ( eu am plans tot drumul pana la serviciu
), sa te simti de pe alta lume, dar cu timpul, o sa va fie bine tuturor. Medicina e o parte din ce esti tu, sa nu uiti asta, da?
! O sa ma gandesc la tine, sa iti fie usor!
Si in incheierea programul, la cererea Mihutei, www.onetruemedia.com/shared?p=9b6035b29fa2ad386e698e&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cu Sophie la taclale Traducere: "oatie peii"=scoate ciorapeii, "oatie natulii"= scoate nasturii, daca nu intelegeti ceva, spuneti, ca traduc ![]()
Ma uit la Divertis, Ana Mirica a fost colega de clasa cu Ioana, ne stim de o suta de ani si ma bucur mult pentru ea ca lucreaza cu Divertisii 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Naty, iti doresc maine o zi care sa treaca repede E un alt inceput pentru voi, sa fii puternica si optimista , da? Da-ti voie sa te jelesti maine ( eu am plans tot drumul pana la serviciu ), sa te simti de pe alta lume, dar cu timpul, o sa va fie bine tuturor. Medicina e o parte din ce esti tu, sa nu uiti asta, da? ! O sa ma gandesc la tine, sa iti fie usor! |

Noroc cu So-i care te binedispune ORICUM!...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!