Puiuti de randunici 2008!! (322)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, cu opritoarea de pat lucrurile stau astfel: exista opritoarea si extensia opritoarei. Eu am cumparaaaaaaat...daaaaa!!! EXTENSIA!!! Pot sa mi-o bag in fund . Asa ca uite cum Dumnezeu ma indeamna sa comand din noi la Mytoys Da' sa imi revin mai intai Sa va fie de bine cumparaturile! Si nuuuu, nu il uita Sof pe Dudelle, acest lucru este imposibil, dar mai tragem niiiitel cu ochiul pe la vecinul Maaa-teeei.

Am lasat pe jos jumatate de ciocolata ( cato, adeca ). Pe care ea a scos-o din ambalaj si i-a dus-o lu' Radu . Si Radu ii multumeste si o roaga sa ii aduca si hartia de la ciocolata. Nicio reactie. Nici la hartie, nici la ambalaj, nici la cutie, de abia cand mi-a venit ideea magica de a o ruga sa ii dea si haina ciocolatei, a stiut despre ce e vroba

Arielule, condoleante! Imi pare tare rau Bunicul a fost centrul copilariei mele, ii datorez mult de tot din ceea ce sunt, tare ma intristeaza vestile astea Si sanatate multa multa lui Teo si tie sa iti revina glasciorul cat mai lesne

Luny, multumesc pentru filmuletele noi Sa pui curand altele, ca mi-e ca invat chineza si ii fur partenerii de afaceri lu' Mufu N-aaaai vazut asa ceva cu Sof, o filmez, se uita siderata la el!!! Distractie placuta

Bulina, da, si eu am preluat reteta de la Mimo, papa Sophie la greu dovleac!!!

Gudinde, eu am farduri minerale de ochi si sunt foarte bune! Se mentin foarte bine pe pleoapa, eu ma fardez dis de dimineata si arata la fel all day long fata mea ( ma rog, mai putin rujul, da' d-ala mineral nu exista ) Vreau si eu sa mai comand ( am un verde in cap ), da' cred ca de Mos Nico, ca am cheltuit din greu pe fundul Sofiei luna asta...Te intrebasem pe mess ceva, te mai intreb o data A! Si noi mergem pe Norton, dintotdeauna. Si acasa si la serviciu. Nu m-am virusat niciodata!

Cristina, si la noi e jale cu caciula. Cu clamita s-a obisnuit, cred ca mai tare a deranjat-o parul care ii venea in ochi decat ideea de a avea ceva pe cap Sa stii ca eu sunt o lenesa cronica, dar viata ma obliga altfel Inca visez la 5 zile in care sa nu fac nimic

Zoze, sa se faca bine Dan! Cand incepi? Am avut senzatia ca e doar asa, un plan de viitor nu foarte apropiat ca tu sa te intorci la munca. Cand incepi? Raman singura alaptatoare pe aici? Cata-tonic? Somnorica? Vio?

Tonic, sa fie sanatos Luca, mare si voios !

Clau, fa inainte o exfoliere. De asta se fac cojite pe fata. Curata-ti tenul, cu clasica reteta cu malai, poftim, o lotiune tonica, de dimi crema, pe care o intinzi biiine bine de tot, in cantitati egale pe toata fata, adica nu mai multa pe nas, de ex, ca daca nu intra bine in piele, nici fdt nu se "asterne" frumos si uniform. Nu se poate sa nu ti se potriveasca, e ok pentru tenuri cu probleme si nu pentru tine?!?! Scuturi bine peria inainte sa dai? Cojite se fac si cand dai prea mult fdt...

Naty, o fi vreo maseluta, ma! Calma, eeee? Nu it urez nimic inca, mai pe seara

Revin, ca m-am intins ca o placinta!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga, pacatele mele cum sa te las eu fara raspuns! Mess-ul e de vina! Versiunea asta afurisita! Eu am raspuns la tot ce am primit. Cand ma vezi online trage-ma de maneca sa vorbim, sa lamurim intrebarea. Pupiciiiiiii.
Eu ma gandeam de Sf Andrei sa ma cadorisesc cu niste farduri. Insa eu am aceasta problema datorita tenului gras. Ar fi super daca ar avea un primer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Eu am cuvinte, cam 100, dar nu le pot lega... am o migreeenaaa!

Am mers azi cu Stefan la biserica, doar noi 2, baietii foarte mare si cel mic, Muciulica, au ramas acasa. Stefan a stat iara in Altar alaturi de 5 copii, a mers cu parintele sa !cadelniteze" si el a deschis alaiul, ducea "o cruce cu un cerc de tepi" ("Nu m-am ranit, ca am avut grija, mami!").

Am ajuns acasa la tanc si am dormit si eu o ora jumatate, dar nu mi-a trecut migrena... Am luat un Nurofen si a aproape pe duca...

Vad ca toata lumea face scrisorele... Tonic, vin eu daca e rost de papa (Zoze, sa vezi ce s-or topi ele kilogramele dupa ce vei incep lucrul...)!

Mimo, cu caldura... mie nu-mi place sa fie mai mult de 23.5, dar nici mai putin de 22, si imi place sa fie cald parchetul (ala de acasa niciodata nu a fost asa de rece ca asta de aici ). Si ma, eu cred ca ar trebui sa stergi toate mesajele din urma in care te plangeai ca al tau baiat nu face si nu drege... ca daca le gaseste cand va fi mai mare o incurci !! Sa va fie de bine terapia de shopping!

Ariel
, eu mai am o bunica si un bunic, bunicul e tatal mamei, eu cica seman cu el, mai temperamental si cu ochii verzi , este bunicul copilariei mele, cel pe care am avut curajul sa-l intreb cum se fac ccc copiii... cu care ma duceam prin padure, sa culegem sunatoare pentru ceai, caruia ii duceam pranzul cand era la coasa, care se bucura enorm cand ma aude la telefon... Nu vreau sa ma gandesc la ce va fi... Bunica este mama tatalui, nu sunt foarte legata de ea. asta nu inseamna ca nu va fi greu...

Uite ca am reusit si eu sa leg vreo doo vorbe, acum va las ca ne pregatim sa ne plimbam putin... imi pare rau de bateriile descarcate, ca faceam si cateva poze!

LA MULTI ANI VLAD!!! Sa fii fericit si sanatos!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu nici macar 100 de cuvinte nu am...frigul de afara,ploaia m-au dat gata.
Va pe toate!

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ioiiiiii cata liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Acum m-am intors de la examen, sunt franta!!! Am luat 10 si 9 ! Am scapat, nu-mi vine sa cred!!! Va multumec pt incurajari. Merg sa ma odihnesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Alina !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am primit si eu fardurile minerale, m-am dat vineri cu fardul de pleoape, destul de pe graba si a stat acolo pana seara; f discret dar de mare efect, schimba clar ceva pe figura-exact ce vreau eu, ca n-am fost niciodata adepta fardurilor stridente dar nici "naturela" nu-mi sta grozav.
Olgu Asteeept...
Nicoleta, incalzire prin parchet a fost visul vietii mele, mi-as fi dorit sa putem face asta aici in locuinta noua...cum insa cladirea nu e noua, ar fi fost extrem de complicat si costisitor, asta e...Insa la bucatarie a facut al meu o treaba desteapta, a pus un strat de caramida si izolatie ca lumea sub gresie, astfel ca acolo e mai cald decat pe orice gresie.
Stela??
Azi Iulia mi-a zis de vreo 50 de ori mami, ca sa ma rasplateasca cred. In schimb, m-am probat mai devreme cu halatul (care e nou) si au apucat-o spumele, s-a enervat ingrozitor si-l tragea de pe mine
In rest...copilulmeuebine, copilulmeuebine, copilulmeuebine!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui remaliss

Acum m-am intors de la examen, sunt franta!!! Am luat 10 si 9 ! Am scapat, nu-mi vine sa cred!!! Va multumec pt incurajari. Merg sa ma odihnesc!

niciodata n-au dat gres la examene pe crenguta asta!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna seara!

Fetelor, scriu aici ca inca n-am rabdare sa deschid un subiect elaborat la parintii intreaba...

De vreo 2 luni aproape David se trezeste noapte plangand, nu mai vrea sa stea in pat cu noi, ma trage in bucatarie, intinde mana, nu inteleg ce vrea (ca nu vorbeste), ma duce apoi in sufragerie, se urca pe canapea si incearca sa se culce acolo...cateodata reuseste cu mine langa el, cateodata iar se ridica si plange. Ei, si plange si plange neconsolat, nimic nu-i convine...nu pot sa-l linistesc. Din cauza ca nu vorbeste se enerveaza, arunca tot pe jos... Pana la urma cu eforturi mari incepe sa-si revina si se culca la loc, dar nu la noi in pat. Azi-noapte s-a culcat la el in pat cu toate jucariile. Doar asa s-a calmat. Cateodata in sufragerie isi continua somnul... Cred ca are cosmaruri...Ce ma fac???

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput