Puiuti de randunici 2008!! (322)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
He, he, nu Cristina, nu-i devreme! doar ca as mai lenevi si eu nitel
Seara se culca pe la 11 jumate 
Mimo, ce scumpic e Dudel 
Si eu am uitat sa-l laud pe TEE, a facut si el pipi la wc ca frati-su, din picioare
Aseara n-a mai vrut sa presteze, oricum zice caca la tot, putza, fund, pampers, pipi...toate sunt caca ![]()
Acum fac nani amandoi, ma bag la vizionat Grey 
tonic spune:
Salutare!
In calendarul ortodox azi e Sf apostol si evanghelist Luca!
La multi ani tuturor puilor care au azi onomastica si mamicilor lor!
Si de la noi :

- pt domni

- pt distinsele duamne
Si cine n-are ce face acasa sa vina la noi ca am facut de toate si musafirii mei s-au dat la fund, care bolnavi, care la munte si am ramas cu mancarea 
Mimo sa stii ca n-am vrut sa te supar, dar net-ul meu moare seara, parca are ciuda pe mine.
Am scris un mesaj sa va mai povestesc una alta si acum nu stiu unde l-am salvat.
DAr il caut si sper sa revin.

gudinde spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
www.bucataras.ro/retete/2199/prajitura_cu_dovleac.html" target="_blank">Prajitura cu dovleac de care v-am tot vorbit.
CristinaGoji spune:
'ntzeles acum, Bubu!
De lenevit as lenevi si eu
, da no', nici nu'ndraznesc sa-mi imaginez.
Este vreme si pentru asta. Acuma's in priza, cum simt ca ma ia o lene, cum repede imi caut singura de lucru, sa nu ma relaxez prea mult. Nu v-am povestit o faza de ast' vara. Eram la sovata, la o pensiune, am mers pe 5 zile. Primul concediu mai lung de 2 zile din ultimii 8 ani.
Dupa 3 zile de relaxare, ca mai mult sotul se ocupa de copii, de mancare nu trebuia sa fac, curatenie iar nu, numa bronzat si balaceala in piscina...Eh si simt cum ma cuprinde o lene, da' lene crunta, de-mi era lene sa-mi ridic si fundul de pe sezlong. Ce credeti ca am facut? M-am apucat sa matur, prima data in apartamentul nostru, dupa aia bucataria, terasa, etc. Cand m-a vazut fata proprietarei ce fac s-o apucat de cap!
Eu am rugat-o sa-si vada de ale ei, ca io daca mai stateam mult relaxata, cred ca nu mai plecam veci de la Sovata.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
clauclau spune:
Hello 
.
In primul rand LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.

, multa sanatate, fericire si noroc.
Cristina, ma bucur de revedere.
Gudinde, sa-ti raspund de farduri. Eu le-am primit dar din pacate nu sunt ok pentru mine, adica fdt nu se intinde bine, mi se strange si face cojite pe langa nas. DEsi initial am hidratat tenul bine, am folosit o crema buna de la ROC si imediat am aplicat fondul de ten cu miscari circulare cum am vazut in filmuletele explicative. Initial a fost ok, dar dupa vreo ora la servici uitandu-ma in oglinda se vedea tare urat asa ca am fost nevoita sa ma demachiez. Nu zic ca nu sunt ok fardurile astea, sa nu ma inteleaga nimeni gresit, doar ca nu-s bune pentru mine. Am incercat si eu...
Cleme, multa sanatate tatalui tau.
Naty, o zi buna maine, sa fie totul bine.
Ups, s-a trezit Rebe, fug...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
gudinde spune:
Mda tocmai am citit o postare pe bucataras care mi-a cam luat pofta de postat, asa ca reteta pt Tiramisu v-o pun aici pt cine doreste. E cea mai simpla reteta de Tiramisu pe care o stiu. De obicei eu o fac rapid seara si o las la frigider pana a doua zi dimineata.
Ingredinte:
6 lingurite cu virf de cafea,
o sticluta cu esenta de rom,
400 gr. piscoturi Savoyardi (sau de care gasiti, dar sa nu fie din acelea moi de cofetarie),
4 oua,
7 linguri cu varf zahar;
500 gr. (2 cutii) supercrema Mascarpone sau 500 gr. smintina 24% grasime,
2 plicuri de praf de frisca;
cacao pentru ornat
Se face o cafea din 3 cani de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana aproape ca se topeste zaharul (cca 10-15 minute cu mixerul). (Tip: daca se foloseste zahar pudra, cateva minute sunt suficiente). Se adauga supercrema Mascarpone sau smantana si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la frigider.
Se bat albusurile spuma, dupa care se adauga praful de frisca (fara sa se dizolve in lapte) si se mai bate cu mixerul pana se incorporeaza praful de frisca in spuma.
Se amesteca cele doua compozitii.
Se adauga esenta de rom in cafeaua racita. Se inmoaie repede piscoturile in cafea, unul cite unul. Atentie sa nu se inmoaie prea tare. Se foloseste o tava de 4-5 cm inaltime, in care sa incapa aproximativ jumatate din cantitatea de piscoturi asezate unul langa altul. Se asaza un strat de piscoturi in tava. Se intinde jumatate din crema preparata, dupa care se asaza iar un strat de piscoturi si deasupra se intinde restul de crema. Se presara cacao deasupra, cu ajutorul unei strecuratoare de ceai.
Se tine 12 ore la frigider.
natynic spune:
Salutare...acusica m-am ridicat si eu din pat; ca eu as lenevi toata ziua dar...nu mai e vreme pt asta.
LA MULTI ANI TUTUROR LUCA AI CRENGUTEI!

De vizionat din urma, am apucat doar pe Mufa, care vorbeste la tel chineza, dar o chineza diferita de a Iuliei-au si astia mici dialecte proprii deci
Vreau sa o pup pe Cristina Goji si sa-i dau o 
Ma bucur CHIAR MULT pt Zoze ca va lucra pe sectie, uite asa le aranjeaza Dumnezeu pe toate cand e mai greu!
Iulia mi-a facut la pranz 37,8, asa, ca sa nu uit ca maine incep munca; incerc nici sa nu ma gandesc ca ar insemna ceva ca NU MAI SUPORT...
Osafiebine osafiebine osafiebine!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
Clau
,
Merci de raspuns. Incepeam sa cred ca-s invizibila.
Acu' neamuri la Turda am, dar ...
Uite, de problema asta la foundation n-am mai auzit. Eu am tenul gras, in special in zona T si atunci, dimineata nici nu mai aplic crema suplimentara, ca pt mine ar fi prea mult.
Eu datorita tipului de ten, am alta problema: pe pleoape nu prea-mi sta fardul.
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny aseara la 10! ![]() azi dimineata, afaceri importante - 1 partea a 2-a Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
E absolut demetial!

Am ras de nu mai pot!
bubu05 spune:
Gudinde, despre ce e vorba? ce comentarii?
Naty...offfff...asta iti lipsea...poate nu e nimic!
Gata, fug la Grey!

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)