Puiuti de randunici 2008!! (322)
Raspunsuri - Pagina 15
mihutza11 spune:
Olgutz, ce fluture vazusi tu mami?
e clovn!
Stela, te cred ca e greu si am si eu o mamoasa de numa.. orice fac sa stea in sufletul meu vrea.. insa ma bucur totusi ca ma mai si intelege cateodata cand ii spun ca nu pot "batze" ca am un pic de treaba.. lasa ca o sa creasca ele si o sa ne fie dor de momentele astea.. ce sa facem..
Somnorica succes la stomatolog! numai gandul la freza aia imi da fiori.. brrr..
Mimo, bun si impresariatul ca ies bani bre
..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
clauclau spune:
Neata crenguta sau nu mai e?
Naty, sa ai o zi buna azi, sa fie bine si revederea cu Iulia diseara minunata.
Intr-o saptamana o sa va obisnuiti amandoua, o sa fie bine.
Cristina, da, am inceput serviciul de la 1 sept. Copiii au amandoua bunicile la dispozitie
, fac cu schimbul, fiecare cate 2 saptamani si de la capat. Razvanel este deja clasa a doua si merge mai greut ca li s-a schimbat invatatoarea, a venit una batrana si rea, au teme multeeee in fiecare zi, la modul 5-6 foi la cate o materie. E nasol! Ti-am facut un rezumat rapid.
Ce ma bucur ca ai aparut!
Olgutz, cred ca ai dreptate cu fondul de ten, probabil nu este aplicat corespunzator. E mortala micuta Sophie!
Stela, hai lasa starea asta de kko .
Brrr, ce nasol cu frigul in casa, asta chiar ca te indispune.
Somorica, 
Ioana, imi pare rau, n-am auzit nimic de chestia asta. Cred ca va e tare greu. Sa treaca repede noptile astea si sa fie bine Davidutu.
Remaliss, felicitari!

Luny, voi cum sunteti? Cum a fost la botez?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
Olgutzika spune:
Stela, deci uite cum zic eu: nu te operezi si astepti. In timpul asta, stai stresata, cu dureri, nervoasa, speriata, fara sa rezolvi NIMIC. Te duci si rezolvi, timpul de DUPA, il petreceti asteptand sa te vindeci. Daca dupa cezariana te refaci in doua saptamani, eu zic ca si dupa asta, in maxim doua saptamani in revii. Asa ca decat sa iti plangi amarul, nu mai bine tai raul din radacina, si ti-l plangi asteptand sa te vindeci decat sa se agraveze?
Somnorica, daca le mananca intregi, il ajuta la digestie ![]()
Mimo, tu ai vazut filmuletul cu Sof?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Olgutzika spune:
Mih, am cautat pozica din nou, sa vad de ce mi-a ramas in cap fluture 
De la papion, ma 
Ma paste Alzheimeru' 

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
luny spune:
salut!
ne-am luat acasa Baiat Frumos
, ce dor mi-era de el!...ca sa-l ducem maine iar, ca mergem pana la tara dupa ceva pasaret si branza
, dar dupa-masa il luam inapoi!
A fost dragut tare aseara la botez, am papat bun, am stat la barfa cu prietenele mele, am admirat Raul Mihail frumos si cu ochi albastri
, cuminte tare, am dansat nitel, si la 10 eram acasa![]()
acum beau o cafeluta cu voi, appoi ma apuc de mancare..
a, ma bucur tare ca iar v-a distrat Mufa![]()
ioana foarte similar cu ce descrii tu, patim/pateam si noi cu Muffy noaptea...de multe ori plangea si se trezea plangand, nu tare, dar constant, se fataia intr-una... se da jos din pat si vrea sa iasa din dormitor, il las, ajunge in sufragerie, maraie si p-acolo, parca ar cauta ceva, apoi se intinde pe jos, abia intr-un final, ma lasa sa-l iau in brate si sa-l aduc inapoi in dormitor, si se culca si dupa o ora..de vreo saptamana nu mai face asa, dar faza asta a tinut destul...si eu eram exact ca tine de stresata si nu intelegeam nimic, ma simteam neputincioasa..
dar parca nu era chiar asa rau cum descrii tu la Dav..
gudinde arata super placinta! am luat azi mineralele, ramane sa apara ocazia sa le si testez, ca nu ma machiez sa stau asa in casa![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ioana, sa stii ca Naty ar putea avea dreptate, fa-i copro..
naty
sper ca e ok iuli! ma gandesc la tine azi!
remaliss numa fete destepte foc la noi pe ramurica, FELICITARI!!!!

Sophie!!!
bestiala pustoaica!!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Cred ca am ratat ultimele filmulete cu Muffa si Andra...Se indura cineva si de mine, pleaseeeeee.![]()
![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
Olgutzika spune:
Clau, Andruta de aici http://family.webshots.com/photo/2666281760102226680NFwcpA si Muffy de aici http://family.webshots.com/video/3077375780102928442OrTMMO Mai inainte e Mufa in razboi cu pisica 

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
zozela spune:
Salutare!
Am ramas in urma cu scrisorica si-nici ca am timp sa o finalizez.Scuze!
Am rezolvat si barbatu'..ma rog..s-a rezolvat singur-a nascut aseara o pietricica nashparlie,mare cat un bob de orez![]()
Colegu' mi-l rezolvase saracul,la fel cum mi-l doftoricisem si eu-cu o perfuzie cu di tati+xilina,de care eu nu stiam ca mere
Buna a fost analiza urinei si hlg,ca sa vedem ce-i pe-acolo
Felicitari Alinaa!!
Ce urmeaza acum?
Olga-incep in Februarie.Nici vorba de intarcare! Probabil ca,daca tot am rezolvat cu munca,ne prelungim si cu tzatzaiala-peste varsta de 2 ani![]()
![]()
Sophie-utza vorbareata! M-a terminat faza cu "buba" lui Nila
Dulce,dulce,dulce!
Mihaaa eu ziceam de linkul ala catre un concurs la care v-ati inscris!
accidentul!
Sanatate tuturor celor care au nevoie,pupacesc stolul si ma retrag spre meditatie,ca dupa zilele astea doua..
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Simo27 spune:
Olga,noroc cu tine ca am vazut-o pe Andra cu "ce e aici?"
.E delicioasa de-a dreptul
.Cu ocazia asta imi dau seama ca fetele vorbesc mai bine ca baietii![]()
Cuscra,sa faci asa cum consideri ca e mai bine pt tine,pt voi.

Luny,ma bucur ca v-ati simtit bine la botez.
Zoze,
ca ai de gand sa alaptezi dupa 2 ani.Am si eu o prietena care tot asa alapta,pana ramanea gravida
,primul copil e nascut in acelasi an cu David,aceeasi luna,ziua difera,iar ultimul,al patrulea e nascut in anul cu Sam,in aprilie.Ghici ce?acum il asteapta pe al 5-lea si se va naste prin martie-aprilie![]()
La noi tot asa e vremea,mohorata...
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM