Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Ionela cred ca e la Universitate in Sala Pasilor Pierduti(cel putin asa gasii eu pe net ca pana acum nu stiam de el). Vreau si eu Mama si Copilul de Herta Capraru

37+ Dan Mihail

merci

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Zodie de foc ia zi ,e chiar asa bine la umbra?
Eu te vreau mai activa la scris,te bagi?
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Nu stiu daca e neaparat bine...., dar niciodata nu reusesc sa ajung la zi cu cititul. Aveti o viteza....
Am mai intervenit cand am crezut ca raspunsul meu ar putea interesa/ajuta pe cineva.

Promit ca o sa incerc.
O si pentru tine si pentru toate fetele pentru ca sunteti foarte simpatice.

Si... ma gandeam yo... asa la umbra..., cand voi, cele mai active de pe aici o sa nasteti si nu veti mai avea timp de dc, pe noi alea din umbra cine o sa ne mai sustina?

35+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

- ici pt burtici

intrasem sa va zic si eu de simina dar v-a zis stephy

ne rugam pt suzyca si bebelina ei

lylyana - la mine raceala nu s-a instalat asa tare am luat-o din pripa, cu gatul nu mai am nimic, doar nasul se mai infunda nitel si curge si mai stranut din cand in cand, dar oricum nu e grav lavi tu cum esti

in schimb aseara am comis-o am mancat ieri la pranz neste chiftelutze parjite, carnea sigur nu a fost OK, deoarece aseara pe la 10 m-au apucat niste frisoane de se misca patul cu mine aveam temp 35.4, noroc ca am reusit sa dau totul la boboci si mi-am revenit, apoi a crescut temepratura la 37.9 si incet incet a scazut.......uhhh nasoala experienta, noroc ca bebe e la fel de miscator deci e bine

LA MULTI ANI GEEA

Bun venit fetelor noi

34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare fete dragi,
eu is rupta de oboseala si doar m-am jucat cu nepotica si am ras impreuna ca niste nebune . Incepe sa inteleaga cat mai multe si e o scumpete, chiar daca acum e un dezastru total la mine in camera. Inchipuiti-va 2 pachete de carti de joc insirate pe covor, printre si peste ele o punga de pufuleti rasturnati si inca un cub de hartie din aia de birou de 500 bucati...toate in camera mea minuscula . Ah..si o puscultita de portelan sparta... Maica-mea saraca schimba fete fete ca incerca sa o tina din scurt, crezand ca ma supar si mai ales ca stie ca eu sunt mare pastratoare de lucruri...
Nu m-am suparat deloc pe Denisa, ba am avut curaj sa ma bat si eu cu ea cu pufuleti. Nu stiu cum rezista mamicile cu doi copii, ca eu cu unu asa atomix ca nepoata nu as face fata singura.

Ah...si s-a suit in patut (care a fost al ei) si era asa de incantata de el...si radea intr-una, dar mai mult de 5 min nu sta in el.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Pana la urma azi noapte am mers si am pus centrala pe 20 si am deschis si geamul 5 min la noi in camera. L-am infofolit bine pe sot si eu mi-am aerisit creierii ca simteam ca nu mai am aer deloc si cu greu am adormit si eu pe la 3 .

Andre soacra a venit de dimi si m-a pupat (ca nu m-am sinchisit sa ma ridic din pat) si mi-a adus ce avea ea strans de pe la nora-sa din canada, stranse de-a lungul timpului (majoritatea expirate, ca asa le trimite aia ) un sapun, un deo stick, un parfumel naspet si un tubulet din ala de crema de se pune la hoteluri . Si de flori a zis ca ar fi vrut sa-mi cumpere si ea, " da cu ce daca nu sunt bani...poate alta data ". Eu i-am zis multumesc si am linistit-o ca si la anu mai e ziua mea..poate pana atunci... Acum vreo 2-3 ani, nu ii eram nora, dar stateam impreuna cu fiu-sau si mi=a adus de ziua mea o pereche de pantaloni din aia tricotati de iau babele pe sub fusta (sigur ai vazut la babele de la piata)..iti dai seama ce incantata am fost de asemenea cadou. Fiu-sau ii zisese sa nu imi ia nimic, probabil se astepta el la ceva de genul...dar si el a ramas socat cand a vazut cadoul. Asa ca anul asta chiar a evoluat cu cadoul, mai ales ca era si in punguta din aia de cadouri
.
Noroc cu mami meu, ca mi-a dat 200 lei pe care intentionez sa-i cheltuiesc sapt aviatoare si a zis ca imi cumpara si carut pt bebe. Nu cine stie ce scumpatate, dar unul la 5-600 om gasi noi sa ne si placa, asa ca sunt super fericita.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Maine trebuie sa merg la spital la monitorizare, asa ca in seara asta sau cel mai tarziu maine dimi, tre sa pun in aplicare iarasi operatiunea defrisarea . Data trecuta am luat in vana cu mine oglinda din aia mica si rotunda cu o parte ce mareste imaginea... si cat de cat am reusit sa fac ceva intr-o ora, cand se aburea o bagam in apa si era ok. Sper sa ma descurc si de data asta, ca eu sper sa fie penultima data cand ma chinui la operatiunea asta.

Gata..ma apuc de strans din camera, ca imediat se trezeste buburuza si trebuie sa ii eliberez terenul ca sa se poata apuca din nou de insirat la lucruri...ca daca le gaseste tot asa insirate...nu mai presinta nici un interes pt ea si o sa vrea altele.

Eu una, de as avea acum de amenajat un apartament, mi-as comanda numai mobila suspendata, iar dulapurile care ar veni direct pe podea le-as face neaparat cu incuietori din alea smechere anti pici. Si nu as pune covoare deloc, dar as face incalzirea in podea...sa il pot lasa linistita sa stea pe jos cat vrea el. Dar cum nu am ... visez si eu... Asta asa ca o paranteza mai mare.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Ramona c, super cadouri de la soacra. a mea se abtine sa faca orice tip de cadou ceea ce ma incanta. Nici nu prea ar avea cum... ca nici la tel nu vorbim... are o noraaaaaa.... a dracu' si i-o stracat baietu'

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit...am fost la buburuza mea sa o vad..azi avea 1.700 g...i-am trimis si un mesaj suzykai..e f speriata ..o inteleg perfect pt ca asa eram si eu..e f f f greu sa nu poti sa-ti tii copilul in brate ..dar toate se intampla cu un motiv, nu depinde de noi...dar noi trebuie sa avem incredere si sa ne rugam si totul va fi bine...va pe toate ..ma duc sa devorez niste pui grilluit & chestii..

Alexa, mami de Nabila (17.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

strumfy - cat ai dat pe cartea Mama si copilul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

strumfy - cat ai dat pe cartea Mama si copilul?

ce faci cuscra? ai iesit din starea aia proasta?

Ruxandra ce face?

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput