Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
strumfy_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika strumfy - cat ai dat pe cartea Mama si copilul? |
Mama si copilul e 50 lei. Iar targul e in Sala pasilor pierduti si e pana maine. Sorry ca nu am raspuns mai repede dar bucataream
32
RamonaCopot spune:
Vad ca azi se dormiteaza...sau e atmosfera de "uichend"???
Douradoudou vesti din ce in ce mai imbucuratoare si de la tine. Se pare ca si micuta Nabila incepe sa castige in greutate, ceea ce e minunat ca se apropie ziua cand va veni acasa
. Oare acolo la voi, la cate grame iti dau copilul acasa, daca totul e ok? Aici stiam ca e undeva la 2400-2500 g...
Simina abia asteptam sa va facem primirea cu
fetele vesele Luni, cand veniti acasa! 
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
douradoudou spune:
MESAJ DE LA SUZYKA: " acum am venit de la fata si pt prima oara mi-a pus-o la san si a supt 15 min. si fara furtunasul de aer.sunt in culmea fericirii..."

Alexa, mami de
Nabila (17.09.2009)
DORIS_71 spune:
Shtephy la curs am fost de 2 ori pana acum dar deocamdata nimic interesant. Am vorbit de ce-i trebuie lui BB la spital, de ce anume avem noi nevoie, de conditiile spitalului, iar a doua oara ne-a impartit in trei grupuri fiecare grup avand o tema si anume:
-schimbarile fizice din viata unei gravide
-schimbarile emotionale
-schimbarile in societate.
Apoi am discutat fiecare aspect in parte.
Deocamdata ei incearca sa ne faca sa socializam intre noi
. Cand o sa vorbim de chestii mai interesante o sa va spun.
Doris
34+
Matteo ......
poze
AMR 6 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui douradoudou MESAJ DE LA SUZYKA: " acum am venit de la fata si pt prima oara mi-a pus-o la san si a supt 15 min. si fara furtunasul de aer.sunt in culmea fericirii..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
Multumim de veste. E una excelenta!

Asteptam cu nerabdare sa ne spui ca ai acasa si printesa ta grasunica si mancacioasa

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Ramonika spune:
strumfy - multam de raspuns.
oricum daca m-oi duce la targ ma duc maine. in librarii cartea e 70 lei.
cuscra - mai binisor, ce sa zic... insa inca parca tot nu pot tine ritmul. acus mergem la un botez. sper sa rezist cateva ore pe acolo. ![]()
Rony spune:
Buna,
Eu nu prea am fost activa astazi pentru ca am fost la joaca cu Anais si apoi am dormit; oricum sunt in oala cu melancolii: ba pentru ca mi-e frica, ba ca nu mai o sa am timp pentru Anais, ba ca il scot pe bebe prea repede , ba ca ma enerveaza sotul....
Le-am auzit pe fete vorbind despre pompele de san : eu am avut-o pe cea electrica si a fost fff buna; dar nu stiu unde am ascuns-o stiu sigur ca nu am dat-o)insa mi-a dat una manuala o preietena - sa vedem cum o sa functioneze; ma intreb daca la Filantropia au [/i
]mulgataore, adica pompa din aceea mare electrica peb=ntru toata lumea- pe mine m-a ajutat ff mult la inceput; asa cum am mai povestit ma mulgeam din 32 in 2 ore si chair il aruncam daca nu mi-l luau asistentele pentru bebelina; insa cu pompa aceea mi-am desfundat canalele; oricum exista la Elias
pentru cele care nasc acolo.
M-am hotarat sa o duc pe Anais la tara o saptamana cat eu voi fi prin spital , insa sunt sigura ca o sa plang de dorul ei- asa ca sa plang de ceva-
Monis am avut aceeasi lenjerie de pat pentru Anais; acum nu am mai gasit si am luat una pe albastru cu ursuleti
si, mai fetelor sunteti slabe... am sa va arat eu o burta maree ca nu degeaba am ajuns la una suta de kilo 
simonette spune:
| citat din mesajul lui douradoudou MESAJ DE LA SUZYKA: " acum am venit de la fata si pt prima oara mi-a pus-o la san si a supt 15 min. si fara furtunasul de aer.sunt in culmea fericirii..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
Draga de ea!!! Si draga de tine!!!! Ce usor imi e sa-mi imaginez fericirea voastra!!! Abia astept sa retraiesc si eu momentele astea magice!!!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in 31+
cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!

shtephy spune:
Bravo fetelor!!!E o veste excelenta

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+