Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

strumfy - cat ai dat pe cartea Mama si copilul?

Mama si copilul e 50 lei. Iar targul e in Sala pasilor pierduti si e pana maine. Sorry ca nu am raspuns mai repede dar bucataream

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Vad ca azi se dormiteaza...sau e atmosfera de "uichend"???
Douradoudou vesti din ce in ce mai imbucuratoare si de la tine. Se pare ca si micuta Nabila incepe sa castige in greutate, ceea ce e minunat ca se apropie ziua cand va veni acasa. Oare acolo la voi, la cate grame iti dau copilul acasa, daca totul e ok? Aici stiam ca e undeva la 2400-2500 g...

Simina abia asteptam sa va facem primirea cu fetele vesele Luni, cand veniti acasa!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

MESAJ DE LA SUZYKA: " acum am venit de la fata si pt prima oara mi-a pus-o la san si a supt 15 min. si fara furtunasul de aer.sunt in culmea fericirii..."

Alexa, mami de Nabila (17.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Shtephy la curs am fost de 2 ori pana acum dar deocamdata nimic interesant. Am vorbit de ce-i trebuie lui BB la spital, de ce anume avem noi nevoie, de conditiile spitalului, iar a doua oara ne-a impartit in trei grupuri fiecare grup avand o tema si anume:
-schimbarile fizice din viata unei gravide
-schimbarile emotionale
-schimbarile in societate.
Apoi am discutat fiecare aspect in parte.
Deocamdata ei incearca sa ne faca sa socializam intre noi . Cand o sa vorbim de chestii mai interesante o sa va spun.

Doris 34+ Matteo ......

poze

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

MESAJ DE LA SUZYKA: " acum am venit de la fata si pt prima oara mi-a pus-o la san si a supt 15 min. si fara furtunasul de aer.sunt in culmea fericirii..."

Multumim de veste. E una excelenta!
Asteptam cu nerabdare sa ne spui ca ai acasa si printesa ta grasunica si mancacioasa

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

GEEA

Doris 34+ Matteo ......

poze

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

strumfy - multam de raspuns. oricum daca m-oi duce la targ ma duc maine. in librarii cartea e 70 lei.

cuscra - mai binisor, ce sa zic... insa inca parca tot nu pot tine ritmul. acus mergem la un botez. sper sa rezist cateva ore pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,
Eu nu prea am fost activa astazi pentru ca am fost la joaca cu Anais si apoi am dormit; oricum sunt in oala cu melancolii: ba pentru ca mi-e frica, ba ca nu mai o sa am timp pentru Anais, ba ca il scot pe bebe prea repede , ba ca ma enerveaza sotul....

Le-am auzit pe fete vorbind despre pompele de san : eu am avut-o pe cea electrica si a fost fff buna; dar nu stiu unde am ascuns-o stiu sigur ca nu am dat-o)insa mi-a dat una manuala o preietena - sa vedem cum o sa functioneze; ma intreb daca la Filantropia au [/i]mulgataore, adica pompa din aceea mare electrica peb=ntru toata lumea- pe mine m-a ajutat ff mult la inceput; asa cum am mai povestit ma mulgeam din 32 in 2 ore si chair il aruncam daca nu mi-l luau asistentele pentru bebelina; insa cu pompa aceea mi-am desfundat canalele; oricum exista la Elias pentru cele care nasc acolo.

M-am hotarat sa o duc pe Anais la tara o saptamana cat eu voi fi prin spital , insa sunt sigura ca o sa plang de dorul ei- asa ca sa plang de ceva-

Monis am avut aceeasi lenjerie de pat pentru Anais; acum nu am mai gasit si am luat una pe albastru cu ursuleti

si, mai fetelor sunteti slabe... am sa va arat eu o burta maree ca nu degeaba am ajuns la una suta de kilo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:

Draga de ea!!! Si draga de tine!!!! Ce usor imi e sa-mi imaginez fericirea voastra!!! Abia astept sa retraiesc si eu momentele astea magice!!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

Bravo fetelor!!!E o veste excelenta

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput