Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 16
douradoudou spune:

La multi ani Geea

Felicitari Suzyka pt bb Sophia

..
am revenit si eu..zilele astea tot v-am citit dar nu prea am avut timp de scris...am fost racita si am cam dormit f mult...buburuza mea e bine..acum ma imbrac si ma duc sa o vad..am mai pus o poza la contul comun...va
pe toate si ne mai citim later..

Alexa, mami de
Nabila (17.09.2009)
shtephy spune:
Lylyana mersi de intrebare,sunt binisor,se mai infunda nasul din cand in cand si vocea e un pic defecta.E a treia zi si vad ca nu a evoluat spre rau,deci ma bucur.Sanatate si tie si Laviniei si Ralucai.Pup pe toate.
Simonettete pup,ma bucur ca nu erai supi aseara.Apropo de poze,poate o sa ai vreme intr-o zi sa mai adaugi altele noi cu mami si cu baietii frumosi![]()

LauraG distractie placuta la petrecere.Sa primasca Nicholas multe cadouri
Douradoudou sanatate si tie.Ce mai face micuta?
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
ionelamaria spune:
Buna ziua
Inca am o stare apatica... dar sper sa-mi revin. Azi m-am trezit cu o durere surda in solduri... sper sa fie un curent si nu altcva ca e prea devreme.
strumfy_12bun revenit ieseanco
. Ma bucur ca sunt vesti bune legate de printesa... asta e cel mai important
Bun revenit la noi tuturor celor care au ascultat indemnul luiMonissi au iesit din umbra
Ramona C, super noapte... super aniversare. La cioco cu martipan ma bag si eu... chiar daca ieri am facut prajitura cu miere... si a iesit super buna... si uite asa se ingrasa Ionela fix cat Casa Poporului ( pana la urma... am sa vand bilete de vizitare daca ajung la asa dimensiune... ma fac punct turistic si gata)
Laurairina, eu inca nu am luat pompita stony angel... am primit recomandari bune pt ea... dar habar n-am daca e chiar necesara... eu sper sa nu fie ... ma mai gandesc daca iau una
. Legat de varianta 7 de pompita... ce sa spun... cred ca nu va iesi din motive de ras pana la lesin din partea mea si numai incercand sa fac propunere ( deci nu va pricepe saracul ce spun) iar daca apuc sa spun... cred ca murim de ras in duet ![]()
Andre_lina nici eu nu iau vitamine si mananc sanatos, dar la analize a iesit o usoara anemie... Tot de la asta ameteam usor... acum iau fier si e ok. Nu ar fi rau sa te odihnesti mai mult... nici eu nu dorm mult... dar ma mai asez in pat 1-2 ore... ca supliment![]()
Geea, La multi ani!!!
Douradoudou, o zi buna si la multi ani pt bebita ta care azi face o lunita

.
Nabila
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
propunere pt prima pagina : ma gandesc la faptul ca ar fi mai simplu daca la programarea cezarienelor se trece o singura data ziua programarii si toate fetele pentru acea zi . Nu dati cu rosii!!!... si nu mai spun nimic de incoerenta... sper ca se intelege
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
unde spuneati ca ati disparut toate?
si eu care incercam sa ies din starea asta
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lauradi spune:
Hello!
Felicit si eu mamicile de fulgusori delicati si frumosi,sa va traiasca si sa ia repede in greutate!Astept mereu poze si vesti noi.
La multi ani, RamoC si Elenic!Scuze de intarziere

La multi ani,Geea!
Eu am contractii dureroase cam multe iarasi.Joi seara am crezut ca mor de durere, in partea dreapta, mai ales, si fata si spate,cred ca radia durerea,nu stiu...a trecut dupa al doilea no-spa,ca eu iau din cel de 40 mg;astept controlul de miercuri,mai ales dupa ce am vazut ca lui Betty i s-a scurtat colul de la astfel de contractii;sper sa fie bine,caci eu nu am asa multe saptamani.
Va pup.
Edit: stiam ca mai e ceva...am vazut ca sunteti bolnave,unele dintre voi;insanatosire grabnica va doresc;aveti grija de voi!
Laura
30 Raluca Magdalena si Radu Mihai
lauradi spune:
Si semnatura noua...si acum ma duc sa fac papa.
Laura
32 Raluca Magdalena si Radu Mihai
strumfy_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria unde spuneati ca ati disparut toate? si eu care incercam sa ies din starea asta ![]() 33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihneaaniversarea nuntii POZE |
Am dat o fuga pana la targul de carte... sa cumpar 2 numere lipsa din colectia Adevarul -Povesti pentru copii. Am mai luat si cartea Mama si copilul(era la reduceri
32
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumfy_12 Am dat o fuga pana la targul de carte... sa cumpar 2 numere lipsa din colectia Adevarul -Povesti pentru copii. Am mai luat si cartea Mama si copilul(era la reduceri 32 ![]() |
pe ce lume traiesc?

este targ de carte in iasi... si eu nu stiu
. unde spui ca e?
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
dymomo77 spune:
Ionela cred ca e la Universitate in Sala Pasilor Pierduti(cel putin asa gasii eu pe net ca pana acum nu stiam de el). Vreau si eu Mama si Copilul de Herta Capraru
37+
Dan Mihail