Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
si mi-am reactualizat semnatura! ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 11 ZILE
POZE
betty78 spune:
Ne-am trezit si noi acum 1 ora...parca ma simt ceva mai bine, dar nu sunt inca f sigura. Bebbe ma loveste de zor in ficat si apoi imi i-a si partea opusa si imi preseaza pancreasul.
Cred ca ma bag la somn din nou...am o stare asa de oboseala de nu mai stiu de mine.....
shtephy merci dragutza; dar m-am dezumflat aseara cand m-am suit pe cantar si am observat ca am luat 2 kg in mai putin de 10 zile

Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Jay spune:
Am plecat la somn, e deja ora 2 aici...
Sa aveti o zi calduroasa si aveti grija de voi, sa nu raciti tocmai acum!
Credendo vides!
36+ cu
Isabella Karina
laviniablaga spune:
BUNA DIMI! AM REVENIT! ABIA AM REUSIT SA RECUPEREZ DIN URMA!
cE MULT ATI SCRIS SI CATE NUME NOI, SAU FETE CARE AU REVENIT IN ODISEE...DAR CU CARE NU AM REUSIT SA POVESTESC INCA! E IMBUCURATOR CA REVIN..CU CAT SUNTEM MAI MULTE CU ATAT MAI BINE...NE VOM SUSTINE MAI MULT!
ASEARA AM AJUNS INFRIGURATA SI OBOSITA...DUPA O ZI INTREAGA DE CURSURI SI MERS LA BIBLIOTECA! COLAC PESTE PUPAZA...L-AM GASIT PE SOT MAI BOLNAV DECAT MINE...CU CEAIUL LANGA EL SI COMPRESE PE FRUNTE....SI AM FACUT AMANDOI NOAPTE ALBA PENTRU CA NICI UNUL NU AM PUTUT DORMI DATORITA DIFICULTATILOR DE RESPIRATIE...ABIA SPRE DIMINEATA AM REUSIT SA ADORMIM...IAR ACUM NE-AM TREZIT!
LA MULTI ANI PENTRU IERI RAMONEIC SI LUI ELENIC, IAR PENTRU AZI GEEI! fELICITARILE MELE!
ASEMENI TUTUROR SI EU MA ROG PENTRU FETITA SUZICAI, SA SPERAM CA TOTUL VA FI BINE SI CA DD LE VA AJUTA SA DEPASEASCA MOMENTELE DIFICILE!
MONIS, CATA MUNCA DE CERCETARE AI DEPUS...MERITI MEDALIE, MAI ALES CA TOTUL A AVUT SI REZULTATE!
RALUCI, REGRET CA CA SI PE TINE TE-A ATINS RACEALA

VA PUP PE TOATE SI SPER SA POVESTIM MAI MULT AZI!
Lavi,
36+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
strumfy_12 spune:
Neatzaaaa!!!
La multi ani Geea!!!
Nush cum rezistati voi...dar eu as dormi toata ziua!!! Am luat mic dejunul...iar acu ma incearca un somn...
Sa aveti un weekend fain...si sa auzim numai vesti bune!
32 
strumfy_12 spune:
Multumesc si un
mare pt cine a modificat listuta!
Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede fetita Suzycai. Ma
sa primim chiar azi vesti bune de la Suzyca.
32 
Andrecluj spune:
Good morning, girls, multumim de coffe, mai am si eu ceva rezerve. Ramo esti mortala cu ziua ta, soacra ce urari ti-a facut? Lavi Ce ai vazut frumos prin Clujul meu drag? Sper ca nu am gresit, la Cluj ai fost, nu?Pupam toate fetele, sa avem un week end pink daca se poate, cu vesti bune de la Suzyka
32+
Chiara Ada
s_alinutza spune:
Buna dimineata gagici! ![]()

Geea !!!!
Felicitari celei mai proaspete mamici, Suzyca !!!!
Sa dea DD ca
sa ajunga cat mai repede in bratele ei!!! Multa sanatate pentru amandoua! 
Eu am avut o noapte pe jumatate alba, nu mi-am gasit nicicum locu in pat azi-noapte, aveam impresia ca e patul inclinat si stau cu capul in jos...
Intr-un final, cand am reusit sa adorm, evident ca a trebuit sa merg la pipi 
In rest, ma mai necajesc mainile ca imi tot amortesc degetele mai ales pe timpul noptii, da trece daca le mishculesc, si mi se umfla picioarele ca nu prea am iesit din casa zilele astea.
Bebe, dragu de el, e tare cumintel, se joaca cuminte in burtica, e vioi si ii place cand mami si tati povestesc cu el 
Va
pe toate si va doresc un weekend insorit!!!

Ma duc sa fac o
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Va invit la o
, ceai cu lamaie, si biscuiti cu dulceata.
Vad ca unele dintre voi nu prea aveti somn noaptea: dar cel putin sunteti pregatite pentru cand o sa vina bebe, si va trebui sa stam treze noaptea.
Am si eu o intrebare: ce saltea sa cumpar pentru patut? Am vazut saltele ortopedice, iar pe la magazinele de bb, saltele din tot felul de ierburi, alge etc... Eu sunt foarte in urma cu cumparaturile pentru bb. BB meu are doar trei randuri de haine si o paturica.
CRIS
31+ , 
s_alinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_boc Am si eu o intrebare: ce saltea sa cumpar pentru patut? Am vazut saltele ortopedice, iar pe la magazinele de bb, saltele din tot felul de ierburi, alge etc... Eu sunt foarte in urma cu cumparaturile pentru bb. BB meu are doar trei randuri de haine si o paturica. |
Si eu tot la capitolul saltea am ajuns. Am primit de la cumnatica patut de lemn cu tot cu saltea, da vreau sa iau saltea noua, ca asta e veche de 4 ani, e patata un pic, si nu prea am cum sa o curat. Eu tot am vazut prin magazine ca tare la moda sunt acum saltelele cu nu stiu ce strat de cocos deasupra, sunt cam la 100-200 ron/buc, in functie de dimensiune. Eu ma gandesc insa ca e important si materialul cu care e imbracata salteaua, as vrea musai sa fie 100% bumbacel. Azi dupa-masa ma duc sa ma mai uit dupa saltelute. Daca cumpar, revin cu detalii

35+ cu
pe care o sa-l cheme DavidPOZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani