Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
dymomo77 spune:
Camy al meu doctor de cand am de la neurolog indicatia de cezariana tot mi-a zis ca facem dar la declansare. Noi la iasi avem doua spitale de obstretica-ginecologie(maternitatea mare si veche care de obicei se ocupa de nasteri si unde e si dr meu si un spital un pic mai mic profilat mai mult pe gineco unde se naste mai rar) si de cand cu criza s-a facut o regula care e de garda ala interneaza. Cica mai sunt si dr care nu tin cont de asta dar dc dai peste o tura nasoala te duce la spitalul de garda si deci e posibil sa nu nasc cu cel ci printre straini

. asa ca ieri a zis ca pe 28 e de garda si dc nu se intampla pana atunci ma opereaza el. luni oricum merg sa vedem si alte alternative(cred ca sa-mi dea programul de garda de la el de la spital si sa-si puna in garda colegii cu situatia mea). Eu una vreau sa nasc cu el si sper sa si reusesc ca am mai multe probleme si chiar ar fi aiurea sa ii fac noului dr un istoric.
37+
Dan Mihail
simonette spune:
Buna dimineatza lume!
Azi zi lunga si grea la servici, o sa incerc sa tin pasul macar la citit!
Va doresc un we linistit si fara surprize
Stephytza te
mama cu drag dar sa stii ca aseara nu eram trista, eram doar obosita ca era trz si nu aveam vlaga! Azi sunt ceva mai bine si abia astept seara ca sa vin acasa si sa ma tuflesc in pat langa putzulici
Vad ca munca titanica a lui Monis a dat rezultate si multe fete au scos degetutzele la tastat! Monis
si 
Va
pe burtici......
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
31+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
monis5 spune:
Neata... am dormit si eu de la 1 la 3 si de la 5 la 10... zici ca am deja copil
prin casa ![]()
... dar ma rog, adunat, tot e ceva...
Dana.n - am pus intrebarea si apoi am adormit cu tv-ul deschis...![]()
Laura B - odihna placuta in concediu si spor la hartogaraie... tu vb serios ca si acolo e complicat cu hartzucele la autoritati?
... ce fain ca vin ajutoare... din strainatate ![]()
magdaz_ina - felicitari pt inca o saptamana incheiata
Camy - saracu' Pusctache, cred ca e cu buza umflata acuma ![]()
Jay - ne pui si noua pozici cu camera cea noua si mandra? ![]()
Betty, strumfy_12 - somn usor si Lavinia buna dimineata - dupa caz ![]()
Andre - daca tot nu muncesti azi, nu bagi si la fata o reteta de aia de-a ta pt paste cu ton? pls pls 
s_alinutza - we insorit si tie, numa' te rog eu, daca gasesti soare pe undeva, da o raza si la Buc, ca aici tot de taiat venele e vremea...![]()
cristina_boc - eu am luat saltea umpluta integral cu iarba de mare, invelita in material de bumbac... din Buc din centrul vechi... tu de unde esti apropos (cand vad numele de familie numai la Cluj ma gandesc... scuzati![]()
) ![]()
Dymomo - iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu si cum e bine pentru copilut cu doctorul 
Simonette - we usor 
monis
cu poze
sapt 37 +
laviniablaga spune:
Andre, sincer nu am avut vreme sa colind magazinele...pentru ca m-am deplasat intre facultatea de istorie si facultatea de drept si dupa aia la BCU...apoi mi-am xeroxat cursurile de saptamana trecuta...si uite asa...a trecut ziua...imi propusesem sa merg sa caut ceva lucrusoare...dar cu mersul meu de rata nu am mai apucat...abia am prins un taxi pe la 4 fara 20 sa ajung in timp util la autogara si sa nu pierd autobuzul...ca om ma faceam
...dormeam probabil in Hasedu la fostul camin...dar nu am renuntat la ideea de a merge sa cumpar cate ceva de la Cj pentru bebloi...sa vedem ce program avem saptamana viitoare....poate vin cu sotul cu masina...![]()
Monis

Lavi,
36+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
Simonette...m-am uitat la pozele cu baieteii tai...ca nu apucasem...Doamne ce copii frumosi ai! Cu siguranta ca si celalat din burtica va fi la fel - un mic printisor! Sa iti traiasca feciorii!
Lavi,
36+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
s_alinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 s_alinutza - we insorit si tie, numa' te rog eu, daca gasesti soare pe undeva, da o raza si la Buc, ca aici tot de taiat venele e vremea... |
Pai de la Cluj ti-as trimite o raza de soare
ca asa dimineata frumoasa avem aici....
Inca n-am scos nasu afara, s-ar putea sa fie soare cu dinti, da macar e soare....
35+ cu
pe care o sa-l cheme DavidPOZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
vicroria28 spune:
Nneatza la pranz!ce fac fetele?Vad ca unele dintre voi nu au avut somn
cucuvele ne putem numi...Monis sorry pt noaptea alba
Azi noapte la mine a fost atat de liniste nu m-am trezit deloc,dar de obicei in ultimele saptamani am cam 3 treziri pe noapte
si adoua zi dorm pana la 11

Am adaugat cateva pozici noi pe contul comun ...
asta ca sa vedeti cam ce evolutie a avut burtica mea si cele 17 kg acumulate pana acum![]()
![]()
Va pup pe toate si sa aveti un weekend minunat!

Viki si Matteo-Orlando
Flavours spune:
legat de salteluta, eu am comandat de curand online una care are spuma in mijloc fibra de cocos pe margini si invelita in bumbac... sper sa fie ok. am dat 180 ron.
36 sapt 

krelia spune:
'elo burtix!
iar n-am chef de nimic...sunt cu ochii in palma...si cu pleoapele pana la pamant...desi, m-am odihnit destul azi-noapte.....doar o pauza de shu-shu....da' zau daca n-as motzai in continuare....
...chiar ca nu stiu ce-oi face din noiembrie incolo....daca dupa atata somn si tot as mai dormi....
ma bag la un stargate sg-1...poate mai pacalesc somnu' asta...
ah..vroiam sa va zic ca s-a rezolvat cu hbo.....eu, ca o varza ce ma aflu...inversasem niste cabluri de cand ne-am uitat ultima oara la dvd....si uitasem sa le pun la loc..si evident ca nu mai stiam acum...dupa atata timp, cum vin...si ei..oricum trebuiau sa vina, pentru ca si-au schimbat frecventele.....da' cred ca au ras si cu "cele trei litere" de noi 
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai