Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion shtephy, floricik, nici voi nu dormiti? eu am dormit o ora la pranz si acu nici chip sa se mai lege ceva de mine ![]() Lili 36 cu Alexandru |
Uff...asa e cand dormi ziua. Pe mine ma chinuie si niste "mici" arsuri.
33 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
lylyana.ion spune:
chiar de dorm sau nu... tot pe la 3 ma ia somnu si ma scol la 7...
Lili
36 cu
Alexandru
lylyana.ion spune:
ma duc sa mai butonez tv-u, poate adorm pana la urma
noapte buna
Lili
36 cu
Alexandru
shtephy spune:
Am fost pe googlemail.
M-am distrat cu saracul matz care s-a sacrificat rau pt cativa stropi de apa
,mersic Monis.
Lylyana superbe fotografiile nocturne,bestiale celelate mailuri

Fug in patuc,va pup pe toate,somn usor![]()

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
Katyuscha21 spune:
hei salutare fetelor.am aparut si eu pe aici,obosita chiar daca nu fac nimic dar sunt extrem de obosita,dureri de spate ,si de burtica daca stau prea mult in picioare,si ma inteapa la "randunica"![]()
rau inauntru
,bebe misca de zori si se intinde de mama focului,cateodata cand stau intinsa in pat il simt tot ii simt forma corpului si chiar cand pun mana mai bine pe burtica ii simt osisoarele
acum gata am stat destul pe scaun ma duc la patut ca ma striga sa obisnuit cu mine![]()
Alexandra
36 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 4 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Laura B spune:
Felicitari din suflet proaspetelor mamici si “bun venit” noilor fulgusori.
Ma rog sa avem in continuare numai vesti bune de la toata lumea!
Mai, mai, dar ce harnicute sunteti la scris… eu recunosc sincer ca nici cu cititul nu am reusit sa mai fiu la zi :( … poate de-acum incolo, nu de alta dar azi a fost ultima mea zi de serviciu- de acum sunt oficial in concediu de maternitate. Colegii mi-au facut si ei o surpriza frumoasa: au cumparat un tort, au semnat toti o felicitare, si mi-au dat si un card la Winners.
Saptamana care vine trebuie neaparat sa rezolv cu hartzogaraia pentru indemnizatie (si tare complicate imi par caile functionaresti de pe aici). Sper ca Sophia sa nu se grabeasca sa apara, fiindca daca depun mai tarziu actele, creste riscul sa primesc indemnizatie mai mica. De ce spun ca sper sa mai astepte copilul, e pentru ca saptamana trecuta eram gata- gata sa merg de urgenta la spital. Burtica mi-a coborat vizibil de vreo 10 zile, din care cauza am in permanenta acum o presiune mare in bazin, iar vineri seara m-au luat si niste contractii usoare. Am facut in graba bagajelele, dar din fericire contractile s-au potolit. Lectie invatata: in weekend am cumparat carut (am ales un Graco Quattro Tour Travel System care era si in sale), saltea, cadita de baie si alte maruntisuri pe care le-am gandit ca esentiale pentru primele zile ale lui bebe.
Luni ne soseste un ajutor de baza: seintoarce mami meu!!!
Mai revin cand ma lasa familia, ca acum trag care mai de care de mine.
Pup,
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
magdaz_ina spune:
Geea!
Azi schimbam si noi semnatura si trecem si AMR! Asa ca dam
si
de dimineata!
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
vias spune:
Buna dimineata fetele 
ce ati mai scris..![]()
Felicitari Suzyca pentru printesa, va fi bine, multi copilasi se nasc prematuri, stau o perioada la incubator, apoi incep sa respire singurei. Te pup, ai grija de tine si fetita ta!

Miramar si la tine o sa fie bine, ai vazut ca colul s-a mai lungit la fetele care au stat cuminti in patut. Si tu vei fi foarte bine, stai cumintica si bebele va veni la timpul lui.
Dymomo inseamna ca noi ne vom sustine reciproc in acea zi de 28, nu????? La mine nu-i f sigur ca va fi 28...poate fi si 27 seara 

...dar nu conteaza...sa fie ei sanatosi...atat imi doresc!

Geea 

Sanatate multa iti doresc, nastere usoara si copilas sanatos! 

Eu astept muncitorii...care nu stiu de ce la ora asta nu au ajuns inca....dr sper sa apara 
...in casa e frig, am vrut sa dau drumul la centrala dar aseara ne-am dat seama ca asta vara cand s-a varuit in casa s-au dat caloriferele jos si a fost inchise nu stiu ce...si trebuie o unealta care nu o aveam acasa...asa ca numai azi o sa dam drumul 

M-a anuntat Pustache ca maine nu se da jos din pat
...i-am zis ca degeaba...daca doar ne uitam unul la altul 

Va doresc un we placut tuturor, bebeilor sa stea cumintei la caldurica, ca asta nu e vreme de iesit afara

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 12 ZILE
POZE
Jay spune:
Wow, Monis, dar ai muncit , nu gluma!
Noi nu avem noutati, suntem deocamdata bine, saptamana 36 +, dureri de burtica cateodata, contractii sau ce-or fi..mers ca de ratusca lipa lipa pe carare
, insomnii si apoi somn ziua...pipi la greu, etc.
Aproape am terminat camera Isabellei, aproape terminat de cumparat chestii/detalii (suzeta etc etc), bagajele nu-s facute (cred ca in weekend acum le facem)...maine urmeaza infrumusetarea, defrisare, manichiura, pedichiura..
Felicitari mamicilor de fulgusori si sanatate multa fulgusorilor curajosi!

Credendo vides!
36+ cu
Isabella Karina